Digidexo.com

Hvordan du enkelt kan miste 10 pounds i en ukeBruk disse trygge og effektive kosthold og fitness tips for å kaste kroppsvekt rask og låse opp en slankere, sunnere kropp. Rapid vekttap oppstår når du kombinerer et sunt kosthold med trening. Vekttap trenger ikke å være forvirrende. Disse sunne strategier vil bidra til å fjerne gjetting ut av slanking og hjelpe deg å oppnå ten pounds av fett tap innen bare en uke flat.

Nå dine vekttap mål på rekordtid etter denne planen.

Hvordan du enkelt kan miste 10 pounds i en uke

•  Få bevegelse. Vekttap er svært vanskelig å oppnå uten å utøve. Øvelsen vil hjelpe deg å nå dine fitness og vekt mål raskere og mer effektivt enn med diett alene. Grab tennissko og begynne et regime av gåing, løping, dans eller yoga. Du kan velge hvilken som helst fysisk aktivitet som innebærer å øke pulsen og gjør du bryte en svette. Stick med 30-60 minutt cardio økter i løpet av uken du prøver å gå ned i vekt. Du kan selv ønsker å doble opp din cardio og trene to ganger hver dag frem til du møter din en uke vekttap mål.

•  Eliminer sukker. Hvis du ønsker å gå ned i vekt på en uke flat unngå alt sukker fra godteri barer, snack mat og selv komplekse sukker fra frukt. Sukker som forekommer naturlig i frukt er sunt slags sukker, men hvis umiddelbar vekttap er målet ditt, unngå selv disse gode sukker tidlig i kostholdet ditt. Hvis du har en søt tann og må ha noe søtt så gå for en kunstig sukker som Splenda som ikke vil heve insulin og blodsukkernivået i kroppen din. Du vil slanke seg og nå din 10 kilos vekttap mål på bare syv dager.

Cut karbohydrater i 7 dager. Alle karbohydrater er ikke dårlige karbohydrater, men i den hensikt å miste 10 pounds i 7 dager vil du ønsker å unngå alle, selv de sunne komplekse karbohydrater. I stedet fokuserer på å spise magre proteiner og grønnsaker. The Atkins diett er svært vellykket for hurtig vekttap fordi det begrenser karbohydrater og gir deg muligheten til å spise så mye kjøtt og grønnsaker som du ønsker. Ha det gøy å blande opp grønnsaker og spise mettende måltider som består av biff, fisk, kylling og svinekjøtt.

Drikk grønn te. Grønn te kan hjelpe deg å miste vekt fordi det setter fart på stoffskiftet og kan hjelpe dempe appetitten. Det er mange grønn te produkter på markedet som tyggegummi, kapsler og grønn te infused med vitaminer som kan hjelpe deg å miste 10 pounds i 7 dager.

Prøv over-the-counter vann piller. Vann piller vil hjelpe skylle ut alle unødvendige væsker som kan føre til at kroppen bloat og hevelser. Mange vann piller inneholder koffein en naturlig vanndrivende som trygt fjerner overflødig vann fra kroppen din.