Digidexo.com

Om Biofeedback Machines

Om Biofeedback Machines


Biofeedback er en teknikk med stadig positive resultater og samkjøre popularitet. Pasienten er koblet til en serie av sensorer som detekterer et område av fysiologisk aktivitet; Dette gjør det mulig for den naturlige behandling av migrene, hypertensjon og mange andre sykdommer.

Historie

Biofeedback er en teknikk som først ble utviklet hos rotter av en psykolog som heter Neal Miller, som kombinerte ideen om condition med kroppens fysiologiske reaksjoner. I utgangspunktet, noe kroppen gjør som kan måles kan også styres; Av denne grunn, Dr. Miller trodd, de fysiske manifestasjoner av stress kan kontrolleres, kondisjonert og motvirkes. At skole med tanke føyer med en hundre år gammel studie av "bevissthet" som er utviklet av yogier og filosofer, som tror sinnet / body-tilkobling er så sterk at den kan kontrolleres og bro.

Funksjon

Når en pasient er koblet til en biofeedback maskin - som for migrene - vil han få beskjed om å slappe av. En vanlig fremgangsmåte er å måle muskelspenninger i kroppen, deretter sakte trene pasienten å slippe spenningen, alt mens du måle resultatene på maskinen så det er konkret tilbakemelding fra kroppen. (Derav begrepet "biofeedback".)

Funksjoner

Om effekt skala bestemmes av Association for Applied Psychophysiology og Biofeedback, visse lidelser eller problemer reagere mer effektivt til biofeedback. På en skala fra 1 til 5, ADHD, migrene og spenningshodepine, angst og hypertensjon alle scorer 4; urininkontinens hos kvinner er det eneste problemet / lidelse å score en 5.

Typer

Det finnes mange typer av biofeedback maskiner, som alle måler en annen fysiologisk virkning. Den vanligste, den elektromyografen, måler muskelspenninger. Tilbakemelding termometre er en annen type, og er basert på funn at stress endrer kroppens temperatur. For angst, fobier og stamming, måler en electrodermograph stimulering av svettekjertlene. Elektroencefalografer måle hjernebølger og de tilsvarende mentale tilstander, som å være våken eller sover.

Fordeler

Biofeedback kan være en svært effektiv, ikke-invasiv conditioning verktøy for å lære en pasient til å være mer i kontroll over hennes fysiologiske responser, spesielt til stress. Det kan være effektivt i et relativt lavt antall økter, og er også tilgjengelig for hjemmebruk.