Digidexo.com

Hva er fordelene med juicing en kål?

Hva er fordelene med juicing en kål?


Fordelene med juicing kål langt oppveier ulempen med den sterke lukten som er relatert til den grønne grønnsaker høye svovelinnhold. Kombinasjonen av vitaminer og mineraler i kål juice gjør det til en flott kropp cleanser som hjelper med vekttap, dårlig hud og forstoppelse. Fordi smaken av kål juice er så sterk, er det best å fortynne det med mer behagelig-smake juice som gulrot, selleri, eple og appelsin.

Kalium

En av de store kål juice fordelene er at en 3,5 oz. porsjon inneholder 269 milligram kalium, som er om lag seks prosent av en voksen anbefalte daglige beløpet. Kalium bidrar til å kontrollere blodtrykket og reduserer risikoen for nyrestein. Det balanserer også væsker i kroppens celler.

Iron

Kål juice tilbyr en liten mengde jern - om ett milligram per 3,5 oz. servering, eller to prosent av en voksen mann anbefalte daglige beløpet. Jern, som er en nøkkelkomponent i røde blodceller og hjelpemidler i å forebygge anemi, er et viktig mineral og hver lille bit hjelper. For å hjelpe kroppen absorbere jern i kål juice, sørg for å koble den med en sitrus juice. Syren i sitrus bryter ned jern, noe som gjør det lettere for kroppen å behandle.

Vitamin A

En 3,5 oz. servering av kål juice har 200 IE vitamin A, som er om lag sju prosent av en voksen mann anbefalte daglige beløpet. Denne stor fordel med kål juice fremmer sunn visjon ved å hjelpe øynene justere fra mørke til lys og holde øyne, hud og slimhinner fuktig. Det øker også immunforsvaret ved å nøytralisere frie radikaler som forårsaker sykdom og vevsskade.

Vitamin C

Kål juice inneholder 55 milligram av vitamin C per 3.5 oz. porsjon, noe som er om lag 61 prosent av en voksen mann anbefalte daglige beløpet. Vitamin C styrker immunforsvaret og bidrar til å helbrede sårene raskere. Kål juice fordel også fremmer sunne tenner og tannkjøtt og beskytter mot celleskader.

Kalsium

En 3,5 oz. servering av kål juice inneholder 67 milligram kalsium, om lag sju prosent av en voksen mann anbefalte daglige beløpet. Dette er verdifullt for de som ikke forbruker melkeprodukter, som er der mineralet blir vanligvis oppnådd. Kalsium styrker bein og tenner, fremmer blodpropp, letter muskel sammentrekning og hjelpemidler i overføring av nervesignaler.