Digidexo.com

brennede smerter i leggene

Smerter i leggene og influensa

Influensa eller influensa, er en vanlig virusinfeksjon som kan forårsake smerter i leggene og flere andre symptomer. Influensa er smittsomt og kan enkelt spres fra person til person.

Muskelsmerter

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er muskelsmerter et vanlig symptom på influensa og kan omfatte smerter i leggene og smerter i andre muskler i hele kroppen.

Andre symptomer

Influensa syke kan oppleve feber, hodepine og tørrhoste. Personer med denne sykdommen kan utvikle en tett eller rennende nese, sår hals eller ekstrem tretthet.

Pain Relief

Personer med smerter i leggene eller andre muskel smerter fra en virusinfeksjon som influensa kan bruke over disk smertestillende som for eksempel paracetamol eller ibuprofen. De fleste influensapasienter gjenopprette fra influensa etter flere dager med rikelig med væske og hvile.

Komplikasjoner

Influensa pasienter kan utvikle komplikasjoner som ørebetennelse, bakteriell lungebetennelse eller bihulebetennelse. Pasienter med kroniske sykdommer som diabetes, astma eller hjertesvikt kan oppleve en forverring av disse forholdene hvis de også har influensa.

Sprer Flu

Pasienter med influensa kan spre sykdom gjennom nysing eller hosting. En person kan bli smittet med influensa dersom han berører nesen eller munnen etter at han har rørt en overflate eller gjenstand som har influensa virus på den.

Rødhet Hevelse & Smerter i nedre del av leggen

Rødhet Hevelse & Smerter i nedre del av leggen


Rødhet, hevelse og smerter i leggen kan være et resultat av skade, et insektbitt, eller en blodpropp. Blodpropper kan dannes i beina på grunn av dårlig sirkulasjon og lange perioder med sittende. Hvis leggen symptomer er forårsaket av en blodpropp, kan det resultere i hjerteinfarkt, slag eller lungeemboli (blodpropp i lungene) om du ikke klarer å få øyeblikkelig legehjelp.

Ice

Bruk is for å redusere hevelse og betennelse i leggen om symptomene er forårsaket av enten et insektbitt eller en skade.

Elevation

Heve berørte beinet for å hjelpe med blod avkastning og å redusere hevelse.

Medisinering

Unngå å ta aspirin, bare i tilfelle en blodpropp er til stede. Ibuprofen er vanligvis anbefalt som et anti-inflammatorisk for skader.

Blodpropp

Blodpropp i bena kan presentere med rødhet, hevelse og smerte; dette er et medisinsk nødstilfelle. Hold deg ut av det berørte beinet så mye som mulig og unngå aktiviteter som kan øke blodtrykket mens du venter på legehjelp.

Søker hjelp

Hvis du ikke vet årsaken av leggen symptomer, gå rett til legevakten. Hvis symptomene dine forverres eller vedvarer etter 24 timer, bør du kontakte lege.

Hvordan vet jeg om Smerter i Leg skyldes blokkerte arterier

Hvordan vet jeg om Smerter i Leg skyldes blokkerte arterier


En persons ben kan skade mange grunner, men det er viktig å finne ut årsaken for å unngå ytterligere komplikasjoner. Perifer arteriell sykdom (PAD) er forårsaket når blodårene i bena bli blokkert. Dette er en alvorlig tilstand som krever legehjelp, så er det viktig å vite hvordan å fortelle når smerter i leggen skyldes blokkerte arterier.

Hvordan vet jeg om Smerter i Leg skyldes blokkerte arterier

•  Gå for en kort tur når du begynner å føle smerter i bena. Hvis smertene letter når du går, er ikke problemet relatert til blodstrømmen. Men hvis smertene forblir konstant, er det mulig at du har blokkert arterier.

Opplever smerter i føttene og tærne når du hviler regler ut de fleste problemer, med unntak av blokkerte arterier. Hvis blodet ikke kan nå føttene, ubehag kan ledetråd du inn på problemet.

Ha en lege gjøre en ankel-arm-test på bena. Denne enkle eksamen vil sammenligne blodtrykk i armene til det i bena, for å finne ut hvor godt blodet strømmer. Blokkerte arterier blir detektert på denne måte.

Besitter noen av risikofaktorene for perifer karsykdom kan hjelpe deg med å diagnostisere det som årsaken til smerter. Disse inkluderer røyking, diabetes, høyt kolesterol, høyt blodtrykk og være over 50 år.

Hint

  • Det er viktig å se en lege hvis du tror blodårene dine har blitt blokkert.

Diagnostisk testing for kupé syndrom i leggen

Diagnostisk testing for kupé syndrom i leggen


Kompartmentsyndrom av leggene, eller kronisk anstrengelsesutløst kompartmentsyndrom, er en tilstand som forårsaker smerter i leggen musklene under trening. Flere tester er brukt for å diagnostisere rommet syndrom.

Røntgenbilder

Ifølge Mayo Clinic, røntgenbilder tatt av bena kan identifisere benabnormaliteter som kan bidra til kompartmentsyndrom.

CT Scan

Computertomografi skanner, eller CT-skanner, kan skaffe bilder av den indre strukturen i bena som viser flere detaljer enn en x-ray.

Ultralyd

Ultralyd, eller Doppler ultralyd testing, kan vise skarpe bilder av muskler og andre deler av bena berørt av kompartmentsyndrom.

MR

Magnetic resonance imaging eller MRI, gir bilder av en pasienter leg som viser detaljer som andre imaging tester ikke kan identifisere.

Måle Kammer Trykk

Rommet press testing tiltak trykket inne pasientens muskel avdelinger. Denne testen er invasiv og krever innsetting av nåler i et berørt muskellomme.

Yoga øvelser for Nerve Smerter i bena

Nerve smerter i leggen er ofte et resultat av irritasjon eller skade på isjiasnerven, som går fra hoften til fotsålen. Det er flere måter å irritere isjiasnerven, inkludert å ha stramme hoftemusklene, herniated lumbar plater og spinal anomalier. Det er flere yoga Postures utviklet for å håndtere sciatic nerve smerter, men det er noen viktige hensyn.

Konsulter lege

Nerve smerte er vanligvis et symptom på en dypere, underliggende problemet, og ikke alle yoga passer for alle forhold. For eksempel bør en person med spinal stenose (en innsnevring av spinal hulrom) ikke tilbake utvidelser. Alle som søker å kontrollere beinet nerve smerte med noe trening bør først konsultere sin lege for å finne årsaken og hvilke bevegelser, om noen, bør hun unngå.

Bli med i en yoga klasse

Yoga er en svært portabel og tilgjengelig trening stil i at det kan gjøres hvor som helst, og fungerer for alle fitness og fleksibilitet nivåer. I tillegg er det hundrevis av yoga bøker, videoer, TV-programmer og nettressurser som tillater folk å praktisere yoga på egenhånd. Men yoga er en øvelse, og det fortsatt er mulig å opprettholde skade. Alle som starter yoga for første gang, spesielt de med en sykdom eller skade, bør innkalles til minst ett studio klasse før du tar fatt på en individuell praksis. Den største fordelen av å delta på en live klassen er å ha tilgang til en sertifisert yoga instruktør, en som kan lære riktig justering og hjelpe designe en terapeutisk program. En video viser riktig form, men en live instruktør kan faktisk se på en elev og hjelpe ham gjøre justeringer i timene. Det er ikke nødvendig å melde seg på flere måneder, men deltar på minst en levende klasse i uken er et godt supplement til et hjem praksis.

Tenk Restorative

Når du gjenoppretter fra skade eller behandling av smerter, mildere restorative former for yoga er en bedre innsats. Restorative positurer er avslappet, og studenter ofte bruker rekvisitter for å hjelpe dem å holde positurer i flere minutter. Yin yoga er en restorative stil som fokuserer mer på å løsne sener og bindevev ved å la kroppen til å drive sakte inn i en positur og holde den i flere minutter. De mildere Kripalu og Anusara stiler også er gunstig for skader utvinning. Folk som ikke har tilgang til de mer restorative former av yoga kan delta på et ashtanga eller Vinyasa klasse for å lære riktig form og øve positurer i et saktere tempo enn resten av klassen.

Yin Pose - Happy Baby

Ligg på ryggen og bringe knærne opp til brystet. Peke fotsålene mot taket og ta tak i outsides av føttene, en i hver hånd. Tillat vekten av armene for å dra forsiktig på bena, og la benene slapp inn i positur. Hold positur i minst ett minutt.

Yin Pose - Reclining Twist

Ligg på ryggen og bringe knærne opp til brystet. Forsiktig la begge knærne falle til den ene siden av kroppen, og samtidig la begge skuldrene på gulvet og snu hodet mot motsatt side av der knærne lå. Hold i minst ett minutt. Juster knærne å påvirke strekningen. Knees plassert høyere strekke korsryggen, mens en lavere posisjon strekker hoftene og sacrum.

Yin Pose - skolisse (eller ku-Face Pose)

Sitt på gulvet med bena utvidet foran deg. Kryss høyre ben over venstre med høyre hæl peker mot venstre hofte. Len deg litt forover til høyre hofte begynner å strekke. Hold positur i opptil ett minutt, slik at kroppen din til å forsiktig drive frem, utdype strekningen. Hvis strekningen blir for intens, sitte på en pute for å endre vinkelen på strekningen, og legg armene på gulvet for å støtte overkroppen og kontrollere strekningen. Ikke tving det; bare la kroppen din naturlig drift i posisjon. For en dypere strekk, bøy lavere kneet så bunn hælen peker mot motsatt hofte. Release, riste bena for å oppmuntre blodstrøm, og gjenta på den andre siden.

Symptomer på nevropatier

Symptomer på nevropatier


Neuropathy refererer til et sett av tilstander som er forårsaket av nerveskade. Det er fire typer nevropatier, hver avhengig av hvilke nerver er rammet og hvor de berørte nervene er i kroppen. Nevropati kan påvirke en type nerve - motor, sensoriske eller autonome - eller kanskje innebære en kombinasjon av nerver. Pasienter med nevropati kan vises asymptomatisk med symptomer som dukker opp og forverring gradvis eller kan oppleve en plutselig innsettende symptomer. Nevropatiske symptomer generelt forverres om natten.

Perifer neuropati Symptomer

Perifer nevropati, den mest vanlige formen for nevropati, påvirker de lange nerver i ben, føtter, armer og hender. Symptomer inkluderer muskel svakhet, nummenhet, redusert følelse for smerte eller temperatur (spesielt i føtter og tær), prikking og fotproblemer (sår, infeksjoner, misdannelser, bein / leddsmerter). Smerter forbundet med perifer neuropati varierer og kan beskrives som en brennende følelse, en følelse av å bruke hansker eller strømper, en "jabbing 'smerte som kan forverres om natten, en smerte mens du går og / eller en ekstrem følsomhet for berøring.

Autonom nevropati Symptomer

Autonom nevropati påvirker nerver i det autonome nervesystemet, som styrer funksjonene i hjerte, lunger, mage, tarm, blære, reproduktive organer og øyne. Pasienter som lider av autonom nevropati kan oppleve økt hvilepuls, blæreproblemer (inkontinens eller hyppige urinveisinfeksjoner), forstoppelse, kvalme, diaré, oppkast, økt / redusert svetting, manglende evne til å regulere kroppstemperaturen, tap av matlyst, problemer med å spise / svelge , ortostatisk hypotensjon, erektil dysfunksjon hos menn og vaginal tørrhet i kvinner.

Radiculoplexus nevropati Symptomer

Radiculoplexus nevropati, vanlig i eldre voksne og pasienter med type 2 diabetes, påvirker nervene nær hofter eller skuldre. Også kalt diabetisk amyotrophy, femoral nevropati eller proksimale nevropati, påvirker denne tilstanden bena oftest, men kan påvirke armer og mage. Symptomer kan være til stede på bare én side av kroppen og inkluderer vekttap, problemer reiser seg fra sittende, sterke smerter i hofte / lår / rumpeballe, svakhet / atrofi i lårmusklene og abdominal hevelse.

Mononevropati Symptomer

Mononevropati oppstår når det er skade på bare én nerve i armen, beinet eller ansikt, og kan også bli kalt fokus nevropati. Det er mest vanlig hos eldre voksne, og kan oppstå når en nerve er komprimert, slik som i carpal tunnel syndrom. Den kommer ofte plutselig, og selv om det ikke medfører langsiktige problemer, kan det være alvorlig smertefullt. Symptomer på mononevropati inkluderer smerter i leggen / foten / lår / bryst / mage, dobbel eller tåkesyn, verkende bak det ene øyet, Bells parese og nummenhet eller svakhet i fingrene eller hånden (carpal tunnel syndrom).

Rupture Calf Muscle Diagnose

Den leggmuskelen er et stort legeme av skjelettvevet som ligger i den nedre bakre del av hvert ben. Den er designet for å presse tærne nedover, en viktig del av gåing, løping og hopping. Leggen kan rive eller bli skadet ved å gå eller løpe over ujevnt underlag, holder en uregelmessig gangart eller overdreven vektbelastning og bruk.

Alvorlighetsgrad av Tear

Tre kategorier brukes til karakteren av alvorlighetsgraden av en belastning. En klasse en tåre anses mindre, med skader som er oppstått hos ca 10% av de totale muskelfibre. Klasse 2 er mer alvorlig, med opp til 90%. Klasse 3 er det sjelden diagnose reservert for en full rive.

RICE

RICE formel (Rest, Ice, Compression, Elevation) legemliggjør standard prosedyre for å reparere tårer i leggmuskelen. Bruke is til det berørte området umiddelbart vil arrestere indre blødninger og hindre ytterligere skade.

Klasse 1

En klasse en ruptur i kalv kan være preget av en stikkende smerte i leggen som blir til en kjedelig verke og stivhet over flere dager.

Klasse 2

En klasse 2 tåre er preget av en skjærende smerter som forsterker når han går, lokal betennelse, og gradvis blåmerker.

Klasse 3

På klasse 3, eller fullt brudd, smerte er alvorlig og urokkelig. I dette tilfelle mister en person ofte sin evne til å bøye muskelen, og kalven vises til "klumpe seg opp" mot kneleddet.

Rehabilitering

Plassere en hæl pad innsiden av skoene vil heve foten og avlaste trykket fra muskelen. Pads skal alltid plasseres i begge skoene for å sikre jevn gange. I tillegg vil innpakning beinet i en kompresjonsbandasje redusere hevelse og stoppe indre blødninger.

Hva gjør føttene kalde?

Kalde føtter kan være smertefullt. I de fleste tilfeller er de ikke er et symptom på en mer alvorlig tilstand. Mens kalde føtter kan påvirke enkeltpersoner i alle aldre, for eldre mennesker og personer som røyker, kan dårlig sirkulasjon føre til kalde føtter. Så om føttene bare føler kaldt fra temperatur eller er et symptom på sykdom, råder den amerikanske podiatric Medical Association at folk tar spesiell omsorg for å beskytte føttene under den kalde været månedene, spesielt de personer diagnostisert med diabetes eller andre medisinske tilstander, som kan senke blodsirkulasjonen.

Process

Kroppen vanligvis reagerer på kulde ved å redusere blodstrømmen til ekstremiteter. Folk som har helsemessige forhold som svekker blodsirkulasjonen eller mobilitet ofte lider av kronisk kalde føtter. Personer som er spesielt utsatt for tilstanden omfatter de med diabetes, perifer vaskulær sykdom, hypotyreose, leddgikt, multippel sklerose, Raynauds sykdom, cerebral parese og muskeldystrofi. Når enkelte deler av kroppen som hender, føtter, fingre og tær blir kalde, arteriene smale, redusere blodsirkulasjonen til disse områdene.

Årsaker

En annen årsak kan være angst. Siden angst er en form for frykt, svarer kroppen med et rush av adrenalin, noe som gjør hjertet jobbe hardere ved å slå raskere. Som et resultat av blodstrøm til huden avtar når legemet forbereder for mulig skade. Siden forhistorisk tid, har kroppen blitt programmert til å sparke inn i en "fight or flight" respons når konfrontert med stress. Nerveskader er en annen vanlig årsak til kalde føtter. Fordi føttene er langt borte fra hjertet, enkeltpersoner vanligvis opplever symptom på kalde føtter selv før kalde hender. I tilfeller hvor kalde føtter er forårsaket av dårlig sirkulasjon i bena, kan en person ha hatt en tidligere historie med hjertesykdom.

Andre symptomer

En skarp eller kramper smerter i leggene når han går ofte følger med kalde føtter. Dersom kalde føtter er et symptom på dårlig blodsirkulasjon til beina, kan tåneglene tykkere, og en person kan ha ingen kroppshår under kneet. I tilfeller av perifer neuropati eller andre nerveskader, kan en person også oppleve en brennende eller prikkende følelse i føttene. Føttene kan enten verke eller føler nummen. Noen mennesker med kalde føtter kan være svært sensitive for selv den minste berøring. Personer som lider av kronisk kalde føtter opplever ofte symptomer som blir verre om natten, forstyrre søvnen. Føtter som er kald fra temperaturen kan se blå. Redusert blodstrøm betyr mindre oksygen for blodceller, forårsaker mørkere farge.

Testing for dårlig sirkulasjon

Du kan sjekke om du har dårlig blodsirkulasjon i bena ved å trykke på tærne før de blir hvite. Hvis blodsirkulasjonen er normalt, bør tærne tilbake til sin normale farge i løpet av få sekunder. Neste, trykk lett fingrene til forsiden av ankelen i området omtrent to inches over fra der ankelen møter foten. Bevege fingrene litt til siden til du kan føle foten din puls. Dette er en annen måte å sjekke om du har tilstrekkelig blodtilførsel til føttene. Kontakt legen din hvis du ikke kan føle pulsen i foten eller har noen annen grunn til bekymring.

Komplikasjoner

Føtter som er stadig kaldt er mer utsatt for tørr hud, noe som setter dem i en høyere risiko for infeksjoner som påvirker føttene. Abscesser og cellulitt kan forekomme. En infeksjon kan begynne som en enkel kutt eller riper i huden av foten som gjør at bakterier å komme inn, i så fall en muntlig antibiotika kan være foreskrevet. I mer alvorlige tilfeller kan koldbrann resultatet hvis blokkerte arterier kuttet blodtilførselen til føttene. Føttene blir veldig kaldt og mørkt i farge som vev brytes ned og dør. Hvis ikke behandles i tide, kan amputasjon av det berørte området være nødvendig. Koldbrann er en potensiell komplikasjon av diabetes, Raynauds sykdom og åreforkalkning, mer kjent som åreforkalkning. Hver av disse tilstander kan forårsake kalde føtter.

Behandling

Medisiner er ofte foreskrevet for å behandle en underliggende medisinsk tilstand. Iført varme klær er en måte å holde på varmen. Noen mennesker med kroniske kalde føtter bruke sokker til sengs i kaldere vær. Personer med visse helsemessige forhold trenger å holde føttene ikke bare varm, men tørke også. Å gjøre endringer i livsstil er ofte nødvendig for å forbedre symptomene. Lære å kontrollere stress er ofte et viktig forebyggende tiltak. Diabetikere må administrere både blodsukker og kolesterol nivåer. I tillegg til god ernæring, kan utøve styrke musklene, og dermed bedre tone og mobilitet. Trening er også en stor stressavlastning. Røykere bør slutte å røyke, da røyking constricts blodkar. I visse tilfeller kan det være nødvendig med kirurgiske inngrep for å åpne blokkerte blodårer.

Foot & Lower Leg Pain

Personer med smerter i foten eller leggen kan ha problemer med å gå om de normale daglige aktiviteter i livet, som for eksempel klatring i trapper eller å kjøre bil. Når foten eller leggen smertene vedvarer eller blir verre, er det nødvendig en evaluering av en lege for å finne årsaken til smertene og en handlingsplan for å redusere symptomene. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om foten og leggen smerte.

Symptomer

Personer med foten og leggen smerte kan oppleve ubehag alt fra irriterende til alvorlig, alt fra tærne til knærne, og uten behandling, kan smertene spre seg inn i hoftene eller nedre del av ryggen. Foten og leggen smerte kan resultere i en manglende evne til å stå eller gå på den berørte beinet. Folk kan utvikle andre symptomer som muskelkramper, hevelse og problemer med å sove om natten.

Årsaker

Smerter i foten og leggen kan utvikle seg fra en rekke årsaker, blant annet personlige vaner og medisinske forhold. Dårlig holdning, unsupportive fottøy, faller og overforbruk under trening kan føre til skader som fører til foten og leggen smerte. Medisinske lidelser inkludert nerveskader, leddgikt, brukket bein, skjelett, hjertesykdommer og infeksjoner kan også føre til at folk har smerter i leggene og føttene.

Komplikasjoner

Folk som ignorerer fots eller leggen smerte og lar symptomer å fortsette uten å bli vurdert av en lege kan oppleve betydelige helsemessige komplikasjoner. Skader på nerver, muskler og leddbånd som er igjen ubehandlet kan føre til tap av mobilitet og følelse i foten og leggen. Folk som leggen og foten smerte er forårsaket av ubehandlet hjertesykdom kan til slutt lide et slag eller hjerteinfarkt.

Medisinske behandlinger

Avhengig av årsaken til fots eller smerter, medisiner eller kirurgiske behandlinger kan være nødvendig å redusere alvorlighetsgraden av symptomene. Over skranke og reseptbelagte smertestillende, muskelavslappende og betennelsesdempende medisiner kan behandle fot og ben smerter, men kan ikke være riktig for alle. Personer med avrevne leddbånd, nerveskader eller brukket bein kan kreve kirurgi muligens etterfulgt av fysioterapi for å redusere smerter og bedre fot og ben funksjon og mobilitet.

Alternative behandlinger

Personer med benet og foten smerter forårsaket av skader kan finne lindring fra vekslende bruk av varme og kalde omslag på det berørte området. De er kjent med østlige medisin kan være interessert i å søke akupunktur behandlinger for å redusere fot og ben smerter. Andre alternative behandlinger inkluderer massasje, hypnose og chiropractic omsorg.

Forebygging / løsning

Folk som regelmessig trener er mindre sannsynlighet for å oppleve smerter i sine ben eller føtter enn folk som er inaktive eller sjelden trener. Praktisere god holdning mens du sitter, kjøring, løfting og trener kan redusere slitasje og skader i muskler, ledd og bein i bena og føttene. Iført riktig fottøy mens du arbeider ut og være klar over omgivelsene for å unngå fall og andre skader er også måter å hindre fot og ben smerter.

Hva gjør du hvis din Kalv muskel blir øm

Hva gjør du hvis din Kalv muskel blir øm


Sår kalv muskler er et vanlig problem, særlig idrettsutøvere eller de som er pålagt å være på beina hele dagen lang. Ifølge Posture Dynamics, er disse ømme leggmuskelen ofte forårsaket av en tilstand som kalles hyperpronation. Men selv de som har riktig pronasjon fortsatt lider av kalv muskel smerter forårsaket av mangel på muskel tone i beinet.

Er det Hyperpronation?

Du må finne ut om din såre kalv er forårsaket av hyperpronation å behandle den riktig. Hyperpronation er vanligvis en arvelig tilstand. En person med hyperpronation har en underutviklet hælbenet, eller calcaneus, eller en underutviklet ankelen, eller talus. De med denne tilstanden har ofte en rekke bevegelser som ikke er vanlig på grunn av underutvikling i disse beina. Denne unormale bevegelsesutslag tendens til å lukke den naturlige plass som finnes i bein i ankel og hæl, forårsaker dårlig holdning. Dårlig holdning kan da føre til andre typer smerte, slik som smerter i leggen når musklene i leggen din blir altfor stoles på eller strukket.

Det er mange indikasjoner som bør vurderes avgjøre om kalv smerte du lider skyldes hyperpronation. Noen av disse symptomene kan sees i små barn og økning som barn i alderen. Vanligvis symptomer hos barn inkluderer et ønske om å ikke bruke sko, smerter i bena mens vokser, vandre på spissen tærne, en flat eller overdrevet buet fot, gå med tærne peker ut i stedet for rett ut i front, strukturelle misdannelser, smerter i andre områder slik som hofter, rygg, nakke eller kne, og inaktivitet. Symptomer for voksne omfatter bunions og inngrodde tånegler på foten, gjentakende ankelskader eller tarsal tunnel syndrom i ankelen, RLS eller shin splinter i beina, smerte eller krumning av ryggraden, og andre smerter i hofter, knær, bekken, nakke og hode.

Forbedre Calf smerte forårsaket av Hyperpronation

Lindre sårhet i leggen ved å forbedre holdningen din. Når din holdning er feil, stoler du altfor på leggen. Det overdrive får dem til å strekke i løpet av dagen, men så stramme opp i perioder med hvile. Denne innstramming kan forårsake mye smerte. Selv om dette er mest nyttig for de med hyperpronation, gjør fremskritt for å forbedre din holdning kan bidra til å lette smerten av sårhet i leggen selv om hyperpronation ikke forårsaker smerte. Du kan forbedre din holdning ved å sørge for at dine ører, skuldre og hofter er riktig justert. Riktig justering betyr ørene er i en rett linje over skuldrene, som også er i en rett linje over hoftene. Se i et speil for å se om du er riktig justert, og hvis ikke, arbeid med å tilpasse måten du stå og gå så disse kroppsdelene stille opp. Du kan også gjøre yoga eller pilates for å hjelpe arbeid på din holdning og justering.

Andre ting å gjøre

Det finnes en rekke andre behandlinger du kan vurdere å lette sårhet i leggen uansett hva saken gjelder. Følg trinnene i RICE behandling. RICE behandling innebærer: Rest, Ice, Compression og høyde for å bli kvitt leggmuskelen av noen smerte. Is bør påføres på flere punkter i løpet av dagen og kompresjon påføres med en elastisk bandasje. Hvile og høyde bare bety sitter og hviler.

I tillegg til ris, kan du også prøve en over-the-counter muskelsmertestillende som inneholder anti-inflammatoriske ingredienser. Du kan også bare prøve å gå smerten av. Selv om det blir på føttene kan føre til mer smerter i utgangspunktet, noen ganger gang kan faktisk bidra til å lette smerter i leggen, så lenge du går med riktig holdning. Hvis du røyker, prøv å slutte å røyke for å lette smerter i leggene. Røyking fører til at blodårene til å fungere feil ved å begrense arterielle blodårene og kan føre til smerter i leggen din (samt smerter i hele kroppen). Støtte slange kan hjelpe med smerter og er laget av en ekstremt tøff nylon og gi kompresjon for kalv muskler. Dette er bra hvis din muskelsmerter er fast bestemt på å stamme fra en arteriell tilstand. Din siste utvei, når alt annet har sviktet og i ekstreme tilfeller, er å vurdere kirurgi for å lette kalv smerte.

Tilstand og Symptomer på nyrearteriestenose

Nyrearteriestenose innebærer en innsnevring av arteriene som fører blod fra hjertet til nyrene for filtrering. Denne restriksjonen kan føre til en type av høyt blodtrykk kalt renovaskulær hypertensjon og til nedsatt nyrefunksjon.

Primære årsaken

De fleste nyrearteriestenose tilfellene er forårsaket av aterosklerose, akkumulering av kolesterol avleiringer i slimhinnen i arteriene.

Risikofaktorer

Aterosklerose risikofaktorer inkluderer høye kolesterolverdier, høyt blodtrykk, røyking, diabetes og hjerte-lidelser eller en familie historie av kardiovaskulær sykdom. Nyrearteriestenose er vanligst hos menn mellom 50 og 70 år.

Effekter

Når en nyrearterien er smalere, har en tendens til nyrene å krympe (atrofi). Denne tilstand, som kalles iskemisk nefropati, kan sees på en ultralyd. Når begge nyrearteriene er smalere, dette resulterer i nedsatt nyrefunksjon eller nyresvikt.

Første symptomene

De fleste mennesker med nyrearteriestenose har ikke symptomer før tilstanden blir alvorlig. Noen mennesker kan oppleve smerter i leggen når han går, noe som indikerer nedsatt sirkulasjon.

Blodtrykk symptomer

Blodtrykk symptomer er ofte det første tegnet på nyrearteriestenose. Det kan være plutselig forverring av tidligere kontrollert blodtrykk, eller nyoppstått hypertensjon i en person over 55 år i tillegg høyt blodtrykk som er svært vanskelig å kontrollere er et symptom på nyrearteriestenose.

Nyre Symptomer

Når nyrene blir svekket, avfall og ekstra væske bygger seg opp i blodet, en tilstand som kalles uremia. Symptomer er tretthet, hodepine, kvalme og hevelse i magen og bena.

Tegn på Growing Pains

Tegn på Growing Pains


Selv om det har ingenting å gjøre med voksende bein, voksesmerter påvirke opp til 40 prosent av barn, ofte slående i midten av natten uten noen advarsel, bemerker Cleveland Clinic. Tilstanden rammer avslørende områder av kroppen, forårsaker mild til alvorlig smerte som kan vare i timevis. Forstå hva som kan utløse tilstanden og hvordan å gjenkjenne symptomer vil hjelpe deg bedre godbit og potensielt hindre at tilstanden i barnet ditt.

Tegn og symptomer

Voksesmerter er mest vanlig hos barn 3 til 5 og 8 til 12. I to tredjedeler av økende smerter tilfeller hos barn, kommer smerter i leggen, kalver, knær eller lår, ifølge Yosef Uziel og Philip J. Hashkes i en april 2007 utgaven av "Pediatric Rheumatology." Smerten er ofte følt langs forsiden av lårene, i leggene eller bak knærne på begge sider av kroppen, og muskler kan føles hardt og kramper. Noen barn kan også oppleve magesmerter eller hodepine. Smerten oppstår vanligvis i sen ettermiddag eller tidlig kveld, og kan også vekke et barn i midten av natten fra hans eller hennes søvn. Ved morgen, er smertene borte og det er ingen tegn til muskelstivhet.

Varighet og hyppighet av symptomer

Hvis barnet opplever voksesmerter, kan smertene vare fra 10 til 30 minutter. Imidlertid kan smerte også siste timene eller kommer og går i perioder over en periode på flere måneder. Ifølge en gjennomgang av vitenskapelige studier på voksesmerter av Angela M. Evans i juli 2008 utgaven av "Journal of Foot and Ankle Research," de fleste barn opplever voksesmerter over en periode på en til tre måneder. I noen tilfeller kan det forekomme smerte ukentlig eller, i alvorlige tilfeller, daglig. Av 44 barn studert av Uziel og Hashke rapportert, 43 prosent voksesmerter minst en gang i uken.

Årsaker

Mens legene er ikke sikker på hva som forårsaker økende smerter, tilstanden er knyttet til en økning i et barns aktivitet i løpet av dagen. Medisinske eksperter mener hopping, løping og klatring på at barn har en tendens til å gjøre i løpet av dagen kan utløse tilstanden. Andre teorier foreslår voksesmerter forekommer hos barn som er veldig fleksibel, har flate føtter eller har en lavere smerteterskel eller bein styrke enn barn uten voksesmerter. Eksperter tror også barn med en familie historie av voksesmerter er mer utsatt for å utvikle tilstanden. Ifølge Evans, 70 prosent av tilfellene av voksesmerter involvere barn som hadde enten en forelder eller søsken som hadde voksesmerter.

Behandling

Forsiktig masserer eller gni barnets smertefulle muskler kan bidra til å lindre ubehag. Lindre ømme muskler ved å bruke en varmepute på det berørte området ved første tegn til smerte. Alternativt kan du prøve å gi barnet ditt et varmt bad før sengetid, råder MayoClinic.com. Sikre at barnet strekker quadricep, hamstring og kalv muskler for å unngå muskelstivhet og ta kontakt med barnets lege om administrasjon ibuprofen eller paracetamol medisiner for smertene.

Advarsel

Hvis ditt barns smerter vedvarer i løpet av dagen eller forverres, forstyrrer barnets daglige aktiviteter, eller hvis barnet har smerter i en viss felles, har problemer med å flytte, er haltende eller har feber, rødhet, hevelse, utslett eller tap av appetitt med smerte, kontakt lege umiddelbart.

Flu Relaterte Kalv muskelsmerter

Flu Relaterte Kalv muskelsmerter


Influensa er en smittsom luftveissykdom som også kan føre til muskelsmerter i legger og andre kroppsdeler. Smerten kan være forårsaket av betennelser, kramper, eller kramper i musklene.

Identifikasjon

Influensaviruset påvirker bindevev i hele kroppen din, inkludert kalv muskler. Hvis du har oppkast, diaré, feber, overdreven svette, og / eller frysninger, er det lett å utvikle en lav natrium nivå kalles hyponatremi.

Funksjoner

Når viruset forårsaker betennelse i leggen, vil du føle muskelsmerter. Hvis muskelfibrene går i spasmer og bli sterkere, vil du ha muskelkramper. De lave natriuminnhold fra hyponatremi kan også forårsake kramper.

Betydning

Over-the-counter smertestillende midler som paracetamol og ibuprofen kan lindre muskelsmerter. Du kan også prøve en oppvarming puten eller ta et varmt bad for å hjelpe slappe av kalv muskler.

Betraktninger

Vær proaktiv for å hindre smerter i leggene. Du vil være mindre sannsynlighet for å utvikle hyponatremi hvis du tar reseptfrie legemidler som paracetamol for feber og drikke drikkevarer som inneholder natrium, for eksempel kjøttkraft eller sportsdrikke.

Advarsel

Hyponatremi er en livstruende tilstand som raskt kan føre til forvirring, hallusinasjoner, kramper og koma. Kontakt lege umiddelbart hvis du ser disse symptomene utvikler.

Vitaminer for såre muskler og ledd

Når du starter opp en ny øvelse rutine, muskler og ledd sårhet er vanligvis uunngåelig. Du kan strekke før og etter trening for å redusere utbruddet av muskel og ledd sårhet, men dette betyr ikke alltid eliminere smerte og sårhet helt. Den gode nyheten er at det er noen vitaminer og kosttilskudd du kan ta for å lindre smerte og fremme helbredelse i ettertid.

B-vitaminer

Tar en B-kompleks vitamin er et bra sted å starte. En mangel på vitamin B1 eller tiamin er kjent for å forårsake svakhet i beina, muskeltretthet og smerter i leggen. Ifølge en Forbrukere Union studie, kan en mangel på flere B-vitaminer sammen negativt påvirke fysisk ytelse og det konkludert med at forskningen videreføres for de etter trening effekter av B-vitamin inntak.

Vitamin C

Vitamin C er nødvendig for mange funksjoner i kroppen. Det øker immunforsvaret og fremmer helbredelse. Ifølge en studie fra BodyandFitness.com, vitamin C redusert utvinning tid for stølhet etter trening over en tre dagers span. To grupper ble studert, en gruppe som fikk en dose på 3.000 mg vitamin C i tre dager, og den andre gruppe mottar en placebo. Den første gruppen viste signifikant mindre stølhet enn den andre gruppen som tok placebo.

Vitamin E

Vitamin E er en kraftig antioksidant som beskytter cellemembraner. Det har blitt vist å redusere muskler sårhet, forhindre celleskade og reparere muskelvev. Ifølge National Institute of Health, den anbefalte inntak for vitamin E er 15 mg per dag for voksne. Den øvre grense for daglig inntak av vitamin E er 1 000 mg per dag.

Biotin

Biotin er en annen viktig vitamin fordi det er nødvendig for cellevekst og for metabolismen av aminosyrer og fett. Selv om en biotin mangel er sjelden, muskelsmerter og tretthet er vanlige symptomer på biotin mangel i kroppen. Men, det er ingen øvre grense for et daglig inntak av biotin og ingen toksiske nivåer har blitt bestemt.

Naturlig anti-inflammatorisk

Ingefær er en tropisk plante som er blitt påvist å ha naturlige anti-inflammatoriske egenskaper som ibuprofen uten uønskede bivirkninger. Den har de samme effektene på stølhet og stivhet og for å lindre leddsmerter. Du kan ta det som et supplement eller i en ingefær te. Før du kommer for en over-the-counter narkotika, gi ingefær en endring.

Glucosamine and chondroitin

Glukosamin og chondroitin finnes i brusk, som er mellom benene på leddene. Nylig har det vært mye spekulasjoner for virkningene av å ta glukosamin og chondriotin kosttilskudd for felles smertelindring. The National Institute of Health gjennomført en leddgikt Intervensjons Trial studie på effekten av å supplere til Artrose pasienter. Resultatene viste at pasienter med moderat til alvorlig smerte viste en 25 prosent bedre resultat av redusert smerte enn de som tok placebo.

Premarin Cream Informasjon

Premarin Cream Informasjon


Premarin krem ​​er en østrogen medisiner som brukes til å behandle vaginal tørrhet, smertefull sex og genital kløe som er forbundet med overgangsalderen. Det er vanligvis foreskrevet for kortsiktig bruk.

Søknad

Premarin krem ​​kommer med en applikator utformet omtrent som en tampong applikator. Den foreskrevne dosen bør bli presset inn i løpet av applikatoren til riktig dosering mark og deretter settes inn i skjeden din. Du trykker på stempelet for å presse medisinen inn i skjeden din.

Bivirkninger

Ifølge Drugs.com, kan bivirkninger inkluderer mage eller magekramper, brystsmerter, oppblåsthet, håravfall, væskeretensjon, hodepine, høyt blodtrykk, leverproblemer, forstørrelse av fibroid svulster, høyt blodsukker, kvalme, oppkast, vaginal gjær infeksjoner og uregelmessig blødning eller spotting.

Risiko

Rxlist.com indikerer at bruk av østrogen kan øke risikoen for livmor og livmorkreft, hjerteinfarkt, demens, blodpropp og slag. I tillegg er risikoen for brystkreft økes når man tar østrogen i lang tid (fire år eller mer). Regelmessige gynekologiske besøk er viktig.

Interaksjoner

Informer legen din om alle medisiner du tar, inkludert over-the-counter rettsmidler og kosttilskudd. Noen medisiner kan føre til en negativ reaksjon da tatt med Premarin. Disse inkluderer blod tynner, muntlig diabetes medisiner, beroligende midler, steroider, barbiturater, skjoldbrusk medisiner, noen antidepressiva og vitamin C.

Forholdsregler

Du bør informere legen din umiddelbart hvis du opplever bryst klumper; abdominal hevelse, smerte eller ømhet; smerter i leggene eller brystet; svimmelhet; alvorlig hodepine; kortpustethet; hoste opp blod eller visjon endringer. Dette kan være tegn på hjerneslag, blodpropp eller hjerteinfarkt.

Advarsler

Premarin kan føre til at noen forutsetninger for å bli verre, slik som diabetes, migrene, astma, lupus, leversvulster og epilepsi. Dette stoffet bør ikke brukes når du er gravid eller ammende.

Tette Leg Arterier og alvorlig ødem

Tette leg arterier resultere i begrenset blodstrøm. Alvorlig ødem oppstår når legemet beholder for mye væske. Mens de to forholdene vanligvis ikke er relatert indikerer hver en større og mer alvorlig problem.

Ødem

The Mayo Clinic definerer ødem som "hevelse forårsaket av overflødig væske fanget i kroppens vev." Det er mest vanlig i føtter, ankler, ben, armer og hender og vanligvis et resultat av medisiner, graviditet eller en kroppslig sykdom, for eksempel nyre, skjoldbruskkjertelen eller hjertesykdom.

Ødem Signs

Ekstra alvorlig ødem symptomer inkluderer strukket eller glinsende hud, abdominal hevelse, og hud som beholder en "smilehull" i flere sekunder etter å ha blitt presset.

Tette Artery

Perifer arteriell sykdom (PAD) oppstår når fettavleiringer (plakk) tetter blodårene i beinet og begrense normal blodstrøm. Akkurat som med en blokkert koronararterie, drastisk øker dette risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

PAD Symptomer

Den vanligste tegn på PAD er smerter i leggen, leg eller hofte, normalt etter gang. Andre symptomer inkluderer tær med sår, nummenhet i ben, kalde føtter, tap av hår på beina, og endringer i tåneglene eller fargen på bena.

Kombinasjon

Tette ben arterier og alvorlig ødem er ikke typisk relatert. Med andre ord, er en ikke vanligvis et tegn på den andre. Imidlertid er hver av de lidelser som indikerer hjertesykdommer, slik at en kombinasjon av de to bør raskt undersøkes.

Hvordan unngå shin splinter

Hvordan unngå shin splinter


Etter en fotballkamp, ​​en joggetur rundt parken eller enhver aktivitet som innebærer mye løping, kan du føle ubehag sammen på skinnleggen. Leggen langs leggen kan bli sår og øm. Du har kanskje det som oftest referert til som shin splinter. Shin splint er forårsaket av en overbelastning på tibia, skinnebenet, og sener som fester den til dine muskler. Hva dette betyr er at tibia ikke kan håndtere sjokket fra den gjentatte støt og endringer i retning fra å kjøre.

Bruksanvisning

•  Bruk egnet fottøy. Hvis du er en løper eller delta i en aktivitet som krever mye løping, bør skoene har god støtdemping. Løpere bør erstatte sine sko hver 350-500 miles, slik at de ikke bruker sko som har mistet sin støtdemping evne.

Få bue støtter. Hvis du har flate føtter, er du på en større risiko for å utvikle shin splinter grunn overpronasjon, eller rullende inn i anklene. Når anklene rulle i, på skinnleggen vendinger og steder stress på musklene i leggen.

Stretch og varme opp skikkelig. Hvis du begynner på en hard treningsøkt uten oppvarming opp riktig, er det mer sannsynlig å overbelaste muskler og sener. Likeledes, muskelstivhet som ikke har vært strukket er mer utsatt for overbelastning.

tilstanden din shin musklene. Legge lavere beintrening til rutine for å styrke musklene rundt din tibia vil gjøre det mindre sannsynlig at de vil gi etter for overbelaste.

Ta trykket av bena. Hvis du hele tiden har problemer med shin splinter, redusere virkningen av kryss-trening med aktiviteter som er lettere på bena. Sykling og svømming er lav effekt trening som også fungerer som gode aerobic øvelser.

Tips og advarsler

  • Hvis du begynner å føle smerte i leggen mens du trener, ta en pause. Selv kraftig mosjon er ikke ment å være smertefullt.
  • Shin splint er mest vanlig i nye løpere. Ikke la shin splinter hindre deg fra et nytt treningsprogram.
  • Shin splinter skal forsvinne i løpet av få dager. Glasur området og ta smertestillende midler bør minimere ubehag.
  • Selv om du fortsatt kan kjøre mens du har shin splinter, bør du hvile for å gi musklene dine en pause.
  • Vær sikker på at du har shin splinter og ikke en mer alvorlig skade som et brudd. Hvis shin er varmt og betent og merkbart hoven, og din shin smerte ser ikke ut til å avta, kan du ha et brudd. Gå til legen din.

Hvor lenge Shin splinter Siste?

Shin splinter, eller medial tibial stress-syndrom (mTSS), er en vanlig sports-relaterte skader. Shin splint er oftest funnet i idretter som innebærer en stor mengde kjører (f.eks, friidrett, fotball eller rugby), selv om de kan oppstå når en person ikke er involvert i vanlige idretter.

Historie

Shin splint oppstå når shin muskler eller vev blir betent eller når senene er skadet. De er en del av en gruppe av skader kjent som "belastningsskader", som betyr at de er tenkt å bli skadet når personen har overextended hans evner.

Typer

Det finnes tre forskjellige typer av shin splinter, som hver dikterer hvor smerten er følt. Den første typen, posterior shin splinter, forårsaker smerte i leggen nedre innsiden. Den andre typen, fremre shin splinter, forårsaker smerte i leggen øvre utenfor. Den tredje typen, Boney shin splinter, fører generell smerte i tibia.

Time Frame

Shin splinter kan vare fra én til seks uker, og enda lenger hvis det berørte området ikke er gitt passende tid til å hvile og reparasjon. Hvis smertene ikke har forsvunnet i løpet av noen uker, bør lege konsulteres. Ring lege umiddelbart hvis smertene er alvorlig å utelukke andre tilstander eller skader.

Funksjoner

En ekstremt stram akillessene eller svekket ankel muskler kan også bidra til shin splinter.

Behandling

Shin splinter kan behandles ved ising området, innpakning beinet i en bandasje, anti-betennelse medisiner og gjennom stretching og redusert trener (spesielt svømming).

Calf & Walking Pain

Calf smerte og gåing smerter i leggen kan være et resultat av trukket eller revet muskler fra å gå eller andre aktiviteter. Symptomer kan være skjerpende, men du kan redusere smerte og forhindre ytterligere skader.

Symptomer

Du kan føle en plutselig krampe eller verke. Hevelse er også mulig på grunn av muskelspenninger. I de fleste tilfeller, hevelse og smerte avtar etter en dag eller to. Din kalv smerte kan føre deg til å hvile og avstå fra dine vanlige sport og andre fysiske aktiviteter.

Årsaker

Calf smerte har mange årsaker, for eksempel plutselige rykk og tvunget strekkbevegelser, for mye trening eller plutselig akselerasjon eller intensitet i løping og gåing. Iført feil fottøy kan også bringe smerte.

Behandling

Du kan behandle og redusere kalv smerte ved hvile, glasur området og bruke komprimering. Du bør også heve beinet og forsiktig massasje og strekke området. Stretching og masserer kan bidra til å avlaste muskel stress og øke hastigheten sin utvinning.

Fottøy

Feil fottøy kan forårsake og forverre kalv smerte. Slitte sko - de gir ikke lenger tilstrekkelig støtte til føttene og de omkringliggende musklene, inkludert kalver.

Medisinering

Du kan behandle kalv smerte ved å ta over-the-counter, non-steroide anti-inflammatoriske medisiner. Hvis smertene vedvarer, kontakt lege.

Airplane flyreiser og blodpropp

Airplane flyreiser og blodpropp


Blodpropper i vener eller dyp venetrombose (DVT) er når en koagel blir dannet i en vene, vanligvis i benet eller låret, som et resultat av langvarig sitting og inaktivitet. Denne potensielt livstruende tilstand har vært knyttet til flyselskap flyr spesielt for flyreiser som varer lengre enn fire timer.

DVT Informasjon

Normal aktivitet gjør at leggmusklene til å trekke seg sammen og flytte blod fra bena til hjertet. Med langvarig inaktivitet, for eksempel fly, kan blodet basseng og danne en blodpropp i de dype venene. Dette kan resultere i en livstruende tilstand, for eksempel en lungeemboli, som sender den til blodpropp i lungene.

Symptomer

Ofte en berørt person kan ikke umiddelbart gjenkjenner symptomene, som kan inkludere økt varme i beinet, hevelse i beinet, ømhet i leggen, smerte i leggen, rødhet til området og blålig misfarging av huden.

Flight Lengde Factor

Flying og DVT har vært knyttet i mange år. Ifølge en New York Times artikkel, passasjerer som flyr på fly av fire timer eller mer har tre ganger risikoen for å utvikle blodpropp i forhold til å ikke reise i det hele tatt. Dette forutsetter at passasjerene sitter fortsatt stedet for å vandre noen få timer.

Dehydrering Factor

Passasjerer blir utsatt for veldig tørr resirkulert luft mens du flyr, og dette etterlater dem dehydrert. Dette fører også til blodet til å tykne, noe som øker sjansen for blodpropp forming.

Tilleggs Risk Information

NYT artikkelen områder en World Health Organization rapport som sier én av 4500 flypassasjerer vil utvikle en blodpropp innen åtte uker etter flyturen. Rapporten sier også at en persons risiko vil øke basert på hvor lenge flyet var. Andre risikofaktorer inkluderer å ta hormonbehandling, oral prevensjonsbruk, blir overvektige, og hvis de har arvet koagulasjonsforstyrrelser.

Forebygging

For å redusere sjansen for å utvikle DVT er det anbefalt å strekke og gå så ofte som mulig på lange flyreiser. I tillegg bør passasjerene drikke mye vann eller andre ikke-alchohoic drinker å forbli hydrert. Kompresjonsstrømper som forhindrer blodpropp kan også brukes.