Digidexo.com

Oppskrifter for en Herbal Vaporizer

Urter var blant de første medisinene. De blader, blomster, grønnsaker, bær og bark av mange planter har lenge vært kjent for å tilveiebringe terapeutisk lindring. Eteriske oljer, avledet fra urter, er populære for mange aromaterapi programmer. Og disse samme oljer og urter kan brukes i vaporizers, deretter inhalert for sine medisinske fordeler. Bruk urter eller eteriske oljer i henhold til din urte vaporizer anvisninger.

Noen populære valg

Bruken av en fordamper med urt endrer ikke urten effektivitet. Grunnoppskriften er enkel: Legg i et par dråper av en favoritt eterisk olje, eller bland sammen mer enn én olje i pannen med vann. Varmen og stigende damp gjør alt arbeidet. Pass alltid på å rense ut maskinen når du er ferdig som oljer kan etterlate rester. I noen vaporizers, kan du være i stand til å bruke friske urter lagt direkte. Sørg for å lese maskinens retninger for å unngå tilstopping opp mekanismen.

Selv om du kan bruke noen urter du liker, her er noen populære valg. Kamille er for lengst anerkjent for sin beroligende effekt og mange drikke kamille te før sengetid. Urten kan brukes i en fordamper, så vel som å hjelpe med søvnløshet og for dempende mageproblemer. Sage er en god urt for beroligende nerver. Det lindrer også lunge lunger og hjelpemidler i å redusere hoste. Mynte og eucalyptus hjelp man slappe totalt. De brukes for å lindre hodepine og eukalyptus er en annen god urt for å åpne opp lungene og bihulene for å bli kvitt lunger. For å bekjempe depresjon, prøv johannesurt. Og timian er bra for å øke immunforsvaret mens lettelser symptomer på hoste og sår hals. Echinacea og Astragalus er andre gode immun boosting urter. Chickweed er en annen god urt for å redusere slim buildup i lungene. Comfrey rot er en generell blod cleanser som er gunstig for astma og hoste. Hvis du føler deg sliten, prøve peppermynte for å styrke deg. Rosemary er godt å stimulere hjernen din og lindre depresjon. Basil, også er en god mental stimulator som gjenoppretter årvåkenhet. Bergamot har en historie som brukes for fet hud, men er også bra for å stabilisere stemninger. Og for noe krydret som er oppløftende og revitaliserende, prøv fedd.

Blomster og frukt

Sitron kan hjelpe deg å føle oppløftet, stimulert og uthvilt. Den søte duften av ylang ylang kan bidra til å redusere følelser av stress, spenning, sinne og til og med depresjon. For å lindre angst og spenning, er lavendel populære. Det er en av grunnene til at lavendel er en så populær bad såpe. Mange blomsteressenser kan produsere oppløftende følelser. Jasmine brukes til å hjelpe folk til å føle seg mer trygg på seg selv. Nattlysolje er bra for hudsykdommer, kvinnelige kramper og kan bidra til å redusere høyt blodtrykk. Og sandeltre, også kan bidra til å bekjempe stress og depresjon.

Aldri undervurder nytten av søte lukter blomster for generell beroligende og avslappende. Vurder å bruke essensen av rose, lilje, gardenia, Plumeria, Sweet Pea, fioler og annen blomst du finner spesielt beroligende.