Digidexo.com

sykling senker testosteron

Hva Senker Testosteron

Testosteron er det mannlige kjønnshormonet, selv om det er til stede hos kvinner. Den er laget i store mengder i mannens testikler, og små mengder er laget i en kvinnens eggstokker. Testosteron styrker muskler, bein, og er kritisk for seksuell utvikling.

Funksjon

En person med et ekstremt høyt nivå av testosteron er mer tilbøyelige til å slåss og blir ofte distrahert av seksuelle lyster. Selv om en sunn livsstil bidrar til sunn testosteron produksjonen, kan en person ønsker å senke hans testosteronnivå hvis det er i konflikt med produktivitet i dag-til-dag liv.

Diet

En høy-fett diett og kjøtt (animalsk protein som inneholder storfekjøtt, svinekjøtt, fjærfe) hever testosteronnivå. Rødt kjøtt er høy både i mettet fett og protein, slik at det vil øke testosteron mer enn de fleste meats.Soy, en plantebasert protein, kan senke testosteron. Erstatte kjøtt med soyaprodukter til å senke nivået av testosteron i kroppen din. Alkohol hemmer også testosteron produksjonen.

Narkotika

Marihuana og tobakk dramatisk redusere testosteronnivå. Unngå medikamenter, for eksempel steroider, som etterligner testosteron i kroppen.

Trening

Begrens mosjon i tidsplanen. Jo mer du trener, bygge muskler og øke fysisk velvære gjennom cardio jo høyere testosteronnivå vil være. En stillesittende livsstil gir seg til senket testosteron produksjonen.

Psykologiske faktorer

Når menn gifte seg eller få barn, testosteronnivå nedgang, ifølge en 2002 Harvard University studie. Hormonnivået kan også synke under sykdom eller depresjon.

Hvordan redusere testosteron og insulinnivået i Kvinner

Kvinner trenger testosteron for å sikre et aktivt sexlyst og optimal benhelse. Ifølge 2004 studie i Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, kvinner med høyere testosteronnivå er på et høyere risiko for hjerte-og karsykdommer og kan utvikle en insulinresistens enn kvinner med lavere testosteronnivå. Insulin er et viktig hormon ansvarlig for sekresjon glukose og magnesium er nødvendig for å fylle cellene. Når kroppen har løftet testosteronnivå, kan det føre til en overproduksjon av insulin, og bidrar til en insulinresistens. Denne motstanden kan til slutt føre til mange hjerte-og karproblemer.

Hvordan redusere testosteron og insulinnivået i Kvinner

En lavere testosteronnivå ved å begrense dyr og mettet fett. Innlemme mer grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Bitter melon er blant de mest effektive frukt undersøkt i å senke testosteron og høye insulin nivåer. En 1999 Bangladesh klinisk studie konkluderte med at bitter melon har glukosid og store rene cucurbutanoid - forbindelser som er ansvarlig for å senke disse hormonnivåene.

Spis en lav korn og lite sukker diett. Ifølge American Diabetes Association, kan sukker redusere testosteronnivået med 25 prosent. Sukker funnet i karbohydrater kan øke insulinnivået med 25 prosent og bør reduseres eller elimineres for å bekjempe insulinresistens.

får nok mosjon. Aerobic og hjerte fitness kan ha en positiv effekt på å senke testosteron fordi det fremmer vekttap og kan kjempe kortisol nivåer, også kjent som stresshormonet som produserer usunn buk fett. Daglig mosjon spurter hjelpe kroppen distribuere glukose skapt av insulin i de områdene som er mangelfull. Dette fører til at fordelingen av insulin til å arbeide mer effektivt ved å tilveiebringe energi til cellene.

redusere fysisk og følelsesmessig stress nivåer. Stress har en direkte sammenheng på høyt testosteronnivå, fordi det øker kortisolnivå som kan i sin tur føre til hjerte sykdommer og vekt-relaterte problemer. For høyere enn normalt insulin nivåer, stress kan produsere fight or flight respons som binyrene og blodsukkeret raskt øke. Foreta nødvendige endringer i livsstil for å redusere stress.

Senk både testosteron og insulin gjennom medisinske behandlingstilbud. Vurdere hormonbehandling for å øke og opprettholde sunne testosteronnivå. Lavere insulin nivåer med fedmekirurgi, eller med kosmetiske og palliativ behandling, for å korrigere en insulinresistens.

Hvordan redusere mengden av testosteron hos menn

Testosteron spiller en stor rolle i å bestemme maskuline fysiske egenskaper og hjernens utvikling. Høyere enn normalt nivå av testosteron kan være skadelig for en manns helse. Forhøyede testosteronnivå kan gjøre menn mer tilbøyelig til å røyke, drikke alkohol overdrevet, og hvis den forblir ubehandlet, skape stemningslidelser forbundet med aggressiv og risikofylt atferd. Menn med høyt testosteronnivå er også større risiko for å utvikle prostatakreft og leversykdom. Du kan senke testosteronnivået ved å endre kostholdet og opprettholde en sunn livsstil.

Hvordan redusere mengden av testosteron hos menn

•  Reduser mettet fett inntak. Mettet fett er ofte funnet i animalsk kjøtt. Menn med høyt testosteronnivå bør unngå mettet fett som kan forverre høyt testosteron symptomer og øke sin risiko for å utvikle kreft. Erstatte mettet fett med enumettet fett som finnes i fisk og oljer som oliven, raps og peanøtt.

spise en diett høy i fiber. Økt fiberinntak sammen med en mettet fettreduksjon kan vise en 12 prosent reduksjon i testosteron og andre androgen hormoner.

Reduser usunn alkoholbruk og eliminere røyking og / eller narkotikamisbruk. Mens alkohol, røyking og narkotika misbruk kan etter hvert lavere testosteron overtid, et daglig inntak av usunne stoffer kan øke høyt testosteron symptomer, som kan føre til for tidlig død.

Konsumere sunne mengder rødvin som det har antioksidantegenskaper, avgjørende for sunn hjertefunksjon og redusert prostata kreft risiko. Rødvin tatt i moderate mengder kan hemme testosteronproduksjonen.

Tenk medisiner som vil senke testosteron. Konsultere med en lege på de beste helse og narkotika alternativer tilgjengelig. Medikamenter som reduserer testosteronnivået hos menn kan positivt forandre humør og helsemessige problemer forbundet med å ha høyt testosteron.

Medikamenter som reduserer testosteron hos menn

Vanligvis når spørsmålet om hormoner er vurdert, er det i sammenheng med kvinner og om ikke å starte hormonbehandling. Men kan hormonnivået være en viktig sak for menn også, og narkotika kan brukes til å senke testosteronnivået hos menn.

Hvorfor?

The American Cancer Society sier at testosteron kan faktisk gjøre prostatakreft vokse. Senke testosteronnivå kan krympe og bremse veksten av prostatakreft hos noen pasienter.

LHRH Analoger

Luteiniserende hormon-frigjørende hormon narkotika (LHRH analoger) virker ved å redusere mengden av testosteron laget av testiklene via injeksjon eller liten oppdatering. I første omgang vil nivåene stige før slippe betydelig.

GnRH-antagonister

Drugs.com fastslår at gonadotropinfrigjørende hormon (GnRH)-antagonister, slik som Degarelix, arbeid ved å senke mengden av testosteron i blod. Medikamentet injiseres.

Bivirkninger

Bivirkningene av testosteronsenkende medikamenter, men er ikke begrenset til nedsatt sexlyst, høyt blodtrykk, svimmelhet, kvalme, forstoppelse, smerte mens urinering og rask hjerterytme. Kontakt legen din hvis disse vedvarer.

Østrogen og Anti-androgener

I det siste, ble østrogen (det kvinnelige kjønnshormonet) som vanligvis brukes til å senke testosteron; er det imidlertid sjelden brukt på grunn av dets bivirkninger. Anti-androgener hindre kroppen fra å bruke noen form for androgener (mannlige hormoner).

Forsiktig

Disse stoffene bære med seg bivirkninger som varierer fra pasient til pasient. Ta kontakt med din lege og utdanne deg selv på alle de tilgjengelige behandlinger før de bestemmer seg for en.

Måter å redusere Testosteron

Testosteron er et av de hormoner som direkte påvirker seksuell utvikling i puberteten. Den styrer attributter som anses å være "mann", inkludert økt ansikts-og kroppshår, tykkere muskelutvikling, lavere stemme og så videre. En fordel med økt testosteron er at det bidrar til å øke hastigheten som kroppen din forbrenner fett. For noen mennesker, kan det nytte ikke oppveier de andre effektene av testosteron.

Grunner til å redusere testosteron

Testosteron finnes i både menn og kvinner, bare i forskjellige proporsjoner. Hormonene progesteron, østrogen og DHEA alle arbeider med testosteron å balansere mange funksjoner i kroppen din. De fleste menn finner et høyt nivå av testosteron til å være ønskelig, og ikke ville velge å senke deres nivå. De fleste kvinner, på den annen side, ikke ville ønske å ha en hormonubalanse hvor de har for mye testosteron. Høy testosteronnivå kan føre til kviser, hårtap, senket stemmen, humørsvingninger og menstruasjonsforstyrrelser inkludert menorrhea (overflødig blødning).

Hvordan diagnostisere overflødig testosteron

Ved utbruddet av overgangsalder, kvinner ofte begynne å oppleve vekst av mørkere hår på haken og irregulære eller innholdsrik perioder. Dette betyr ikke alltid signalisere en testosteron surge. Mange ganger nivået av progesteron er redusert, noe som fører til østrogen dominans. Østrogen dominans kan forekomme hos menn og kvinner. Hos menn vil symptomene se ut som om testosteron ble avtagende: voksende prostata, svakere ereksjon, magefett, etc. Kvinner vil legge merke til symptomer som vektøkning og irritabilitet. Hormoner har til å utføre en delikat balansegang. Hvis du opplever symptomer som gjør at du mistenker et hormon ubalanse, se din helse-omsorg leverandøren for en diagnose for å se om du har overflødig testosteron eller østrogen.

Fremgangsmåter for behandlingen

Hvis du har blitt diagnostisert som har for mye testosteron, og du ønsker å kvitte deg med symptomene, er det beste løpet av behandlingen bio-identisk hormonbehandling (BHT). I løpet av de siste tiårene, har leger foreskrevet enten syntetiske hormoner eller hormoner som stammer fra dyr. Hormoner fra begge disse kilder kan ha uønskede bivirkninger. Se etter en lege som vil foreskrive bio-identiske hormoner. Mange av disse er fra planteriket, og kroppen kan syntetisere dem til å bidra til å balansere din endokrine systemet. Spise soya matvarer kan senke testosteron nivået også. Dette betyr ikke at menn bør unngå soya mat. Studier viser at mens fytoøstrogener som soya isoflavoner kan senke testosteronnivået og bidra med prostata overvekst, har de ikke påvirker testikkelfunksjon. En annen metode til å prøve, knyttet til bio-identisk hormonbehandling, er progesteron krem. Du kan kjøpe dette over disk på apotek og naturlige matvarer butikker. Pass på å sjekke etiketten for et nivå på 20 milligram per dose USP progesteron.

Behandling for å redusere høyt Mann Testosteron

Behandling for å redusere høyt Mann Testosteron


Noen menn streber etter å øke sine testosteronnivå, spesielt menn over en alder av 50 når testosteronnivå naturlig tendens til å falle, men noen menn velger å redusere sine testosteronnivå på grunn av uvanlig høye nivåer, aggressiv eller risikoatferd eller nedbrutt kreft. Både medisinsk foreskrevet behandlinger og naturlig kosttilskudd eller endringer i livsstil er tilgjengelige for menn å prøve når sikter til lavere testosteronnivå.

Funksjon

The Mayo Clinic nettside sier at testosteron er et mannlig hormon som produseres hovedsakelig i testiklene. Hormonet er nødvendig i kroppen for å opprettholde bentetthet, fettfordeling, muskelstyrke og masse, røde blodlegemer, sexlyst og sperm produksjon. Ifølge MedicineNet.com, de sunneste nivåene av testosteron hos menn varierer mellom 400 og 600 nanogram. Ulike typer behandlinger kan være foreskrevet til menn om deres testosteronnivå er uvanlig lave eller uvanlig høy, med hver behandling poserer sine egne positive og negative effekter.

Høye nivåer

Mange gode fordeler kommer fra å ha høyere enn gjennomsnittet testosteronnivå, for eksempel en nedgang i sjansene for å ha høyt blodtrykk, hjerteinfarkt og fedme. Men ifølge MedicineNet.com, var menn med høyere enn gjennomsnittlig testosteronnivå 24 prosent større sannsynlighet for å rapportere skader, 32 prosent mer sannsynlig å konsumere fem eller flere alkoholenheter per dag, 35 prosent større sannsynlighet for å ha en seksuelt overførbar sykdom og 151 prosent større sannsynlighet for å røyke. Med enda høyere testosteronnivå, menn er i faresonen for å engasjere seg i risikofylt atferd.

Foreskrevet behandling

Ifølge MedicineNet.com, er det sjelden for leger å foreskrive medisiner for å senke menn & rsquo; s testosteronnivå. Leger kan foreskrive en luteiniserende hormon-frigjørende hormon (LHRH) agonist eller antagonist som forårsaker testosteronnivå til å slippe 90 til 95 prosent, ifølge Prostata-Cancer.com. Denne metoden for behandling er henvist til som kjemisk kastrering fordi nivåene av testosteron er sunket så lavt. Denne medisinen er bare forskrives til menn med prostatakreft. Fjerne testosteron fra kroppen kan midlertidig stoppe eller bremse veksten av kreftceller. Hvis dette medisiner spiller & rsquo, t arbeid, den mest ekstreme form for behandling er å ha et kirurgisk kastrering utført.

Diet

Ifølge en studie utført av Institutt for indremedisin ved Universitetet i medisin og odontologi i New Jersey i 2007, forbruker to kuler av protein pulver per dag i 28 dager resulterte i serumtestosteronnivå med reduksjon på gjennomsnittlig 19 prosent i løpet av disse 28 dagene og deretter øke i løpet av de to uker etter at soyaprotein var ikke lenger forbrukes. Ifølge Fitness Spotlight, til andre kosttilskudd måter redusere testosteronnivå inkluderer å spise mindre kjøtt, protein og fett.

Livsstil

Ifølge Fitness Spotlight, det er livsstils aspekter som lavere testosteronnivå. Røyke sigaretter direkte påvirke Leydig-celler i kroppen, forårsaker en reduksjon i testosteron. Trene en sunn mengde, for eksempel 45 til 60 minutter per dag, kan øke testosteronnivået, men overtrening for lengre perioder av gangen kan senke testosteron nivåer. Redusere mengden av søvn du får om natten og høye nivåer av stress også redusere testosteronnivået ved å skape høyere nivåer av kortisol, stress hormon. Men alle disse endringer i livsstil har negative helseeffekter, og bør unngås. Rådfør deg med en lege på måter å redusere testosteron naturlig og trygt.

Hvordan stimulere Testosteron

Testosteron er ikke bare nyttig for å takle fotballspillere og premie jagerfly. Det er kongen av hormoner hos menn, hovedansvarlig for mange ting i kroppen som regulerer sexlysten, opprettholde mannlige egenskaper som fysisk styrke og kroppsfasong, styrende sperm produksjon og kvalitet samt forming personlighetstrekk fra idrettsutøvere til poeter. Det spiller også en rolle i selvsikkerhet og kreativitet - to verdifulle kvaliteter. Stimulering av den er enkel.

Hvordan stimulere Testosteron

Diet hensiktsmessig å stimulere testosteronproduksjonen. Protein er bra, men bør være koblet sammen med høy karbohydrat og lite fett inntaket også. Disse vitaminene må være en del av dietten: vitamin A, B6, vitamin C, bor, sink og forgrenede aminosyrer enten tatt gjennom mat eller kosttilskudd. Også få gode fettstoffer i kosten, noe som betyr enumettede og omega-3 og 6 flerumettet fett.

tog i morgen. Testosteronnivå er generelt høyere i morgen ifølge studier. Testosteron er også økt etter en motstand trening trening eller vektløfting, fordi muskelmasse som blir jobbet frigjør testosteron.

Gjør multi-felles øvelser når du arbeider med vekter som knebøy og henge rengjøring. Det frigjør mer testosteron enn isolerte bevegelser. Har også en kort hviletid mellom settene, selv om det betyr å redusere mengden av vekten - hviletid skal være om ett minutt. Det er en catch 22 fordi høyere vekt fører også til mer testosteron, så hold vekten opp så høyt som mulig med korte hviletider. Husk, tid under spenning som må ligge mellom 40 og 70 sekunder.

Opprettholde en sunn vekt. Som folk blir eldre og mer overvektig, testosteron nivåer begynner å slippe. Trening for å få mager muskel og fett tap.

Bruk sunne alternativer for testosteron injeksjoner, gels eller andre erstatninger. For å bygge muskler bruker kreatin monohydrat. For vitalitet og energibruk multivitaminer og for sexlysten bruke noe legen anbefaler.

Øv selvkontroll og stressmestring. Stress fører til kortisolproduksjon og som fører til lavt testosteronproduksjon. Høyt blodtrykk fra stress og andre årsaker også senker testosteron.

Hint

  • Testosteron pigger etter tunge treningsøkter så ta masse protein etterpå å utnytte.
  • Unngå å drikke i overkant. Testosteron er lavere i drinkers enn det er i ikke-drikkere.
  • Noen mulige bivirkninger av testosteron boostere - aggressivitet, selvmordsatferd, Alzheimers sykdom, høyt blodtrykk, nyreskader, prostatakreft, kviser, hårtap og mer. Testosteron boosters bidra til å bygge muskler raskere og hjelpe vinne løp, men annet enn at det er dårlige nyheter med mindre lidelse fra svært lave nivåer av testosteron i så fall kontakt med en lege før du bruker dem.
  • Unngå medisiner ikke avgjørende for personlig helse. Mange medisiner reduserer hormonproduksjon, som ofte fører til lav sexlyst.

Hvordan stoppe testosteron naturlig

Testosteron er et hormon som produseres naturlig i kroppen i testiklene eller eggstokkene, men en liten mengde er også skilles ut av binyrene. Testosteron spiller en viktig rolle i puberteten, og hjelper i kjønnsorgan utvikling, hårvekst, og andre aspekter knyttet til modning. Den menneskelige kroppen fortsetter utskiller testosteron gjennom hele voksenlivet, spesielt hos menn. Testosteron i voksen alder er involvert i muskelvekst og sperm produksjon. Mens testosteron reguleres av forskjellige hormoner, disse hormonene utløse testosteron-relaterte vekst på grunn av biologiske og miljømessige faktorer. Å stanse eller redusere testosteron-relaterte vekst naturlig, kan noen grunnleggende trinn følges.

Hvordan stoppe testosteron naturlig

Fysiske aktiviteter

Løft færre vekter. Testosteron er produsert i løpet av muskelvekst, og dermed en reduksjon i vekt løfte (som utløser muskelvekst) ville resultere i legemet som utskiller mindre testosteron.

sove mindre. Testosteron produseres om natten når kroppen er under REM-søvn, og dermed mindre søvn vil resultere i mindre testosteron.

Spis mindre sink-beriket mat. Sink har vist seg å være en katalysator i etableringen av testosteron. Matvarer for å unngå når du prøver å senke testosteron inkluderer mat høy i sink, for eksempel rødt kjøtt.

Hint

  • - Merk at legemet normalt produserer den riktige mengde av testosteron. Et individ bør ikke forsøke å selv regulere sine testosteronnivå til det ekstreme. Hvis du tror du har uvanlig høye testosteronnivå, er det best å oppsøke lege.

Hvordan Boost jeg Testosteron med diett?

Hvordan Boost jeg Testosteron med diett?


Det er mulig å øke testosteron nivå uten steroider. Testosteronnivå kan heves ved å spise riktig mat. Spise cruciferous grønnsaker, masse rødt kjøtt og velge fire eller fem små måltider daglig vil hjelpe deg å nå målet ditt.

Begynnelsen Plan

Drikke mye vann vil bidra til å øke testosteron nivåer. Laks og skalldyr vil forbedre dine testosteronnivå, mens koffein og stekt mat kan senke testosteron. Vitamin A og E er anbefalt å forbedre testosteron. Spis nok kalorier til å øke din styrke, ca 20 kalorier per kilo kroppsvekt.

Karbohydrat Protein Ratio

Prøv en 2: 1 ratio av karbohydrater til protein for å forbedre dine testosteronnivå. Ett gram protein per kilo kroppsvekt er nok til å forbedre testosteron. Velg enumettet fett som finnes i nøtter, avokado og oliven, eller mettet fett som finnes i egg og rødt kjøtt. Flerumettet fett kan senke testosteron nivåer.

Protein Shakes

Prøv en protein shake med whey før og etter trening for dagen. Whey protein vil forbedre testosteron, gi deg styrke, og hjelpe deg å gjenopprette fra tretthet. Velg grønnsaker som brokkoli, kål og greener som vil hjelpe deg lavere østrogen og forbedre testosteron. Unngå alkoholholdige drikker som øl og vin, noe som vil senke testosteron.

Hvordan Hemme Testosteron

Testosteron er et hormon i kroppen som kan påvirke muskelmasse, bentetthet, minne, kroppsfett, sexlyst, sædkvalitet og røde blodceller, ifølge The Mayo Clinic. Mellom 30 og 40 år gamle, begynner kroppens naturlige evne til å produsere testosteron å avta. I tillegg til alder, er det mange andre naturlige måter til å inhibere mengden av testosteron kroppen produserer.

Bruksanvisning

Endre din diett kan ha hemmende innvirkning på mengden av testosteron kroppen produserer. En vegetarisk kosthold fører til en reduksjon i testosteron produksjonen. Protein og kjøtt vil tillate kroppen til å produsere mer testosteron fordi det stimulerer kroppens hormoner som regulerer frigjøring av testosteron; ved å eliminere protein vil du ha motsatt effekt. Gode ​​fett, som omega-3 fettsyrer, er også anbefalt å øke testosteronnivået, så eliminere fett vil også hindre testosteron produksjonen. Forbruke mer karbohydrater og enkle sukkerarter som vil heve blodsukkeret og derfor ha en negativ effekt på mengden av testosteron kroppen produserer.

Ikke trening, eller motsatt, over-trening, for å senke testosteron produksjonen. Enten en mangel på mosjon eller trener i mer enn 45 minutter om gangen kan føre til at kroppens kortisolnivå til å øke, noe som fører til naturlig testosteron produksjonen for å redusere.

mislykkes i å ta vare på kroppen din. Mangel på god søvn, minst åtte timer per natt for voksne, vil føre til at generelle mentale helse for å redusere slik at stresshormoner som adrenalin og kortisol, å gå inn i kroppen, hindrer testosteron produksjonen. Likeledes vil stressende situasjoner ha samme effekt ved å slippe stress hormoner.

Ikke ta vitaminer som de bidrar til å regulere naturlige kroppsfunksjoner. Personer med tilstrekkelig inntak av vitaminer bør forvente å sove bedre og har forhøyet testosteronnivå.

Konsumere grønn te, soya, urter eller steroider for å hemme testosteron produksjonen. Urte kosttilskudd som grønn te, soya, eller polyphenol, kan hemme produksjonen av testosteron. Steroider vil ha langvarige negative effekter på kroppens evne til å produsere testosteron.

Tips og advarsler

  • Steroider har andre livslang negative effekter som infertilitet. Steroider bør ikke brukes uten medisinsk tilsyn. Videre på denne tiden undersøkelsene ikke er endelige til dosering-virkningsforhold av grønn te, soya eller andre planter.
  • Snakk med legen din før du drastisk endre kostholdet. Du bør også ta kontakt med helsepersonell om andre effekter som en mangel på mosjon, skikkelig søvn og vitaminer kan ha på kroppen din.

Hva er en alternativ metode for Avtagende Testosteron?

Det er mange måter å senke testosteronnivå hvis de er for høye. Dreven testosteron kan gi irritabilitet, voksen akne, og en utrolig høy sexlyst som kan distrahere deg fra hverdagen. Naturlige, alternative behandlinger vil senke testosteron uten bruk av medikamenter.

Kjøtt for Soy

Kjøtt har vist seg å heve testosteronnivået, på grunn av de animalske proteiner. Ifølge fitnessspotlight.com, testosteronnivå hos strenge vegetarianere var betydelig lavere enn altetende, eller de som spiser både kjøtt og grønnsaker. Denne kosten forskyvning kan være vanskelig å begynne med og mangel på protein fra kjøttet i seg selv kan være et problem, men som kan bli tatt vare på ved å spise soyabaserte produkter i stedet for kjøttbaserte produkter, som er høy i soya protein og spiller ' t øke testosteron nivåer.

Saw Palmetto

Ifølge articlebase.com, så naturlig urt Palmetto reduserer testosteronnivået betydelig når det tas regelmessig, slik det brukes av menn som prøver å redusere størrelsen på sine prostata og av kvinner som prøver å naturlig forstørre brystene sine. Grunnen til melkekjertlene øker hos kvinner (eller menn, for den saks skyld) når du tar så Palmetto er at det senker testosteronnivå, som ellers ville begrense størrelsen på melkekjertlene. Ta regelmessige tilskudd av denne urten, som er tilgjengelig billig over disk i de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker, vil redusere testosteronnivå.

Drikke, røyke og være oppe sent

Mens du drikker, røyker og bor opp sent er ikke de sunneste ting å gjøre for resten av kroppen din, vil det redusere testosteronnivå betydelig over en kort periode. Ifølge fitnessspotlight.com, dette misbruket til kroppen din tvinger den til å skaper kortisol, den menneskelige stresshormonet, som utarmer testosteronnivå. Også, giftigheten av alkohol og sigarettrøyk redusere testosteron plasma, noe som senker testosteronnivåer. Dette, selvfølgelig, er ikke anbefalt som en metode for å redusere testosteron nivåene av noen lege, men hvis det er en del av din livsstil og testosteronnivå blir et problem, kan det hjelpe.

Matvarer som reduserer Testosteron

Vi hører ofte om å øke testosteronnivået, men noen mennesker ønsker å senke testosteronnivået. Har høy testosteronnivå kan noen ganger forklare hårtap. Du kan ha andre årsaker til at du trenger å senke testosteronnivået, men du bør sørge for at det er den riktige skrittet og bare gjøre det med en legens anbefaling.

Soy

Ifølge Dr. Kaayla T. Daniel, senker soyaprotein testosteronnivå hos menn. Daniel er en sertifisert klinisk ernæringsfysiolog med en Ph.D. i ernæringsvitenskap og anti-aging behandlinger, samt forfatter av "The Whole Soy Story." Soy har en negativ effekt på kvinner, som klager over trøtthet når du spiser og drikker det. Hos kvinner er soya også knyttet til depresjon, håravfall, dårlig hud og en nedgang i sexlysten, ifølge Daniel. Det er OK for friske individer å innta små mengder soya i løpet av uken.
Det beste valget for folk som prøver å legge til protein i kostholdet er å bruke whey pulver.

Reduser Animal Protein inntak og andre testosteron-Bygge Foods

På måte å redusere testosteron er å redusere inntaket av animalsk protein. Eksempler på animalsk protein inkluderer kjøtt, melk og melkeprodukter, egg, fjørfekjøtt og fisk. Bor borte fra disse matvarene er en sikker måte å redusere testosteron. Matvarer med sink, som for eksempel østers, også bygge testosteron. Biff og annet rødt kjøtt er fulle av sink i tillegg, og er mer lett absorberes i kroppen. Nøtter og bønner naturligvis øke testosteronnivået, så bor borte fra disse typer mat er lurt når du prøver å redusere testosteronnivå.

Alkohol, lakris, tobakk, marihuana

Alkoholforbruk kan også redusere testosteron i kroppen, men dette er ikke en anbefalt rute å ta for å senke testosteron. I stedet prøve å bruke lakris. Lakris rot er tilgjengelig i supplement form og er svært effektiv i å senke testosteronnivå. Fordi høye nivåer av lakris kan ha en negativ effekt på helsen din, er det viktig å snakke med legen din før du begynner å ta lakris rot kosttilskudd. Andre naturlige testosteron reduksjonsgir inkluderer marihuana og tobakk, men igjen, disse er svært frarådes, og noen av de helsemessige konsekvensene av bruk av slike produkter er verre enn å ha høyere testosteronnivå. Snakk med legen din før du gjør noen store endringer og finne ut nøyaktig hva som kan gjøres til lavere nivåer naturlig og trygt.

Argumenter for og imot av testosteron terapi for menn

Argumenter for og imot av testosteron terapi for menn


Tilstrekkelig produksjon av testosteron hos menn hjelper kroppen å opprettholde riktig muskelmasse og styrke, beintetthet, fettfordeling, røde blodlegemer, seksuell funksjon, sædkvalitet og følelse av velvære. Hvis du har lave nivåer av testosteron, kan legen forskrive en testosteronbehandling, men de fordeler og ulemper med behandlingen vurderes først.

Testosteronmangel

Testosteronnivå naturlig avta gradvis over tid, men andre forhold kan føre til en reduksjon i testosteron nivåer. Ifølge WebMD, kan følgende senke testosteron: infeksjon, skade eller tap av testiklene, kreft behandlinger og medisiner, genetiske avvik, for mye jern i kroppen (hemokromatose), hypofysen dysfunksjon, betennelsessykdommer, kronisk sykdom, kronisk nyresvikt , levercirrhose, alkoholisme og stress. Symptomer på testosteronmangel inkluderer seksuell dysfunksjon, nedsatt sexlyst, depresjon, konsentrasjonsvansker og en redusert følelse av velvære. Du kan oppleve en reduksjon i muskelmasse, en økning i kroppsfett, kolesterol og lipid nivå endringer, en nedgang i hemoglobin, osteoporose og en nedgang i kroppshår.

Pros

Testosteronbehandling bekjemper symptomene på testosteronmangel. Med testosteron terapi, kan du muligens øke din muskelmasse, hukommelse og mental fokus, libido og energinivå, ifølge Mayo Clinic. Testosteronbehandling kan muligens øke bentetthet, tykkere kroppshår, redusere irritabilitet og depresjon og bedre kognitiv funksjon.

Cons

De potensielle risikoer kan oppveie fordelene, så hver faktor må vurderes. Testosteronbehandling kan forårsake hudreaksjoner, akne, skallethet, væskeretensjon, søvnapné, testikkel krymping og brystvekst, ifølge Mayo Clinic. Terapien kan stimulere noncancerous vekst av prostata, urinveissymptomer, vekst av prostata allerede er tilstede, eller brystcancer, og overflødig blod produksjon. Testosteronbehandling kan begrense sperm produksjon, så vel. Du kan oppleve økt produksjon av røde blodlegemer, noe som øker risikoen for hjertesykdom. Menn med prostatakreft eller brystkreft bør ikke ta testosteron terapi, ifølge WebMD. Før du begynner testosteronbehandling bør alle menn gå gjennom grundig prostatakreft screening, med en rektal eksamen og en PSA-test, for å unngå noen av de mulige risikoene. Fordeler og risiko av testosteron terapi for menn med sunne testosteronnivå er fortsatt uklart. Menn med sunne testosteronnivå merket en økning av muskelmasse mens du er på testosteron medisiner. Men de var ikke sterkere enn før behandlingene.

Testosteronbehandling for kolitt

Testosteronbehandling for kolitt


Kolitt eller ulcerøs kolitt, er en sykdom som påvirker tarmen som kan være ganske ødeleggende. Relatert til Crohns sykdom og irritabel tarm syndrom (IBS), er en av de mest ødeleggende virkningene av denne sykdommen som du ikke klarer å få tilstrekkelig næring fra maten du spiser. Tarmen blir betent og utvikler sår (sår) og diaré er en hyppig symptom under en blusse opp.

Testosteron for unge pasienter

Vurdere testosteronbehandling for deg selv eller ditt barn som lider av ulcerøs kolitt. I deler av verden der barn ikke får nok mat på en jevnlig basis, kommer puberteten på ved en senere alder. Underernæring kan utsette puberteten, slik at barn som lider av en sykdom som kolitt kan være treg til å utvikle. Testosteron er et av de hormoner som hjelper sekundære kjønnsorganer vokse og modnes, og for menn det fortsetter å jobbe med muskulaturen, hårvekst og andre maskuline trekk. Testosteron opererer i kvinnelige puberteten også, men i mindre grad.

Spør legen din om noen av de medisiner du tar kan være å senke testosteron nivåer. Selv om symptomene er i remisjon, og du er fordøye maten godt, kan du fortsatt trenger å supplere. Bioidentical testosteron terapi kan bidra til å bringe på normal pubertet for unge pasienter med utvikling har blitt forsinket. Ifølge en undersøkelse utført av OG Azooz og kolleger ved Institutt for voksne og barn Gastroenterology i London, ble colitic rotter som fikk testosteron tilskudd. Forskerne bestemt at supplere kolitt pasienter med testosteron vil hjelpe sine kjønnsorganene utvikler seg normalt på tross av sin sykdom. Denne behandling synes ikke å behandle kolitt seg selv, derimot, eller for å øke appetitt eller absorpsjonshastigheten av næringsstoffer.

Testosteron for energi

Hvis du ble diagnostisert med kolitt, Crohns sykdom eller IBS senere i livet, og forsinket pubertet er ikke et problem for deg, kan testosteron fortsatt være noe å diskutere med legen din. Steroider er ofte foreskrevet når du opplever en oppblussing av symptomer for å bidra til å roe betennelsen som oppstår i tarmer. Enten steroid kortison eller testosteron, kan kronisk bruk av disse føre til at kroppen til å senke sin egen produksjon. Når du ikke lenger å ta steroider, kan du oppleve ekstrem utmattelse som forverres av selve sykdommen.

Snakke over fordeler og ulemper med testosteronbehandling med legen din. Noen bivirkninger kan oppstå inkluderer irritabilitet, hirsutisme (hår overvekst), kviser og ømme tannkjøtt. Hvis du er en kvinne som legen foreskriver testosteron terapi, trenger du ikke å være bekymret for voksende "body builder" muskler. Dosene er for lave for det.

Vanlige årsaker til mannlig infertilitet

Grunnleggende

Infertilitet er ikke bare en kvinners helse problemet. Ifølge American Society for Reproductive Medicine, mannlige faktorer og kvinnelige faktorer bidrar omtrent jevnt fordelt til infertilitet. I om lag en tredel av ufruktbarhet tilfeller er problemet ukjent eller er et produkt av begge parter.

Så hva er de vanligste årsakene til mannlig infertilitet? Det enkle svaret er lav sædkvalitet, eller ikke nok sædceller i sæden. Fysiske årsaker eller livsstil forårsaker både kan redegjøre for lav sædkvalitet.

Fysiske årsaker

Noen sjeldne genetiske tilstander kan forårsake menn til å ikke produsere sperm, eller for å produsere så få sperm de ikke klarer å befrukte et egg. Svært sjelden er noen menn er født uten sædlederen, eller røret som frakter sæd til penis. Men genetiske og anatomiske forhold er ikke vanlig.

En mer vanlig fysisk årsak er variocoele. Leger ved Cornell Institute for Reproductive Medicine sier at variocoele er den vanligste fysiske årsaken til mannlig infertilitet. Variocoele ligner åreknuter i bena, men forstørret årer er plassert i pungen. Blod samler og bassenger i forstørret årer og sperm produksjon senkes. Kirurgiske behandlinger er tilgjengelig for variocoele.

Andre fysiske årsaker til mannlig infertilitet inkluderer hormon ubalanser, seksuelt overførbare sykdommer, prostataproblemer og fysisk-atferdsmessige problemer som erektil dysfunksjon og tidlig utløsning.

Livsstil årsaker

En av de mest studerte livsstil årsaker til mannlig infertilitet er røyking. Røyking har vist seg å redusere antall spermier og mobilitet. Mobilitet refererer til sperm evne til å reise gjennom livmoren til egget. Langvarig alkoholbruk og rekreasjonsbruk av narkotika har også vist seg å bidra til mannlig infertilitet.

Heat er en annen vanlig årsak til lav sædkvalitet. Når pungen er for varmt, eller for nær kroppen, er sperm produksjon reduseres. Menn som prøver å bli gravide blir ofte fortalt å bytte fra truser til boksere, fordi trange bukser og undertøy kan redusere sædkvalitet.

Noen aktiviteter kan redusere sædkvalitet ved å senke testosteron. Det kan ikke virke innlysende, men fører en høy-stress livsstil eller trener overdrevent kan endre kroppens hormonelle balanse nok til å påvirke sædproduksjonen. Selv en vitamin C-mangel kan bidra til lav sædkvalitet.

Enten årsaken er fysisk eller livsstil, kan mannlig faktor ufruktbarhet bli behandlet. En sædanalyse er første skritt mot å finne at behandling.

Om Lav testerone

Som vi alder, testosteronnivået reduseres. Symptomer som lenge har vært ansett som en naturlig del av aldring kan nå kontrolleres ved å justere lavt testosteron og hormonnivåer. Kombinert med visse endringer i livsstil, kan disse justeringene å opprettholde ungdomskraft og livskvalitet.

Low Energy

Fatigue er et vanlig symptom på lavt testosteron. Workout utvinning ganger er lengre og vanlige aktiviteter blitt vanskeligere.

Mindre Lean Muscle

Hvert tiår etter fylte 20, menn mister omtrent 10 prosent av muskelmassen. Dette tapet paralleller senke testosteron nivåer.

Vektøkning

Muskler forbrenner fett. Redusert muskelmasse reduserer kroppens evne til å brenne fett og kalorier, forårsaker vektøkning.

Belly Fat

Lavt testosteronnivå forårsake fett å samle seg rundt midtpartiet. Lagt vekt øker tretthet, ytterligere hemme vekttap.

Osteoporose

Benmasse begynner å avta etter hvert som kroppen eldes. Personer med lavt testosteronnivå har en økt risiko for benbrudd og pauser.

Kolesterol og triglyserider

Sunn testosteronnivå føre til lavere kolesterol og triglyseridnivåer. Disse lavere nivåer bidra til å redusere arteriell plakk, en ledende årsak til hjerteinfarkt.

Hormonbehandling for å bli kvinne

For en mann til kvinne transseksuell, gir hormonbehandling en medisinsk avledet andre puberteten som er avgjørende for utviklingen av feminine egenskaper. Som med naturlige puberteten, er hormon-indusert pubertet en langsom prosess som tar opp til fem år å fullføre. Det er vanlig i løpet av denne tiden for en mann til kvinne transseksuell å ha kjønnsskifteoperasjonen eller en orchidectomy, som åpner for lavere østrogeninntak etter kirurgisk fjerning av testiklene.

Møte med en terapeut

En transseksuell som vurderer hormonbehandling for å feminize kroppen må gjennomgå psykologisk evaluering før behandlingsstart. Når en evaluering er gjennomført og den enkelte blir diagnostisert som transseksuelle, kan hormonbehandling være foreskrevet. Denne diagnosen er ikke automatisk og vanligvis tar minst tre måneder, selv om det ikke er uvanlig for evalueringsperioden tar lengre tid.

Etter hormonbehandling har blitt foreskrevet, må pasienten deretter gjennomgå en medisinsk fysisk for å kunne fastslå innledende østrogen og testosteron nivåer for benchmarking formål. Det fysiske er også nødvendig for å kunne gi en fullstendig medisinsk bakgrunn for legen som skal overvåke den pågående hormon-terapi behandling plan for komplikasjoner.

Østrogen hormonbehandling

Østrogen, som regnes som det kvinnelige hormonet, spiller den viktigste rollen i overgangen fra mann til kvinne. Selv østrogen er tilgjengelig i patch form og som injeksjoner, oral estrogens vanligst, gi tilfredsstillende resultater og er relativt billig.

Initial østrogen dosering for preoperativ mann til kvinne transseksuelle kan inneholde enten 6 til 8 mg østradiol (Estrace eller Estrofem) daglig, 6 til 8 mg østradiolvalerat (Progynova) daglig, eller muligens 5 mg konjugerte equine østrogener (Premarin) hver dag. I visse tilfeller kan halvparten av doseringsmengde være tilstrekkelig, eller mengden kan være nødvendig å øke. Det er viktig for en lege å overvåke hormonnivåer og foreta eventuelle nødvendige justeringer av dosen. I tillegg kan fordi østrogen øker risikoen for blodpropp, tar 81 mg aspirin daglig kan legges til hormonterapi regime.

Reduser Testosteron

Den andre komponenten i å endre fra hann til hunn omfatter reduksjon av testosteron i kroppen. Å tilsette en anti-androgen kan bidra til å senke testosteron til normale kvinnelige nivåer, samtidig som muliggjør lavere doser av østrogen, som kan anbefales avhengig av den enkelte situasjon. Enten på 100 til 300 mg spironolakton (Aldactone), eller 100 til 150 mg cyproteronacetat (Androcur) skal tas hver dag.

Mulige Progestiner

Til tider er progestiner tilsatt til et hormon regime for å øke brystutvikling. Det er motstridende bevis på suksessen progestin, og de anses unødvendig av enkelte leger. Hvis anbefales progestiner, er en typisk daglig dose av medroksyprogesteron (Provera) er 5 til 10 mg. En annen mulighet er 100 mg to ganger daglig av mikronisert progesteron (Prometrium).

PCOS Laser Hårfjerning

Overskudd av kroppshår er en ubehagelig, og noen ganger synlig pinlig bivirkning av polycystisk eggstokk-syndrom, endokrin en lidelse også kjent som PCOS. Kvinner som lider av denne tilstanden kan ha forhøyede nivåer av testosteron, som kan forårsake infertilitet, mannlig mønster skallethet og overflødig kroppshår. Langsiktige behandlinger for kroppshår bære stabilisere hormoner eller bruke androgen blokkere for å senke testosteron, men disse kan ta flere måneder å redusere hår. Kvinner med PCOS som ønsker en umiddelbar løsning kan slå til laser hårfjerning, som gir raskere resultater.

Før behandling

Før de ble behandlet med laser hårfjerning behandlinger, er det et par ting du bør vurdere. Laser hårfjerning er ikke en permanent løsning, spesielt for kvinner med PCOS som lider av en hormonubalanse. Hva laser hårfjerning kan gi, er imidlertid en lengre tid mellom hårfjerning behandlinger.

Suksess for laser hår behandlinger avhenger av flere faktorer, for eksempel hvor mørkt håret ditt er, hvor tykk håret ditt er og hvor mørk huden din er. Laserbehandling kan bare påvirke hårsekkene som har hår under behandlingen; andre follikler kan være latent og produsere håret senere, forårsaker et behov for ytterligere behandlingssykluser. Kvinner med lys hud og mørkt hår kan finne behandlingen mer vellykket enn de med lysere hår eller mørkere hud. Kvinner med suntans bør tillate sine tans å visne før de blir behandlet, ifølge Dr. W. Clayton, en hudlege ved Royal Free Hospital i London.

Før behandling, ikke voks eller nappe området. Dette fjerner hår fra hårsekken, og betyr at området ikke vil være klar til å bli behandlet. Trimming eller barbering av hår er å foretrekke, siden dette ikke påvirker bunnen av hår i hårsekken.

Hvis du bruker en hud produkt som Retin-A for å behandle akne, som også er et symptom på PCOS, kan huden din være mer følsomme for lys. Du bør slutte å bruke Retin-A før å ha laser hårfjerning behandlinger.

Etter behandling

Kvinner som har PCOS skal arbeide med sine leger å balansere sine hormonnivåer under behandlingen. Dette vil hjelpe til å regulere og normal hårvekst, slik at resultatene fra laser hårfjerning behandlinger er mer effektive, noe som betyr at virkningen av behandlingen vil vare lenger.

Du må kanskje 05:56 eller flere behandlinger til veksten er redusert. Ved hjelp av behandlinger som prevensjon eller androgen blokkere kan bidra til å normal hårvekst syklusen ved å blokkere overflødig testosteron. Kvinner som ikke bruker disse behandlingene kan trenge flere laser hårfjerning økter.

Hvordan Raise Mann testosteronnivå

Hormonet testosteron påvirker mange aspekter av den mannlige kroppen, inkludert sexlyst, bentetthet og muskelmasse. Testosteronnivå nedgang som menn alder, og du vil som regel merke en endring i humør eller fysisk form etter alder 40. Lavt testosteronnivå kan føre til angst og depresjon, nedsatt seksuell aktivitet, redusert muskelmasse og styrke, samt senket bentetthet. Symptomene kan variere for hver person, men heve testosteronnivå kan være effektive i å hjelpe deg med å bli mer aktiv på mange måter.

Hvordan Raise Mann testosteronnivå

•  Snakk med legen din om hormonbehandling, spesielt hvis du føler at testosteronnivået er lavt, selv om du er under 40 år Det kan være bivirkninger til hormonbehandling, men legen din kan diskutere fordeler og ulemper med deg .

Hold deg fysisk aktiv. Ved å trene (vektløfting, spesielt), vil du øke testosteron produksjonen. Ifølge Ron Geraci av menns helse Magazine, har studier vist at knebøy og benkpress produsere mer testosteron enn biceps krøller eller triceps pushdowns, selv om belastningen av musklene kan føle det samme. Prøv å gjøre forskjellige muskel øvelser annenhver dag for å ikke overtrener enkelte muskelgrupper.

Du bør sove for en full åtte timer om dagen, og får nok hvile mellom treningsaktiviteter for å unngå å senke testosteron nivåer, ifølge forskning utført ved University of North Carolina.

Spis en diett som er 30 prosent fett, som foreslått av Ron Geraci. Ved å holde en stor kilde til kalorier i kroppen din disposisjon, kan du lettere produsere testosteron. Ikke unngå måltider; og spiser rikelig med nøtter, da de inneholder enumettet fett som direkte påvirke testiklene funksjon.

Unngå binge-drikking. Alkoholinntak påvirker det endokrine system, som i sin tur senker produksjonen av testosteron.

Hold deg seksuelt aktiv. Ved å ha sex regelmessig, kan du øke nivåene av allerede-sirkulerende testosteron i kroppen din.

Hint

  • Vær på vakt mot testosteronfremmende kosttilskudd på markedet. Spør legen din mening først.

Tillegg til hjelp leverfunksjon

Tillegg til hjelp leverfunksjon


Leveren har mange funksjoner, blant annet produksjonen av galle (som hjelper fordøye mat) og elementer som kan benyttes til blod-clotting. Din nest største indre organ forenkler også fjerning av giftstoffer og bakterier, og den lagrer næringsstoffer til kroppen trenger dem. Hvis leveren er sunt, tar de daglige minimalt nødvendige nivåer av vitaminer og kosttilskudd kan hjelpe det til å fungere bedre. Men kontrollerte studier har ennå å bevise at du kan bruke kosttilskudd for å behandle leversykdom. Hvis du har en leversykdom, bør kosttilskudd ikke erstatte tradisjonell behandling.

Milk Thistle

Av kosttilskudd som brukes til å forbedre leverfunksjonen, Milk tistel ekstrakt (Silybum) er den mest populære og mye forsket. Selv om studiene er ikke avgjørende, har melk tistel vist positive resultater i voksende og beskytte leverceller. Det har også demonstrert anti-inflammatoriske egenskaper. Milk Thistle er generelt trygt å innta, men starter med en lav dose; høyere doser kan gi allergiske reaksjoner, oppblåsthet, diaré og andre bivirkninger.

Vitamin C

Vitamin C, i doser som starter på 5000 mg per dag, kan beskytte leveren ved å skylle fett fra det, ifølge Vincent Zannoni, Ph.D, professor i farmakologi ved University of Michigan Medical School. Store doser av vitamin C kan ha alvorlige bivirkninger, så diskutere sikker dosering med legen din.

SAMe

SAMe er et derivat av aminosyren, metionin. The Mayo Clinic rapporterer at det kan bidra til å støtte og forbedre leverenzymnivåer hvis du har leversykdom. Selv om flere studier er nødvendig, er den samme generelt antatt å være trygg. Men det kan samhandle med Parkinsons sykdom medisiner, for eksempel Levodopa og noen antidepressiva. Milde fordøyelses problemer er den vanligste bivirkningen forbundet med samme.

Myter av Ginseng og lakris

Til tross for ulike krav som tout effekten av ginseng og lakris, heller ikke har vist seg å bidra til leverfunksjon i kontrollerte studier. Noen studier har vist at ginseng gir beskyttelse mot leverkreft i eksperimenter med rotter; humane studier pågår. Hvis du ønsker å ta ginseng, kjøpe de asiatiske eller amerikanske versjoner; andre typer ikke har gjennomgått så mye omfattende studie, slik at deres sikkerhet og effekt er aktuelle. Lakris rot kan være trygge når de tas i normale doser, men noen studier antyder at inntak av mer enn 1 gram lakris om dagen kan øke blodtrykket, senke testosteron og øke østrogennivået. Siden det kan bidra til væskeretensjon og kalium tap, kan lakris forverre nyresykdom. Studier tyder også på mulige implikasjoner med glaukom, hjertesykdom og hjerneslag.

Advarsel

Kosttilskudd kan gi leverskade eller interaksjoner med andre legemidler for å sette leveren eller utløse andre alvorlig helserisiko. Noen kosttilskudd spioneringen å hjelpe leveren --- som kolloidalt sølv, kava kava og vitamin B-6 --- har vist seg å være potensielt skadelig. Hvis du er fristet til å bruke kosttilskudd eller alternative løsninger, først vurdere dem med legen din.