Digidexo.com

Hvordan bruke en Online Meal Planner til saldoen din diett

Du allerede vet at du er ment å spise en balansert diett, og at du trenger en viss mengde av hver type vitamin og mineral å bli betraktet som en normal, sunn menneske. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du bruker en online måltidsplanlegger å spise mat som du liker mens balansere kostholdet ditt perfekt.

Hvordan bruke en Online Meal Planner til saldoen din diett

Velg et online måltidsplanlegger. Den vi skal bruke som et eksempel i denne artikkelen er den Ultimate Meal Planner fra Vitabot. The Ultimate Meal Planner er en interaktiv rapport kortet og mat forslag system. Den brukes av det amerikanske militæret, Lockheed Martin, Warner Brothers Studios, og en mengde helse klubber store og små for å hjelpe sine ansatte og kunder å oppnå en balansert diett. Programmet bruker United States Department of Agriculture (USDA) nærings database til å foreslå matvarer som fyller ut en brukers US anbefalte daglige rasjon (USRDA). Grensesnittet er tar noen minutter å lære.

finne ut hvor. Når du først logge inn på din online måltidsplanlegger, vil du sannsynligvis bli presentert med en "journal" eller daglig måltidsplanlegger for frokost, lunsj, middag og snacks. I tilfelle av Ultimate Meal Planner, det er måltidet journal i senter, en valgmeny opp toppen, en søkeboks for å velge matvarer som du ønsker å spise, og en næring report card til venstre (alle F på først, siden ingen matvarer er listet opp ennå).

Begynn å legge mat til måltidene. Det er tre grunnleggende måter å gjøre det. Den første måten er å bruke søkefeltet til å lete etter mat du liker. Søk etter en grunnleggende mat, noe mat. Det er 6.000 matvarer i databasen, så eksperimentere for å se hvor kreative systemet vil tillate deg å være i søkene dine. Når maten elementet vises, kan du velge den og legge den til et måltid plan, angi den delen du ønsker. Gjør dette et par ganger før din måltidsplanlegger er full og du begynner å se til A vises i rapporten kortet. Det trenger ikke å være perfekt på dette punktet. Bare komme i gang.

Den andre måten å legge til matvarer er å få forslag eller klikk på bokstavkarakterer selv. En liste over mat forslag vises, rangert i rekkefølge etter hvor godt de fyller ut din eksisterende måltid plan fra et ernæringsmessig synspunkt. Dette er den kjølige del. Gå videre og klikk ett av forslagene å legge den til dine måltider. Etter å ha spilt med mat valg og delene, bør rapporten kortet til slutt gå opp til toppkarakterer.

Legg mat til måltidet plan ved hjelp av en forhåndsdefinert måltid plan. Du kan klikke på det aktuelle ikonet for å legge til andres arbeid til måltidet plan. Du kan justere måltider i henhold til din smak ved å legge til eller slette matvarer, får forslag, eller klikke på bokstavkarakterer. Voila! Nytt måltid plan.

Plan for fremtiden. Du kan lage måltid planer for fremtiden, logging dem inn i kalenderen din som du gå langs skape måltid planer. Så hvor variert du kan få mat planen. Holde det interessant, og husk: du kan alltid endre elementer i henhold til din smak.

Hint

  • Online måltid planleggere kommer i mange formater spenner fra ferdige til helt passelig. Noen tilbyr en rekke kompliserte oppskrifter og one-size-fits-all måltider, mens andre gir deg veldig lite å gå på i utgangspunktet. Noen online måltid planleggere er gratis, andre er brukt av abonnement. Sjekk rundt for din favoritt grensesnitt.
  • Hvis du har noen medisinske problemer eller spesielle ernæringsmessige behov, bør du alltid oppsøke lege. Teknologien for en online måltidsplanlegger er fantastisk og utrolig skreddersydd for deg, men det er ennå ikke perfekt for alle mennesker til alle tider.