Digidexo.com

Enzyme terapi for reflux

Enzym mangel kan føre til en rekke problemer i individer. Enzymer katalysere kjemiske reaksjoner som skjer i kroppen. De fordøyelsessystemet hos mennesker er avhengig av enzymreaksjoner for å bryte ned store molekyler, slik at de kan lettere omdannes til nyttige mindre molekyler som kroppen kan absorbere. En mangel av enzymer i mange områder av kroppen som følge sykdom.

Hva er Acid Reflux

Fordøyelsesenzymer, som hjelper kroppen å bryte ned mat og væske, må være å jobbe i store mengder hos friske individer; Imidlertid, kan en mangel på slike enzymer forårsake syre refluks. Enzyme terapi for acid reflux er en løsning på dette problemet.

Acid reflux er rett og slett skader forårsaket av en unormal reentry av syre i spiserøret regionen. Oftere enn ikke, antacida kjøpes over disk for å håndtere halsbrann, oppkast og kvalme assosiert med syre reflux. Disse nøytralisere magen surhet og lette tilstanden. Noen antacids, men er ikke sterk nok til å takle kronisk acid reflux. Prilosec og andre medisiner kan være foreskrevet av leger for å hjelpe avverge sykdommen ved å forhindre enzymer fra transport av magesyre til mageslimhinnen eller opp i spiserøret. Problemet med disse legemidlene har en tendens til å være de langsiktige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av overforbruk.

Hvorfor Enzyme terapi

Digestive enzymterapi ikke bærer med seg de bivirkninger av andre typer medikamenter. Kalsium pumper (som Prilosec) og H2-blokkere kan føre til alvorlige problemer som for eksempel lårhalsbrudd og overflødig bakterier i magen. Nyere studier har vist at magekreft kan være knyttet til overforbruk av slike medisiner på grunn av det voldsomme vekst av slike bakterier. Syre-resistent enzymer ser ut til å minske magens distensjon, som arbeider i magen selv for å forhindre syre tilbakeløp oppstår. Blanding enzymer med et kalsiumtilskudd er en svært effektiv behandling for acid reflux problemer.

Hvordan virker det?

Den usunn sekresjon av syre og fordøyelsesenzymer (vanligvis stimulert av fettstoffer, fet mat) antas å være årsaken til syre tilbakeløp. Friske fordøyelses kulturer motvirke tilbakeløp av syren inn i spiserøret. Fordøyelsesenzymer er gjeninnføres inn i magen ved hjelp av enzymbehandling for å bekjempe syre tilbakeløp. Gjør dette, hindrer cellene i andre deler av kroppen (spesielt i spiserøret) fra å kontakte magesyre. Fordi eksponeringen av disse sensitive celler til magesyre fører til smerte, og over tid, kan føre til kreft, er enzym terapi ofte det beste valget for personer som ønsker å unngå bivirkninger av noen vanlige reseptbelagte medisiner.