Digidexo.com

badestamp utslett

Ansikts & Neck Utslett

Ansikts & Neck Utslett


Utslett er irriterende for den enkelte og kan være en indikasjon på et underliggende helseproblem. Mens de fleste utslett oppstår på grunn av hud irritanter eller allergener, noen utslett krever legehjelp. Utslett i ansiktet og nakke området kan noen ganger bli unngått ved å praktisere god hygiene, unngå irritanter og behandle berørte områdene med aktuelle løsninger.

Lupus

Utslett kan utvikle seg i ansiktsregionen som et symptom på lupus. Ifølge Mayo Clinic, oppstår Lupus når kroppens immunsystem angriper friskt vev og organer, forårsaker kroniske betennelser i ledd, hud, nyrer, hjerte og lunger. En uforklarlig sommerfugl-formet utslett i ansiktet ledsaget av feber og vedvarende smerter kan være et tegn på lupus. Andre symptomer er tretthet, vektendring, hud og munn lesjoner, lett blåmerker og hukommelsestap. Rådfør deg med legen din dersom du opplever disse symptomene for å finne ut om du har lupus eller annen kronisk sykdom.

Allergier

Allergi kan føre til at huden til å reagere ved å bryte ut i et utslett eller elveblest. På halsen, kan utslett oppstå på grunn av solbrenthet, kviser, insektbitt, mat eller medisiner allergi, helvetesild og sykdommer i lever eller nyre. Noen vanlige allergier inkluderer smykker som inneholder nikkel, uvaskede klær, hår fargestoffer og kosmetikk som irriterer huden; og matvarer som peanøtter, skalldyr, og frukt som inneholder pektin. De fleste allergiske utslett er ikke en trussel for helsen din, men hvis utslettet er ledsaget av vanskeligheter med å puste eller svelge, bør du kontakte lege umiddelbart.

Irriterende Contact Dermatitis

Irritanter som kan forårsake kontakteksem inkluderer såper, rengjøringsmidler, glassfiber, løsemidler og Poison Ivy eller forgifte eik. Disse typer av utslett oppstå når de irriterende skader huden ved kontakt. Irriterende kontakteksem kan påvirke alle i alle aldre med nok eksponering eller gjenta eksponering mot det samme irriterende. Utslett kan variere fra mild med sprukken hud til alvorlig med hevelse, blemmer og avskalling av huden. Utslett fra irriterende kontakteksem kan reduseres ved hjelp av emollients og kremer til det berørte området. Du kan også bruke en aktuell kortikosteroid å redusere mengden av hevelse i det berørte området.

Hot Tub Rash

Boblebad utslett er forårsaket av bakterie Pseudomonas aeruginosa, og kan infisere et individ som har vedvarende kontakt med vann som er forurenset med bakterie. Utslett vises etter bading i en privat eller offentlig basseng som ikke er godt vedlikeholdt, og kan utvikle seg på ansikt, nakke eller andre deler av kroppen. Det kan også dukke opp etter bading i et forurenset innsjø. Utslettet ser ut som kløende røde flekker som til slutt blir en humpete utslett i det berørte området. Pus-fylt blemmer er også vanlig rundt hairlines. Badestamp utslett kan påvirke folk i alle bakgrunner og forsvinner vanligvis uten komplikasjoner etter flere dager. Du kan beskytte deg mot badestamp utslett ved dusjing umiddelbart etter bading i et basseng, innsjø eller badestamp og vaske badetøy umiddelbart etter bruk. Opprettholde riktig nivå av bakterie-drapet kjemikalier i bassenget eller spa for å redusere sjansen for spiren forurenser vannet.

Hot Tubs & Kløende utslett

Hot Tubs & Kløende utslett


Badestamp utslett, også kjent som hot tub folliculitis, er en infeksjon i hårsekkene som kan være for fra badestamper. Selv om badestamp utslett er ikke en alvorlig medisinsk tilstand, kan det være ubehagelig.

Årsak

Boblebad utslett er forårsaket av en type bakterier kalt Pseudomonas aeruginosa. Denne vanligste bakteriene ofte trives i badestamper på grunn av sin varme, fuktige miljø.

Symptomer

Badestamp utslett forårsaker en kløende, humpete rødt utslett. Støt eller blemmer kan være fylt med puss. Utslettet kan være verre i områder som hadde vært dekket av badedrakt.

Behandling

Selv om badestamp utslettet forsvinner vanligvis i løpet av få dager, kan anti-klø medisiner lindre ubehag.

Forebygging

Hvis du har din egen badestamp, sørge for at klor og syre nivåer blir skikkelig vedlikeholdt. Hvis du bruker et boblebad på et spa eller hotell, vurdere å bringe dine egne klor teststrimler (tilgjengelig hjemme forbedring eller bassenget forsyne butikkene).

Komplikasjoner

I sjeldne tilfeller kan abscesser utvikle seg fra badestamp utslett.

Betraktninger

Bakteriene som forårsaker hot tub utslett kan også leve i bassenger og innsjøer.

Hvordan behandle A Hot Tub Utslett (Hot Tub Folliculitis)

Hvordan behandle A Hot Tub Utslett (Hot Tub Folliculitis)


En badestamp utslett er også kjent som hot tub follikulitt. Det vitenskapelige navnet på en badestamp utslett (hot tub follikulitt) kalles pseudomonas aeruginosa follikulitt. En badestamp utslett (hot tub follikulitt) er en infeksjon i hårsekkene forårsaket av en type bakterier. En bakterie er den skyldige av en badestamp utslett (hot tub follikulitt)? Jepp, kan forurenset spa, bassenger, vannsklier og andre vann ting havn bakterier som forårsaker en badestamp utslett (hot tub follikulitt). Her er fremgangsmåten for å behandle en badestamp utslett (hot tub follikulitt).

Bruksanvisning

•  Identifiser et HOT TUB utslett (HOT TUB FOLLICULTIS). Hvis du eller en du er glad man har opplevd en hud utslett fra langvarig bruk av et basseng, vannsklie, eller badestamp deretter mer enn sannsynlig er det en badestamp utslett (hot tub follikulitt). Den hudutslett vises som innen et par timer eller et par dager senere. Den hudutslett vises røde eller rosa i fargen, humpete, og kan klø. Utslettet kan også ha pus som senere oser av infeksjonen nettstedet.

Rengjør området av badestamp utslett (HOT TUB FOLLICULTIS) SITE. Bruk en mild såpe som Dove å rense området. Etter rengjøring av badestamp utslett (hot tub follikulitt) nettsted, bør du tørke området. Du kan selv ønsker å bruke en rensevæske med en bomullsdott etter rengjøring av området.

behandle HOT TUB utslett (HOT TUB FOLLICULTIS). Å behandle badestamp utslett (hot tub follikulitt), kan en eddik komprimere brukes et par ganger om dagen for å få fortgang i behandlingen. En annen behandling av en badestamp utslett (hot tub follikulitt) kan være å bruke hydrokortison krem ​​et par ganger om dagen. Hydrokortisonkrem vil også bidra til å lindre kløen som følger med hudutslett. Hvis alt annet mislykkes, til en tur til legen forbyr antibiotika kan være nødvendig for å kvitte seg med badestamp utslett (hot tub follikulitt). Noen ganger er det ingen behandling nødvendig, og hudutslett kan gå bort av seg selv etter ca en uke. Imidlertid kan hudutslett dukke opp igjen fra å bli re-forurenset fra bassenger, spa og andre vannobjekter.

Tips og advarsler

  • Dusje før og etter bruk av bassenger, spa og andre vann gjenstander for å hindre en badestamp utslett (hot tub follikulitt).
  • Barn er mer utsatt for en badestamp utslett (hot tub follikulitt) på grunn av lengre varighet i vannobjekter.

Hot Tub Rash Relief

Hot Tub Rash Relief


Det kløende rødt utslett du brøt ut i etter en kveld slapper av i naboens boblebad er kanskje ikke en allergisk reaksjon på noe du hadde til middag. Mer sannsynlig er det hot tub utslett, også kjent som hot tub follikulitt eller pseudomonas dermatitt. Bakteriene pseudomonas aeruginosa forårsaker utslett, og det elsker å leve i varme, fuktige steder, som badestamper.

Milde infeksjoner

Milde former for badestamp utslett vil vanligvis gå bort av seg selv etter noen dager.

Holde huden ren, med mild såpe og vann. Prøv ikke å klø eller pause åpne pustler som kan danne, da dette kan føre til infeksjon. For å kontrollere kløe og rødhet, kan du bruke en over-the-counter hydrokortison krem ​​eller Calamine lotion.

For å berolige kløe og roe rødhet i badestampen utslett, prøv soaking i et varmt bad som du har lagt til en kopp natron. Eller bruk en kopp med havregryn i badekaret. Suge i 20 minutter. Kalde omslag kan også bidra til å stoppe kløe.

Mer alvorlige infeksjoner

Hvis utslettet ikke falmer etter noen dager eller blir verre, kan det hende du trenger å se en lege for en resept på et antibiotikum som ciproflaxin, for å drepe bakterier.

Komplikasjoner er sjeldne, men noen mennesker kan utvikle abscesser, så sørg for å oppsøke lege hvis tilstanden forverrer seg.

Forebygging

For å hindre reinfeksjon, holde ut av badestamper med mindre du er sikker på at de er rene. En ren badestamp ikke har en altfor kjemisk lukt, og sidene er glatt, ikke slimete eller klissete.

Dersom badestampen i spørsmålet tilhører deg, opprettholde ph og klor eller brom på nivåene som er anbefalt av produsenten. Sjekk nivåene regelmessig.

Rengjør filteret regelmessig og tømme og rengjøre boblebadet med noen måneders mellomrom.

Hva er en Hot Tub Rash?

Badestamp utslett, også kjent som dermatitt, er en infeksjon som påvirker huden. Vanlige symptomer er hud som er kløende eller sår med et rødt utslett. Det er ofte forårsaket av en bakterie som heter Pseudomonas aeruginosa.

Årsaker

Badestamp utslett kommer fra bading i forurenset vann. Siden en badedrakt beholder vann, gjør det infiserte vannet tettere kontakt med huden over lengre tid. Det er ikke begrenset til badestamper, men forurenset bassenger og innsjøer også.

Andre symptomer

Foruten de typiske røde utslett, kan badestamp utslett også presentere seg som blemmer fylt med pus rundt hårsekkene.

Hot Tubs

Fordi vannet i badestamper er varm, desinfeksjonsmidler og klor har kortere lifespans. Dette gjør at forurensninger og bakterier å vokse med mer letthet.

Forebygging / løsning

Hyppig testing for pH og desinfisering din badestamp vil bidra til å kutte ned risikoen for å få hot tub utslett.

Behandling

Vanligvis utslett vil gå bort av seg selv i løpet av få dager. I alvorlige tilfeller vil en aktuell krem ​​være foreskrevet av lege.

Hva er årsaken til Hot Tub Rash?

Mange nyte et avslappende bad i det varme vannet i en badestamp. Noen hevder det gir helsemessige fordeler som går utover avslapning og nytelse. En badestamp suge kan lette muskel- og leddsmerter og hjelpe vaske bort stress. Det kan hjelpe deg å sove, lindre hodepine og lette plager av mange sykdommer. For noen, det gir ikke noe mer enn ren nytelse. Men det kan også føre til badestamp utslett.

Hva er Hot Tub Rash?

Hud som har blitt kløende og utvikler seg til en rød hevet utslett etter et bad i en badestamp er mest sannsynlig en hudinfeksjon. Ofte referert til som eksem eller badestamp utslett, kan denne tilstanden rykke inn i en plagsom tilstand.

Progresjon

Utslettet kan fortsette å danne blemmer rundt hårsekkene. Disse blemmer kan sive og bli fylt med puss. En våt badedrakt er en perfekt grobunn for denne typen utslett, og infeksjonen kan være mer alvorlig under badedrakt området.

Årsaker

Pseudomonas aeruginosa er den skyldige bak badestamp utslett. Denne spiren trives og sprer seg i vann.

Hvordan den sprer seg

Umiddelbar kontakt fra huden til infisert vann er det som forårsaker hot tub utslett. Et utslett ofte vises noen dager etter bading i forurenset vann.

Forebygging / løsning

De fleste badestamp utslett leges av seg selv ganske raskt. Sørg for at boblebadet er i stadig testet og kontrollert med de riktige kjemikalier for å hindre smitte.

Follikulitt og Hot Tubs

Follikulitt og Hot Tubs


Hvert hår på menneskekroppen vokser ut av en pose som kalles en follikkel. Badestamp follikulitt eller utslett (vitenskapelig navn: pseudomonas follikulitt) oppstår når bakterier Pseudomonas aeruginosa går inn i en hårsekken og forårsaker betennelse eller infeksjon. Pseudomonas stamme av bakterier er spesielt utbredt i badestamper laget av tre, spesielt de uten tett regulert klor og syre nivåer.

Årsak

Badestamper oppmuntre Pseudomonas aeruginosa bakterievekst ved å tilby en varm, våt miljø. Den varme temperaturen og turbulens skapt av badestamp jets forstyrre desinfiserende kjemikalier i vannet, noe som får dem til å bryte ned raskere. Det varme vannet som gjør en god, lang suge så innbydende er ansvarlig for å åpne dine hårsekken porene, noe som gjør det lettere for P. aeruginosa bakterier for å få innpass. Eventuelle kutt, skrubbsår eller skadet hud vil også øke risikoen for infeksjon.

Symptomer

Badestamp follikulitt symptomer flere timer til to dager etter eksponering for Pseudomonas bakterier og inkluderer en humpete rødt utslett som klør. Det humper kan bli solid, mørk rød, hevet knuter. Det humper kan også fylle med pus rundt hårsekken. Områdene som dekkes av en badedrakt kan ha de verste symptomer, som drakten holder P. aeruginosa bakterier er i kontakt med huden lengre enn udekkede områder.

Diagnose

I de fleste tilfeller av hot tub utslett, kan legen din diagnostisere follikulitt ved å se på de berørte områdene og snakke med deg om dine siste aktiviteter. Hvis det oppstår behovet for videre diagnose, vil en kultur av puss fra infiserte hårsekker tas og testes for Pseudomonas aeruginosa.

Behandling

De fleste tilfeller av hot tub folliculitis ikke krever noen form for behandling, og vil klare seg på egen hånd i løpet av få dager, men over-the-counter antipruritic (anti-klø) medisinen kan bli anbefalt å kontrollere kløe. For alvorlige tilfeller vil legen forskrive antibiotika for å rydde opp infeksjonen.

Risiko

Noen risiko er forbundet med badestamp utslett, da huden tilstanden vanligvis klarner opp raskt på egen hånd og ikke generelt la noen arr. Imidlertid er det en fare for at en eller flere av de infiserte follikler som danner en abscess, eller en lokalisert samling av puss omgitt av inflammasjon. En lege bør kontaktes umiddelbart dersom en abscess er til stede, som behandling vil være nødvendig.

Advarsel

Selv oftest forårsaket av forurensede badestamper, kan pseudomonas follikulitt være forårsaket av svømmebassenger, innsjøer eller noen annen kilde til rekreasjon vann. Holder seg til hensiktsmessige forebyggende skritt etter en dag med moro i noen form for vann.

Forebygging

Forebygging av pseudomonas follikulitt starter i badestampen. Et rent, godt vedlikeholdt badestamp med riktig klor og vann syre nivåer vil inneholde lavere nivåer av Pseudomonas aeruginosa bakterier og dermed bære en mye lavere risiko for infeksjon. Andre forebyggende trinnene omfatter fjerning med badetøy umiddelbart etter spennende vannet, ta en dusj og vask huden med såpe med en gang, og vaske badedrakt før sitt neste bruk. Viktigst, rengjøre badestamp som ga deg infeksjonen, fordi follikulitt vil trolig gjenta seg hvis badestamp ikke er riktig desinfisert.

Hudproblemer forårsaket av svømmebasseng Brom

Hudproblemer forårsaket av svømmebasseng Brom


Brom er ofte brukt som en erstatning for klor i svømmebasseng. Center for Disease Control (CDC) viser til det som en alvorlig irriterende på huden. Resultater av kontakt, direkte eller på annen måte, avhenger av mengden av den kjemiske, varighet av eksponering og noen pre-eksisterende helsemessige forhold eller allergier. Hvis væske brom kommer i kontakt med huden, må du vaske det med såpe og vann umiddelbart i minimum 15 minutter.

Burns

Direkte eksponering for væske brom kan forårsake hudskader i form av kjemiske brannsår. Når brom kommer i kontakt med hud vil det i utgangspunktet føles kjølig. Det vil svært raskt endre til en brennende følelse, som er hva som faktisk skjer. Langvarig eksponering kan føre til dype, ulcerating brannsår som er treg til å helbrede.

Mens CDC anbefaler vask huden med såpe og vann hvis hudkontakt forekommer, hvis huden er brutt, må du bare bruke vann. Oppsøk lege så snart som mulig.

Dermatitt

Løpende kontakt med brom i svømmebasseng eller i yrkesmessig betinget aktiviteter (for eksempel basseng vedlikeholdsarbeid) kan føre til dermatitis. Noen mennesker utvikler reaksjoner på brom i svømmebassenger til tross for at ingen problemer i klorerte basseng. Slike reaksjoner kan være mild eller alvorlig. Alvorlige dermatoses har blitt rapportert, med røde, kløende papler (humper) på huden som kan føre til intens eksem.

Enkelt Kløende utslett

Mange svømmere finner de er følsomme for brom-renses bassenger og utvikle en enkel, kløende utslett som ikke er så alvorlig som eksem eller eksem. Vanligvis denne kategorien av utslett er kort og går bort lett når eksponering stopper. Men noen ganger kløende utslett som kommer fra brom-behandlet bassenger er faktisk et resultat av feil sanitære forhold. I dette tilfelle bassenget har utilstrekkelige nivåer av brom, slik at en felles bakteriene til å vokse og føre til potensielle hudinfeksjoner. Det medisinske navnet for tilstanden er pseudomonas follikulitt, ofte referert til som badestamp utslett, på grunn av sin utbredelse i offentlige anlegg.

Langtidseffekter på Skinn av Hot Tubs

Langtidseffekter på Skinn av Hot Tubs


Eksponering for bakterier i badestamper kan føre til utslett på huden eller infeksjon i hårsekkene. Disse problemene kan være midlertidig eller langvarig. I hvert tilfelle er imidlertid behandlinger er tilgjengelig.

Hudutslett

Bakterier som finnes i badestamper kan føre til utslett på huden. Kløe, røde nupper og og røde, pus-fylt klumper er alle symptomatisk for badestamp utslett. Vanligvis dette utslettet forsvinner i løpet av få dager, men i noen tilfeller kan det føre til abscesser.

Follikulitt

Follikulitt er en infeksjon i hårsekken forårsaket av bakterier eller sopp. Infeksjonen kan være verre hvis huden er skadet fra barbering. Follikulitt vises i form av røde nupper, ofte fylt med pus, som brenner eller kløe. Infeksjonen skjer vanligvis innen flere uker, men noen ganger er et tilbakevendende problem.

Behandling

Fordi begge infeksjoner er forårsaket av bakterier, kan antibiotika være foreskrevet for å behandle dem. Bruke hvit eddik med en varm komprimere hjelpemidler healing og lindrer kløe. Hvis follikulitt er tilbakevendende, er laser hårfjerning et alternativ.

Forebygging

For å hindre at disse hudsykdommer, være sikker på at en badestamp er skikkelig rengjort og desinfisert før du bruker den. Bade rett etter bruk av et massasjebad.

Hvordan unngå Heat Utslett

Hvordan unngå Heat Utslett


Heat utslett, også kjent som stikkende varme, er en hud problem som er utbredt på sommeren. Disse små røde nupper er forårsaket av overoppheting eller for mye varme eksponering, og kan oppstå hvor som helst på kroppen. Noen utslett kan klø; andre vil ikke. De fleste går unna på egen hånd i noen timer eller dager, men noen kan trenge behandling fra en medisinsk faglig. Heldigvis kan denne sommeren ve unngås.

Bruksanvisning

•  Hold deg ut av varmen. Det er best å bo i kjølige, tørre steder. Forbli i en luftkondisjonerte området så ofte du kan.

Bruk pustende stoffer. Bomull er det beste alternativet - det er tynt, og det lar huden puste. Hvis klærne blir våte av svette, endres så snart som mulig; den våte klær kan blokkere porene og svettekjertler, som kan føre til varmeutslett. Materialer å unngå er polyester og nylon, eller noe som er for tykke.

Vask huden umiddelbart etter trening. Hvis du arbeider ut utenfor, ta en dusj rett etter med kaldt vann og bruk en antibakteriell såpe.

Hold ut av områder som kan føre til overoppheting. Unngå badestamper, dampbad og badstuer hvis du er tilbøyelig til å varme utslett.

Tips og advarsler

  • De fleste varme utslett forsvinne på egenhånd. Men hvis utslett er smertefulle, brannsår eller varer lenger enn noen få dager, oppsøk lege.

Typer av Abdominal utslett

Typer av Abdominal utslett


Abdominal utslett kan føre til ubehag og stygge arr og urenheter. Siden buken har et stort overflateareal det er gjenstand for mange forskjellige hudsykdommer. Utslett på magen er vanligvis forårsaket av en smittsom agent, allergisk reaksjon, narkotika reaksjon eller insektbitt. Noen merkelige merker på huden trenger å bli vurdert av en hudlege som kan avgjøre deres etiologi og anbefale riktig behandling.

Infeksjoner

Flere smittestoffer kan forårsake mage utslett. Follikulitt oppstår når hårsekkene har blitt infisert med en agent som Staphylococcus aureus. Infeksjonen kan føre til utslett fra hvit ledet kviser til rød betennelse rundt hårsekkene. Det forekommer oftest i områder med hud friksjon fra enten stramme klær eller barbering. Badestamp follikulitt er forårsaket av organismen Pseudomonas som kan leve i forurenset spas og badestamper.

Bitt og stikk

Bug biter og stikk er en annen årsak til mage utslett. De fleste reaksjoner på en bug bit er veldig mild og begrenset til bittstedet, men noen mennesker har alvorlige reaksjoner. Vanlige stikk inkluderer de fra bier, veps, Hornets og gule jakker. Skabb er et utslett fra angrep av huden ved små midd.

Narkotika Utslett

Narkotika utslett kan påvirke mageområdet. De varierer i alvorlighetsgrad fra mild rødhet til peeling av hele lag av huden. Utslett kan vises direkte etter å ha tatt et medikament eller flere dager etter. De kan også omfatte kløende elveblest. Disse utslett forsvinner vanligvis etter seponering av legemidlet.

Contact Dermatitis

Kontakteksem er en betennelsesreaksjon som oppstår etter direkte kontakt med en irriterende stoff. Disse utslett er mer vanlig hos personer med en historie med allergier. Vanlige årsaker til denne type utslett inkluderer giften eføy og andre planter, nikkel, gummi, tekstiler og vaskemidler. Hvis du opplever kontakteksem, finne ut hva stoffet som forårsaker det, slik at du kan unngå dette stoffet i fremtiden.

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?


Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella zoster, det samme viruset som forårsaker vannkopper. Selv om de fleste personer med sykdommen utvikler utslett, andre opplever smerte uten utslett utvikling.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, er helvetesild en sekundær utvikling av varicella zoster infeksjon som oppstår år etter et anfall av vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer som hadde vannkopper før fylte ett, er over 60, eller har et svekket immunforsvar.

Helvetesild Pain

Vanligvis er den viktigste symptom på helvetesild brenning eller prikking smerte som vises i et lite område på en side av kroppen. Noen individer også oppleve nummenhet i det berørte området.

Helvetesild Rash

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Men noen mennesker aldri utvikle et utslett.

Andre symptomer

Andre symptomer på helvetesild kan være kløe, tretthet, feber, frysninger og hodepine.

Betraktninger

Når helvetesild smerte oppstår i visse områder, kan det etterligne symptomene på nyre, lunge-eller hjerteproblemer.

Utslett grunn Prevensjon

Utslett grunn Prevensjon


Mens de er ganske effektivt for å forhindre uønskede svangerskap, har p-piller (p-piller) vært kjent for å forårsake noen forskjellige bivirkninger. Hudutslett eller misfarging er blant dem. Skulle dette skje, bør pasienten spørre sin lege for å justere doseringen.

Årsak hudutslett

Ifølge nettstedet www.druginfonet.com, p-piller ofte føre til at noen følsomhet for solen som kan føre til irritasjon eller utslett hud. For å bekjempe denne følsomheten, bruke en sunblock med solfaktor (SPF) på 45 eller høyere.

Mask of graviditet

Ofte til stede hos gravide kvinner, denne tilstanden presenterer vanligvis som mørke flekker i ansiktet som kan bli mørkere med årene. Du trenger ikke å være gravid for å utvikle denne tilstanden, men som det kan presentere seg selv hos kvinner som tar p-piller.

Teorier / Spekulasjoner

Mange gynekologer mener at disse utslett er forårsaket av forholdet mellom progesteron til østrogen til stede i hvilken p-pille blir tatt.

Forebygging / løsning

Gitt at utslett på grunn av bruk prevensjon er relatert til deres progesteron / østrogen innholdet, kan en kvinnes eneste utvei være å velge en ikke-muntlig form for prevensjon.

Alternatives

Hvis de hormoner som finnes i orale prevensjonsmidler forårsake overdreven hudutslett eller misfarging, er et alternativ til å bruke den cervikale cap. Denne enheten, som inneholder en sæddrepende krem, er satt inn vaginalt og dekker livmorhalsen. Enhver sperm blir drept av før den når et modent egg.

Botemidler for Fungal Utslett Under Breast

Sopp bor i den menneskelige kropp, så vel som i luften, i jord og på planter. Inhalering ørsmå sporer i luften kan resultere i en soppinfeksjon i lungene eller utslett på huden.

Et sopp utslett under brystet er vanligvis resultatet av en sekundær infeksjon, på grunn av riper, gnaging eller irritasjon av området. Overdreven svette holder området fuktig, noe som gjør det til et ideelt grobunn for sopp.

Forebygging

Vask under brystet på bad eller dusj tid. Løft hvert bryst høy nok slik at du kan såpe under noen folder, tørk området grundig. Tyngre kvinner har flere hudfolder, så grundig rengjøring er spesielt viktig. Hvis huden er tørr, kan du bruke en fuktighetskrem for å unngå flassing og irritasjon.

Bære en form passer bra, og vask i varmt vann daglig for å drepe eventuelle bakterier på materialet. Varehus annonsere bh sittende klinikker, der du kan være riktig målt for å sikre riktig passform.

Høyt blodsukker er en yngleplass for soppinfeksjoner, så diabetikere bør følge en streng diabetiker kosthold, mosjon daglig, og overvåke blodsukkernivået.

Symptomer

I utgangspunktet vises en sopp utslett under brystet røde og hovne. Huden føles kløende, og mørkebrune flekker kan skyldes for mye skrape. Du kan legge merke til huden føles fuktig og lukter muggen. Ettersom infeksjonen utvikler seg, huden blir mørkt og misfarget og føles ru og tørr.

Hjem rettsmidler

Medisinert pulver som inneholder sink oksid, aloe ekstrakt og vitamin E er beroligende for irritert hud. Powder tørker området, frata soppen av fuktigheten den trenger for å overleve. Maismel fungerer på samme måte. Påføre et tynt lag av pulver for å irritert hud, minst to ganger daglig.

Over-the-counter og reseptbelagte medisinert kremer effektivt kontrollere sopp utslett under brystet. Se etter over-the-counter kremer som inneholder hydrokortison. Vanskelige tilfeller kan ta litt lengre tid å løse, slik at du kan trenge å konsultere legen din.

Tamoxifen

Tamoxifen er brukt til behandling av brystkreft, men det fremstår som en lovende behandling i å kontrollere soppinfeksjoner. Tamoxifen drept gjær i mus med candidainfeksjon i ny forskning utført ved University of Rochester Medical Center. "Det er fortsatt tidlig, men hvis tamoxifen, eller molekyler som det, viser seg å være en effektiv behandling mot alvorlige soppinfeksjoner, vil det være et kjærkomment tilskudd til vårt arsenal," Dr. Damian Krysan, en assisterende professor i pediatri ved Rochester University og forfatter av studien, sa i et universitet pressemelding.

I den samme undersøkelsen, tamoxifen, da tatt i svært høye doser, senket gjær nivåer ved 150 fold. Tamoxifen forårsaket død av eksisterende sopp celler og friske celler ikke blir smittet.

Utslett og leddsmerter

Når et utslett eller leddsmerter oppstå alene de ofte indikerer vanligste medisinske problemer. Men når de opptrer sammen, kan de tyde på en mer alvorlig medisinsk problem. Et utslett kan være flat eller hevet, det kan ta på en rekke former og størrelser, kan det være begrenset til et område av kroppen eller spres, og det er oftest rødt. Leddsmerter kan variere fra mild til alvorlig i intensitet.

Lyme sykdom

Borreliose overføres av infiserte flått. Ifølge Mayo Clinic, er det en bakteriell infeksjon med symptomer som kan inkludere utslett, leddsmerter, feber og frysninger, svakhet, hevelse og midlertidig lammelse. Denne tilstanden er behandlet med antibiotika.

Systemisk lupus erythematosus

Systemisk lupus erythematosus er en kronisk inflammatorisk autoimmun sykdom. Ifølge Mayo Clinic, kan denne tilstanden påvirke en hvilken som helst del av kroppen. De vanligste symptomene er tretthet, utslett, leddsmerter, feber, munnsår, stive og hovne ledd og vektendring. Denne tilstanden er oftest behandles med medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske midler, kortikosteroider, antimalariamidler og immundempende medikamenter.

Dermatomyositt

Dermatomyositt er en sjelden inflammatorisk sykdom som kjennetegnes av en særegen hudutslett og muskelsvakhet. Ifølge Mayo Clinic, de vanligste symptomene er utslett, leddsmerter, problemer med å svelge, progressiv muskelsvakhet, muskelsmerter, feber, trøtthet, muskelømhet, vekttap og lungeproblemer. Narkotika er den vanligste formen for behandling for denne tilstanden. Brukte narkotika omfatter kortikosteroider, smertestillende midler og antimalariamidler. Andre behandlinger inkluderer immunsuppressiv behandling og antistoffterapi.

Psoriasisartritt

Psoriasisartritt er noen ganger diagnostisert hos pasienter med psoriasis. Ifølge Mayo Clinic, de vanligste symptomene er stive, hovne og smertefulle ledd. Når pasienten har en psoriasis teft, vil han også oppleve et utslett. Medisiner er den vanligste formen for behandling og medisiner som brukes inkluderer ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler, kortikosteroider, immundempende og TNF-alfa-hemmere.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er preget av alvorlig betennelse som ofte fører til leddskader og smerter. Ifølge Mayo Clinic, kan denne tilstanden til slutt føre til deformerte ledd. De andre symptomene på denne tilstanden kan inkludere feber, utslett og tretthet. Revmatoid artritt kan behandles med medisiner og kirurgi. Medisiner som brukes kan inneholde steroider, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, immundempende, sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler, TNF-alfa-hemmere, Anakinra, Rituximab, og abatacept.

Hvordan diagnostisere en kladdete utslett på et barns ansikt

Har barnet ditt utviklet et utslett i ansiktet? Her er noen nyttige tips til å diagnostisere årsaken.

Hvordan diagnostisere en kladdete utslett på et barns ansikt

Hvis utslett er alvorlig konsultere legen din over telefon eller på kontoret hans. Hvis utslettet er utrolig dårlig ute og forårsaker en god del ubehag, eller andre symptomer med utslett synes ekstraordinært, bør du kontakte lege. Det er ikke verdt risikoen i vente eller prøver å finne ut av det på egen hånd.

Se etter andre symptomer. Barnet ditt kan være lider av mer enn bare et utslett. Pass på at barnet ikke har andre symptomer som feber, problemer med å puste, kløende hals eller magesyke. I så fall kan disse hjelpe deg å diagnostisere utslett som ulike kombinasjoner av ulike symptomer kan tyde på visse viral eller bakteriell plager.

Ta kontakt med en medisinsk bok eller online medisinsk nettsted som hjelper deg med å diagnostisere symptomene trinn-for-trinn, for eksempel WebMD. Nettsteder som dette lede deg gjennom hver eneste symptom og bruke din beskrivelse å hjelpe deg å diagnostisere hva årsaken kan være Husk, hvis symptomene er alvorlige, bør du ikke diagnostisere utelukkende på egen hånd. Med en kladdete utslett, vil du ønsker å ta oppmerksom på hvilken type splotchiness (dvs. i et bestemt mønster eller stikkende versus runde støt), hvorvidt utslett er febrilsk, og om ikke utslettet er siver noen form for væske .

Sjekk mer enn én bok eller nettside for å se om konklusjonene er de samme. Pass på at svaret du fikk er mest sannsynlig riktig. En fin måte å gjøre dette på er ved kryssreferanser to eller flere nettsteder. Annet enn WebMD.com, kan du også bruke et nettsted som YourDiagnosis.com. Hvis du mottar forskjellige svar fra hvert område, bør du vurdere å ta barnet til en lege med en gang.

Ikke bruk produkter på et barns utslett uten å konsultere lege. Hvis du bruker feil produkt på hans kladdete utslett, kan resultere i en dårlig reaksjon eller forverring.

Om skarlagensfeber Utslett

Skarlagensfeber er en bakteriell sykdom som resulterer i en sår hals, feber, en "jordbær tunge" og en karakteristisk utslett. Mens tidligere denne sykdommen var ofte svært farlig, og resulterte i betydelig dødelighet, er alvorlig sykdom nå sjeldne og de fleste tilfeller av skarlagensfeber behandles akkurat som halsbetennelse.

Identifikasjon

Skarlagensfeber er forårsaket av utslipp av en spesiell type toksin fra bakterien Streptococcus pyogenes. De viktigste symptomene på sykdommen er høy feber, sår hals (lik som strep hals), et symptom kalt "jordbær tungen" (en betennelse i tungen, slik at det ser ut som et jordbær) og en grov, sandpapir-lignende utslett som sprer seg over hele overkroppen.

Effekter

Utslett av skarlagensfeber er unik og er ofte brukt som et diagnostisk kriterium. Det er greit, ruglete og lyse rødt, selv om det vil bleke når trykket er brukt. Det er en forsinkelse på 12 til 48 timer mellom feber og den opprinnelige utseende av utslett, som regel i utgangspunktet danner på brystet, armhuler og bak ørene. Den utslett er generelt den verste rundt folder i huden og til tider kan spre seg til å inkludere uvula i halsen. Dette symptomet er kjent som Forchheimer flekker.

Effekter

En av de mange ettervirkninger av skarlagensfeber er avskalling, eller peeling, av huden i de områdene der utslett opprinnelig oppstod. Utslettet begynner å falme etter 3 eller 4 dager, og peeling følger kort tid etterpå. Desquamation vanligvis begynner med ansiktet, med peeling fra rundt fingrene og håndflatene følgende etter en uke. Det kan også forekomme i armhulene, lysken og på tuppen av fingre og tær. Mens alarmerende og til tider ubehagelig, er denne avskalling en normal følge av sykdommen og er ikke ansett som farlig.

Misforståelse

Mens skarlagensfeber har en historisk rykte for å være en svært alvorlig sykdom, skjedde siste dødsfall når sykdommen spres til blodet, genererer sepsis. Foreløpig fleste komplikasjoner involverer øret eller bihulebetennelse, lungebetennelse, hjernehinnebetennelse og full body sepsis (kjent som ondartet skarlagensfeber). Heldigvis disse komplikasjonene er sjeldne. Mer vanlige immunologiske komplikasjoner inkluderer akutt glomerulonefritt, noe som kan føre til blod i urinen, samt revmatisk feber, som oppstår når antistoffer i blodet reagere med kroppen selv.

Forebygging / løsning

Skarlagensfeber, en gang en fryktet sykdom i barndommen, er nå behandlet med lignende medisiner som strep hals, å bruke slike vanlige antibiotika som penicillin. Den eneste virkelige forskjellen mellom sin gang og at av standard strep hals er tilstedeværelsen av diaré. I tilfelle av pasienter med en allergi mot penicillin, kan antibiotikaene erytromycin og clindamycin være substituert.

Hva er de typene Barnas utslett?

Hva er de typene Barnas utslett?

Ifølge Visual DX Helse, ganske enkelt definert, "er et utbrudd av mange røde nupper eller flekker på huden." Et utslett Utslett er ganske vanlig hos barn, men de fleste er ikke farlig for barnet ditt eller andre. Ofte kan de bli behandlet hjemme - med veiledning av ditt barns barnelege - og vanligvis løse raskt. Årsaken til barnets utslett kan generelt bestemmes ved dens utseende, plasseringen og utstrekningen av utslett. Noen utslett er mer vanlig hos barn enn andre.

Irriterende bleie dermatitt

Irriterende bleie dermatitt, vanligvis kjent som bleieutslett, er en meget vanlig tilstand hos spedbarn, og kjennetegnes av en oppblåst, red irritasjon som oppstår på huden dekket av en bleie. Ifølge visuell DX Health, er bleieutslett forårsaket av eksponering for urin og avføring i kombinasjon med et tett eller dårlig tilpasset bleie eller en bleie blir liggende for lenge. Bleieutslett kan unngås ved hyppige bleie endringer, ved hjelp av bleie våtservietter uten farge eller duft tilsetningsstoffer og ved hjelp av en krem ​​inneholdende sink-oksyd for å skape en barriere mellom barnet og bleien. Hvis symptomene ikke bedrer seg, forverres eller spres utover diapered området, ta kontakt med barnelege.

Allergisk kontakteksem

Allergisk kontakteksem er en allergisk reaksjon forårsaket av hudkontakt med et allergen, og oppstår vanligvis 48 til 72 timer etter eksponering. Ifølge Din Total Health, det vanligvis presenterer som kløende, røde blemmer som til slutt revne og skorpe over. Sekundære infeksjoner kan skje uten behandling. De mest vanlige allergener er kromater (skosåle), nikkel (smykker, beltespenner), gummi kjemikalier (elastisk, ballonger), neomycin (antibiotika kremer og salver, øre og øye medikamenter), kosmetikk, såper og fargestoffer. Behandling omfatter rensing av utslett med kaldt vann, hydrokortison krem ​​eller Calamine lotion og unngå uakseptable allergen. Hvis utslettet konsekvent gjentar seg eller forverres, ring din barnelege.

Atopisk eksem

Atopisk dermatitt eller eksem, er en allergisk reaksjon som fører til at huden blir betent med en ekstremt kløende, rødt utslett. Utslettet har vanligvis en tørr, flassende utseende og kan sprekke og sive væske. Ifølge Din Total Health, er eksem vanligvis en arvelig tilstand som oppstår hos personer med allergisk rhinitt eller astma. Det kan også være forårsaket av kontakt med en kjemisk irriterende. Hvis venstre ubehandlet, kan eksem bli en kronisk tilstand som varer gjennom voksenlivet.

Varicella

Varicella, vanligvis kjent som vannkopper, er en smittsom sykdom forårsaket av varicella-zoster virus. Det forekommer vanligvis hos barn fra 1 til 10 år. Ifølge Visual DX Health, er det første tegn på vannkopper utslett som presenterer som kløende, røde lesjoner med deprimert sentre. Lesjoner vanligvis vises først på hodebunnen og bagasjerommet og deretter spredte seg til armer, ben, ansikt og selv inn i munnen og nesen. Den vanligste komplikasjonen fra vannkopper er infeksjon som skyldes skrape kløende lesjoner. Selv om de fleste barn utvikler ca 100 lesjoner, hvis barnet ditt har fått varicella vaksine han vil trolig utvikle færre. Behandling kan nesten alltid gjøres hjemme, men hvis barnet ditt kontrakter vannkopper, er et besøk til hans barnelege berettiget.

Elveblest

Urticaria eller elveblest, er, i henhold til din totale helse, er mer vanlig hos barn enn voksne, og er preget av kløende rosa eller røde nupper som vilkårlig kan vises og forsvinner i patcher hvor som helst på kroppen. Hevelse i føtter, hender, munn, øyne og kjønnsorganer kan følge et utbrudd av elveblest. Ifølge Visual DX Health, kan elveblest være akutt (plutselig innsettende varer mindre enn seks uker) eller kronisk (varer lenger enn seks uker). Legene tror at elveblest kan være en reaksjon mange faktorer, inkludert medisiner, stress, visse matvarer, insektbitt, pollen, muggsopp, miljøelementer og infeksjon, 90 prosent av elveblest tilfeller er idiopatisk, det vil si, de er av ukjent opprinnelse. Du kan ta vare på ditt barns elveblest med kule bad, hvile og et antihistamin. Ring 911 umiddelbart, men hvis barnet ikke kan svelge, har problemer med å puste eller føler seg ør.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.

Vanlige Utslett hos barn

Et utslett er beskrevet som en reaksjon i huden forårsaker en rød utbrudd. Mange gjerningsmennene kan føre til utslett, inkludert en infeksjon, allergi, et virus, et insektbitt eller en reaksjon på en bestemt medisin. Ifølge askdrsears.com, et nettsted som drives av pediatriske leger, de fleste utslett er ikke skadelig og ikke trenger noen behandling, men noen er alvorlig og har blitt forårsaket av noe som er potensielt dødelig. Hvis du oppdager at barnet ditt har utslett, prøve å finne ut hva som kan ha forårsaket det, og kontakte legen sin.

Elveblest

Elveblest er renner som kan dukke opp plutselig og spredte seg raskt. De forekommer ofte på stammen, noen ganger vises på ekstremiteter og sjelden vises på ansiktet. Elveblest kan vises i ulike former: rund eller uregelmessig, små eller store, og i klynger eller alene. De kan være forårsaket av en allergisk reaksjon, eller ved en kald eller feber. Skjønt elveblest er generelt ikke skadelig for seg selv, hvis en allergisk reaksjon har fått dem, de kan være farlige. Se barnet ditt for nøds symptomer som oppkast og pusteproblemer.

Eksem

Eksem kan være forårsaket av en genetisk predisposisjon for tørr og irritert hud eller hud allergi. Når mild, kan eksem vises som nivå tørre og hvite flekker, men når et barn gjennomgår en blusse opp han kan ha reist, rød, irritert patcher. Hos spedbarn og små barn, synes eksem ofte på de indre albuene og bak knærne. Eldre barn vanligvis opplever det på forsiden av knærne og utsiden av albuene. Eksem kan være kronisk eller midlertidig, delvis avhengig av hvorvidt det har blitt forårsaket av en allergi. Bare en lege kan diagnostisere og behandle eksem etter en full undersøkelse.

Vannkopper

Vannkopper er en virus utslett som er svært smittsom og vanlig blant barn. I begynnelsen synes kopper som noen få kløende røde nupper eller flekker. I løpet av de neste dagene, flere og flere humper vises og gamle humper blemme. Feber er vanlig og kan vare i opptil fem dager. Innen to uker, bør alle humper bli crusted over. Når alle av dem har klaka over og barnets feber er borte, er han ikke lenger smittsom.

Ringorm

Ringorm er en sopp utslett som overføres av andre infiserte mennesker eller dyr. Det klør som regel og det ser ut som en hevet ring med hud som virker normalt i midten. Det kan se ut som en ring eller til stede som mer enn 10 ring. En lege diagnostiserer vanligvis ringorm ved å ta noen tørr hud fra utslett og undersøker den. Utslettet er vanligvis behandles med over-the-counter anti-sopp kremer.

Kontakt Rash

Det er to typer av kontakt utslett. Den første utbrot på grunn av kontakt med slike irritanter som Poison Ivy og kjemikalier. Det ser ut som røde flekker eller støt på huden, og det kan ha en sprø overflate. Det er vanligvis begrenset til en eller et par små porsjoner på kroppen. Den andre type kontakt utslett er vanligvis spredt over hele kroppen og kan vises som små røde flekker eller kviser. Det kan være forårsaket av et irritasjonsmoment som gress, laken, vaskemiddel, basseng vann eller såpe. Begge kan bli behandlet med over-the-counter eller resept hydrokortison krem, avhengig av alvorlighetsgraden av utslett.