Digidexo.com

Diurex Safety

Diurex er en merkevare-navnet vanndrivende medisiner. Den reseptfrie stoff brukes for å øke hastigheten av urinproduksjon, noe som eliminerer overskytende væske i kroppsvev, ifølge medicinenet nettsiden.

Bruksområder

Diurex lindrer plagene forbundet med premenstruelle og menstruasjonen. Vannet kapsel reduserer oppblåsthet, hevelse, mindre smerter og plager, trøtthet og vann vektøkning. Vekttap er bare midlertidig, ifølge produsenten, Alva-Amco. Før du bruker Diurex til andre formål, ta kontakt med din lege eller apotek.

Betraktninger

En anbefalt dose Diurex inneholder like mye koffein som en kopp kaffe. Derfor er forbrukere rådes til å unngå andre koffein-holdige medisiner, drikkevarer og mat for å redusere muligheten for søvnløshet, irritabilitet, nervøsitet og sporadisk rask hjerterytme, ifølge Alva-Amco nettside.

Advarsler

Produsenten har utstedt advarsler på etiketten Diurex. Barn og unge skal ikke gis medisiner for influensa eller vannkopper symptomer uten å konsultere lege, på grunn av alvorlig sykdom som kalles Reyes syndrom. Øvrige varsler omfatter en allergi signal på grunn av den bestanddel magnesium salicylat; en mage blødning advarsel; og muligheten for interaksjon med medikamenter, inkludert de som er tatt for artritt, gikt eller diabetes.