Digidexo.com

Fordeler med Omega-3 fiskeolje for vekttap

Omega-3 fettsyrer er essensielle for menneskers helse. De spiller en avgjørende rolle i kroppens vekst og utvikling. De er også viktige for hjernens funksjon og bidra til å redusere risikofaktorene som er forbundet med hjertesykdom, kreft og leddgikt. Omega-3 fiskeolje kan også hjelpe til med vekttap.

Good Fat

Flerumettet fett er ansett gode fettstoffer og finnes i laks, makrell, sild og sardiner. De hjelpe til å redusere betennelser, forbedre immunforsvaret og beskytte mot hjertesykdom.

Betydning

Dietter supplert med omega-3 fiskeolje er sagt å øke mengden fett i kroppen brenner. Den har en positiv effekt på metabolismen og tillater mer fett som skal brukes til energi snarere enn bare lagres i kroppen.

Kilder

De beste kildene til omega-3 fiskeolje kommer fra fisk. På grunn av høye nivåer av kvikksølv som finnes i fisk på grunn av forurensning, spise fisk daglig anbefales ikke. Fiskeolje kosttilskudd er et godt alternativ, og er allment tilgjengelig på helsekostbutikker, vitamin butikker og dagligvarebutikker.

Fish Oil and Exercise

Når det kombineres med trening, stimulerer omega-3 fiskeolje enzymer som brenner fett. Med den ekstra oksygen fra trening, kroppens metabolske rate stiger og brenner mer fett og hjelpemidler i vekttap.

Lavere insulin nivåer

Fiskeolje har blitt hyllet som å senke insulinnivået. Høy insulin stimulerer fettlagring og en økning i kalori oppbevaring. Ved å senke insulinnivået og turtall stoffskiftet, er flere kalorier brent.

Løsning

Vekttap oppnås best når øvelsen er kombinert med fiskeolje forbruk. Bare 45 minutter med trening tre ganger i uken vil gi ønskede effekter.