Digidexo.com

Effekter av Slimming Tea

Slanking te er tilgjengelig uten resept som et naturlig supplement til hjelp i vekttap. Te inneholder flere ingredienser som øker avføring, slik at dieter kan gjennomgå en naturlig avgiftning prosessen og potensielt miste pounds og inches.

Avføringsmiddel effekter

Slanking te inneholder vanligvis en kombinasjon av rabarbra rot, Senna og lakserolje som fungerer som kraftige avføringsmidler; disse bidra til å fremme økt avføring i løpet av dagen.

Dehydrering

Hvis dieter er å beholde vann, ingredienser som asparges rot ekstrakt og silica fungerer som naturlige diuretika; vekttap kan være et resultat av tap av overskytende væske.

Økt energi

Noen typer slanking te inneholder grønn te, bitter appelsin, Garcinia cambogia og grapefrukt ekstrakter som øker årvåkenhet, fungerer som diuretika og gir en energi boost.

Potensielle farer

Ved hjelp av avføringsmidler på regelmessig basis kan føre til skader på mage-tarmkanalen, ekstreme dehydrering og elektrolyttforstyrrelser; overforbruk av appetittdempende midler og energi boosters kan også føre til avhengighet (se referanser).

Advarsler

Slimming te ikke er godkjent av US Food and Drug Administration, og er i stedet tilgjengelig som et supplement; Noen mennesker kan oppleve uønskede bivirkninger fra ingrediensene.