Digidexo.com

Hvordan å blande en post-workout Protein Shake

Post-workout ernæring er nødvendig for å gi muskel utvinning og rehydrering. Siden komme en firkantet måltid med en gang er ofte vanskelig, kan en post-workout shake være akkurat det kroppen din trenger. Rask og enkel å lage, vil din post-workout shake være klar til å konsumere rett når du trenger det. Her er hvordan du gjør en grunnleggende post-workout shake.

Hvordan å blande en post-workout Protein Shake

•  Begynn med myse. Det nøyaktige beløpet som trengs avhenger av vekten din. En 200-lb. bodybuilder som spiser fem ganger per dag ville trenge 40g protein (eller 1,5 scoops) per porsjon.

Legg noen havre. Jo mindre jo bedre for god miksing, så rask havre er det beste alternativet. Havre er en god kilde til karbohydrater og vil gi fortsatt energi.

Tilsett litt melk og frukt for vitaminer og mineraler. Gode ​​valg for frukt kan være bananer, rosiner og bær.

Bland det hele opp i blender og nyte.

Forstå din protein shake. De viktigste komponentene i en post-workout shake er karbohydrater, protein og vann. Karbohydrater er nødvendig for energi, protein for muskel utvinning, og vann for rehydrering. Hvis du trener på treningsstudio, og det vil ta for lang tid å komme seg hjem og bruke blender, hoppe over frukten. Sett resten av ingrediensene i en shaker og ta det til gym, slik at du kan riste og drikke rett etter treningen. Det vil fortsatt føle deg bra etter treningen, og du kan spise frukt når du kommer hjem.