Digidexo.com

Hvor lang tid tar det å fordøye melk?

Melk og meieri Fordøyelse

Kumelk har vært et felles element i menneskets kosthold i generasjoner. Melk og meieriprodukter er lagt til vårt kosthold fra de tidligste tider og mange folk fortsette videre med det i voksen alder. Hva er mer trøstende enn en snack av melk og småkaker, tross alt? Men fordøyelsen kan være et problem for noen mennesker.

Fordøyelse

Avhengig av en rekke faktorer, inkludert alder, kjønn, vekt / fitness og stress nivå, det tar mellom fem og syv timer å fordøye en 8-oz. glass melk. For noen mennesker, derimot, fordøyelse av meieriprodukter og melk i særdeleshet, kan være litt mer utfordrende. Fordøyelsen kan ta ganske mye lenger for noen mennesker, eller i tilfelle av allergi, er nesten umulig.

Allergier

Melk og meieriprodukter er noen av de vanligste matvareallergier blant voksne amerikanere. Heldigvis reaksjoner på denne allergien er vanligvis ikke så alvorlig som å være livstruende lignende jordbær eller skalldyr-men det kan føre til ganske alvorlige fordøyelsesproblemer og intestinal nød.

Laktoseintoleranse er trolig den vanligste manifestasjon av denne lidelsen. Melkesukker, eller laktose, brytes ned i legemet av en substans som kalles laktase. For mennesker med en mangel på laktase, både voksne og barn, kan det være spesielt vanskelig å fordøye melk og melkeprodukter. Vanlige symptomer inkluderer alle slags fordøyelsesbesvær, inkludert kvalme, diaré, gass og en oppblåst følelse.

Laktoseintoleranse påvirker en uforholdsmessig høy andel av befolkningen blant afro-amerikanere, asiater, latinamerikanere og indianere.

Diagnosen er relativt enkelt for din lege og behandling, når tilstanden er identifisert, innebærer å justere kostholdet ditt for å unngå mat med høyt laktose.

Alternatives

Det har blitt oppdaget at geitemelk er naturligvis mindre allergifremkallende og langt lettere fordøyelig enn kumelk. Det antas at arten og fordøyelighet av geitemelk faktisk resulterer i mer av stoffet bli absorbert med mindre rester igjen i tykktarmen. Et høyere nivå av essensielle fettsyrer er også til stede, noe som gjør geitemelk et attraktivt alternativ for helsebevisste enkeltpersoner.