Digidexo.com

Hvordan lindre kvalme uten medisiner

Hvordan lindre kvalme uten medisiner


En enkel hjemme behandling kan være alt som er nødvendig for å behandle kvalme. Enten kvalmen er et resultat av "magen influensa", reisesyke eller andre ikke-livstruende problem, det er naturlig, hjem rettsmidler for kvalme som du kan bruke som et alternativ til medisiner. Disse teknikkene skal brukes i personer fire år og eldre.

Bruksanvisning

•  Bruk en akupressur band. Disse er lett å finne i din lokale apotek, og er en vanlig behandling for reisesyke.

Bruk akupressur. Plasser høyre pekefinger på undersiden av venstre håndledd, ca 1 1/2 inches fra din hånd. Påfør moderat trykk i to til tre minutter. Fordi trykkpunkter er svært liten, det kan ta deg et par ganger for å finne det nøyaktige punktet på håndleddet. Denne formen for akupressur kan gjentas etter behov. En annen trykkpunkt som kan bidra til å avlaste kvalme ligger mellom tommel og pekefinger. Igjen, bør moderat trykk i to til tre minutter å lindre som kvalm følelse.

Sakte oppløse en peppermynte fall i munnen, tygge et stykke peppermyntetyggegummi eller nippe litt peppermynte te. Hvis du ikke har peppermynte-te, oppløse en peppermynte fall i en kopp te. Peppermynte kan bidra til å redusere mage sammentrekninger som kan være årsaken til kvalme.

Ta to teskjeer av enhver smaken ikke-kullsyreholdige sirup. Karbohydratene i sirup kan bidra til å roe magen.

Ta to ingefær rot kapsler eller bratte en kopp te med et stykke fersk ingefær i den. Ingefærøl kan også hjelpe. Ingefær har vært brukt i århundrer som en naturlig rette for kvalme.