Digidexo.com

Raske Hangover Cures

Tung drikking eller blande drinker kan ofte resultere i en kvalmende bakrus i morgen, gjør du sverge av drikke for resten av ditt liv - til neste gang. Hangover kurer er mange og varierte hvor ingrediensene er bekymret. De mest usannsynlige påfunn vil føle deg bedre fort - de er alle verdt et forsøk hvis du lider av det verste bakrus noensinne.

Vann

Drikk to glass vann før du begynner å drikke. Etter å ha drukket to alkoholholdige drikker, drikker ett fullt glass med vann. Gjenta om nødvendig. Når du våkner opp om morgenen drikke to glass vann. Etter å ha ventet to timer drikke to flere glass vann. Holde kroppen hydrert hindrer en hodepine.

Fat

Spis en fettete måltid av pommes frites og stekt fisk, stekt kylling eller en hamburger for å gi magen noe å fordøye mens du sover. Fett fordøyer sakte og beskytter magen fra alkoholens negative effekter. I morgen har et høyt glass appelsinjuice som drikke alkohol tapper kroppens vitamin C; påfyll av tilbudet holder deg fra følelsen kvalm og hastigheter alkohol gjennom leveren.

Østers

Sett i et glass om en unse av rå østers, en spiseskje med varm saus og en klemme av sitron. Dekk til østers med tomatjuice og drikke ned concoction alt i ett skudd.

Cocktail

"Hair of the Dog" kur er en høy Bloody Mary laget med et skudd av vodka, en teskje Worcestershire saus, en klemme av sitron toppet med åtte gram tomatjuice cocktail. Tilsett salt og pepper etter smak og en selleri stengel.

Karbohydrater

Det vaklende følelsen du får når hengt over skyldes det faktum at du lider av lavt blodsukker, og du trenger noen karbohydrater. Har noen smurte toast og syltetøy eller en skål med frokostblanding og litt appelsinjuice for å stoppe de rister.

Egg

Betydelig effektive for herding en bakrus raskt er tre rå egg innbrudd i et glass med en god dash av Tabasco og en klemme av Worcestershire saus. Gi concoction en rask bevegelse og drikke det ned på en gang. Egg fjerne giftstoffer fra kroppen og bistand i følelsen bedre fort.

Informasjonskapsler og Soda

Prøv chocolate chip cookies og 7Up brus. The cookies og brus vil gi deg en energi boost og fylle lavt blodsukker, noe som gjør at du føler deg så rett som regn igjen på kort tid.