Digidexo.com

Tidlig stadium symptomer på Alzheimers hos kvinner

Tidlig stadium symptomer på Alzheimers hos kvinner


Ifølge Centers for Disease Control, Alzheimers sykdom var den sjette største dødsårsaken for alle amerikanere i 2007. Erkjennelsen symptomene på denne sykdommen kan bidra til å forsinke progresjon og forbedre livskvaliteten for kvinner med denne tilstanden ved å tillate for behandling alternativer, rådgivning og støtte fra familien.

Funksjoner

Tidlige symptomer på Alzheimers sykdom hos kvinner speile de av mennene og inkluderer glemme ord, samtaler og avtaler, Misplacing brukte elementer som lesebriller, og forvirring med håndtering av økonomi som sjekkhefte.

Identifikasjon

Tidlige symptomer på Alzheimers sykdom hos kvinner kan bli lagt merke til av familiemedlemmer, nære venner eller kolleger; Diagnosen stilles av en lege som kan gjennomføre psykologiske tester eller avbildning av hjernen.

Risikofaktorer

Kvinner er mer sannsynlig enn menn for å utvikle symptomer på Alzheimers sykdom. I tillegg, de med en familie historie av Alzheimers, høyt blodtrykk eller kolesterol, ukontrollert diabetes, og lave utdanningsnivå har en økt risiko for Alzheimers sykdom.

Betraktninger

Kvinner med tidlige symptomer på Alzheimers sykdom kan utvikle dårlig generelle økonomiske dom. De kan bli mer utsatt for svindel som ber på eldre, noe som kan kreve familiemedlemmer eller andre omsorgspersoner til å ta over deres pengene ledelse.

Behandlinger

Ingen kur er tilgjengelig for Alzheimers sykdom, men leger kan foreskrive medisiner som Aricept og Namenda å bremse mentale forandringer; livsstilsendringer som et sunt kosthold, mental trening, og tilskudd av vitamin E eller ginko kan anbefales også.

Potensial

Ifølge Alzheimers Foundation, tidlige symptomer på Alzheimers er progressive og har potensial til å forårsake personlighet og humørsvingninger samt mer alvorlige fysiske symptomer.