Digidexo.com

Hvordan Test for Konvergensinsuffisiens

Hvordan Test for Konvergensinsuffisiens


Konvergensinsuffisiens er et felles visuelt problem hvor en persons øyne ikke fungerer like godt når man ser nærmere på stedene. Det kan føre til uklart syn, dobbeltsyn og hodepine. Det er forårsaket av øynene drivende utover når personen er å fokusere på noe i nærheten. Det er ofte ikke påvist fordi det ikke er en del av standard visuell screening. Det er en test for det, skjønt, og du kan teste for konvergens insuffisiens hjemme.

Hvordan Test for Konvergensinsuffisiens

•  Skjær en 8 1/2 x 11 tommer papirark i en rektangulær form. Bruk en linjal for å måle et rektangel som er 7 inches med 5 inches. Tegn linjer med en penn blyant slik at du vet hvor du skal kutte. Linjene må være enda før du skjærer.

•  Tegn en loddrett linje ned på midten av papiret. Linjen bør være ca 1/8 tommer tykk.

Hold stykke papir foran deg med foret siden mot deg. Fullt forlenge armen og flytte underarmen i riktig retning til linjen er sentrert mellom begge øyne.

Sakte bringe papiret mot deg, stirrer direkte på linjen. Hold papiret sentrert og nivået på øynene. Stopp når du opplever dobbelt syn.

Mål avstanden mellom neseryggen og stykke papir. Hvis papiret er mer enn to inches unna, det er en sterk sannsynlighet for at du har konvergens insuffisiens.

Hint

  • Bruk hvitt papir i stedet for farget papir for å få mer nøyaktige resultater.
  • Hvis du tester positivt for konvergens insuffisiens, få en profesjonell test gjort av en øyelege for å unngå ytterligere øyeskader eller skade.