Digidexo.com

Behandlinger for Variant Angina

Variant angina er en av de mange former for angina som ofte fører til at du lider av "standard" smerte eller tyngde i brystet. Med denne tilstanden, lider koronar en plutselig krampe som et øyeblikk strammer eller begrenser denne passasje for blodet. Dette kan frata hjertet av nødvendig oksygen og næringsstoffer den trenger for å fungere riktig. Selv om denne hendelsen er vanligvis kort, kan det være en indikasjon på andre potensielle problemer, samt til og med føre til et hjerteinfarkt, noe som gjør det svært nødvendig å søke behandling for tilstanden.

Livsstil

Når lider variant angina, starte av ved å gjøre en endring i livsstil. Kosthold, mosjon og vekttap er alle viktige og effektive metoder i behandling av ikke bare denne tilstanden, men også den underliggende årsaken til hendelsen. Prøv å holde seg til en lav-fett, lav-natrium diett som er rik på frukt, grønnsaker og helkorn, mens begrenset i rødt kjøtt, bearbeidet mat (en stor kilde til natrium) og høy-fett meieri. Ved å endre kostholdet ditt på denne måten, er du ofte i stand til å kaste de overskytende pounds.

Å fremme både forbedring av din helse og vekttap, følger opp denne kosten endres med en daglig øvelse diett. Når du begynner å trene, holde seg til mindre anstrengende øvelser som turgåing, svømming eller sykling. Men sørg for å snakke med legen din om hvilke treningsaktiviteter er virkelig det beste for deg. Du må kanskje holde seg til en spesifikk øvelse som ikke vil sette noen ekstra belastning på hjertet.

Mens kosthold, mosjon og vekttap er svært gunstig, se på andre faktorer som kan være medvirkende til variant angina. Røyking og alkoholforbruk forårsaker ofte saker som involverer hjertet, så verve i en avslutningsprogram og begrense mengden du drikker hver dag. Selv stress kan føre til at koronar spasme, slik at stress en annen viktig side av behandlingen.

Medicinal

Foruten nødvendige endringer i livsstil, vil du også trenger å behandle variant angina med reseptbelagte medisiner. Kalsiumkanalblokkere er den klart mest vanlige, men legen din kan foreslå bruk av nitrater sammen med denne medisinen. Ved å ta kalsiumkanalblokkere sammen med nitrater, øker du blodtilførselen til hjertet ved å utvide blodårene.

For andre kan det være nødvendig å bruke andre medisiner, som ACE-hemmere, betablokkere eller statiner. Med disse medikamentene blir blodkar også utvidet, men det er gjennom minske begrensning eller forhindring av plaque dannes langs arterieveggene.