Digidexo.com

Graviditet Massasje Safety

Så lenge det gjøres på en sikker måte, får en massasje mens gravid er en god måte å hjelpe kroppen din tilpasse seg de endringer og smerte du noen ganger føler. Det er viktig å bli informert og ta de riktige forholdsregler for å opprettholde sikkerheten til barnet ditt.

Fordeler

Ifølge American Graviditet Association, kan prenatal massasje strekke musklene, lindre hevelse og hjelpe deg å sove bedre.

Betydning

Prenatal massasje kan hjelpe det samlede resultatet av ditt arbeid og ditt barns helse.

Betraktninger

Noen trykkpunkter kan faktisk stimulere livmoren og føre til sammentrekninger; en sertifisert prenatal massasje terapeut vet hvilke du vil unngå. Hvis du har hatt premature rier eller Braxton-Hicks sammentrekninger, diskutere dette med din terapeut først.

Time Frame

Noen massasje terapeuter og fasiliteter kan nekte deg i din første trimester på grunn av økt sjanse for å ha en abort i de første tolv uker. Men March of Dimes anser prenatal massasje for å være trygt gjennom en graviditet.

Advarsler

Hvis svangerskapet er blitt ansett som "høy risiko", du har opplevd alvorlig hevelse, høyt blodtrykk eller har blitt diagnostisert med svangerskapsforgiftning, snakke med helsepersonell før du går for en massasje. Rådfør deg med lege eller jordmor før du starter noen massasje rutine og bare se en sertifisert prenatal massasje terapeut.