Digidexo.com

Hvordan å miste vekt gjennom Akupunktur

Hvordan å miste vekt gjennom Akupunktur


I akupunktur, er kroppens egne naturressurser marshaled å oppmuntre healing og velvære. Tynne nåler brukes til å stikke hull i huden på ulike punkter. Denne prosessen sies å øke produksjonen av kroppens naturlige smertestillende, og å øke hastigheten utvinning fra sykdom. Noen sier at det også kan være mulig å gå ned i vekt gjennom akupunktur. Denne tilnærmingen har også blitt brukt til å takle en mengde plager, inkludert bursitt, cerebral parese, angst, dårlig syn og høyt blodtrykk.

Bruksanvisning

Miste vekt gjennom Akupunktur

Sett realistiske mål. Akupunktur kan en nyttig del av en vekt-tap plan, men ikke forvent at det skal være en kur-all for problemet ditt. Tenkt på å gjøre livsstilsendringer, for eksempel å endre kosthold og trener regelmessig, for å gå ned i vekt. Akupunktur kan hjelpe deg å holde deg til dine våpen ved å gi lindring fra stress og frustrasjon som kan føre til overspising.

Få forsvarlig omsorg. Finn en kvalifisert akupunktør i ditt område ved å besøke Acufinder nettsted (se Ressurser nedenfor).

Forstå faktorene som påvirker behandlings hyppighet og varighet. Alvorlig overspising kan kreve daglig behandling for de første fem dagene. For de fleste mennesker i håp om å miste 5 til 10 pounds, en behandling hver 3. dag eller to ganger i uken frem til målvekten er nådd vil være nok. Hyppige behandlinger slutte når målet er nådd.

Følg din akupunktør plan. Hvis du slakker ut av kurs ved binging, mangler flere treningsøkter eller hoppe en akupunktur økt, kan det samlede behandlingsplan må endres.

Hold se din akupunktør når du når målet ditt i vekt. Mange akupunktører anbefaler behandling med hver endring av sesongen (4 ganger i året) for å holde kroppen i balanse.

Tips og advarsler

  • De fleste akupunktører belaste priser som varierer fra moderat til dyrt. Legitimasjon og erfaring faktor i kostnadene, som gjør byen der utøveren er basert på.
  • Mange forsikringsselskaper enn akupunktur. Kontakt din operatør for å se om denne dekningen strekker til vekttap behandling. Medicare og Medicaid gir ikke akupunktur dekning.
  • Urter og kosttilskudd vil trolig være foreskrevet av akupunktør for å støtte behandling. Disse pleier å være billig til moderat i pris og er ikke dekket av forsikringen.
  • Hvis lider av alvorlige symptomer som pustevansker, må du ikke forsøke å behandle tilstanden din gjennom akupunktur. Søke behandling av en lege.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.