Digidexo.com

Anafranil seksuelle bivirkninger

Anafranil er trisykliske antidepressiva medisiner som brukes i behandling av tvangslidelser. Medisinen virker ved å øke aktiviteten i visse områder av hjernen, som i sin tur bidrar til å redusere visse atferd knyttet til OCD. Som med de fleste antidepressiva, er det en rekke av seksuelle bivirkninger forbundet med bruken.

Vanlige bivirkninger

Noen av bivirkningene av Anafranil inkluderer redusert sexlyst, nedsatt seksuell evne, hevelse av testiklene, problemer med å oppnå orgasme og for tidlig utløsning. Mens disse er ansett som de mest vanlige seksuelle bivirkninger forbundet med bruk av stoffet, de bare påvirker et lite antall brukere.

Før du bruker

Anafranil kan negativt reagere med andre medisiner, og det anbefales å videreformidle til legen alle de stoffene du bruker for øyeblikket før behandlingsstart. Fortell legen din hvis noen av de følgende vilkår: hvis du er gravid, planlegger å bli gravid, ammer, hvis du har noe mat eller medisiner allergi, hvis du drikker alkohol, hvis du har en skjoldbrusk lidelse, eller hvis du er omgår elektrosjokk-behandling.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Anafranil har vært kjent for å forårsake økt svimmelhet og tretthet i noen brukere, og det anbefales ikke å betjene alle typer maskiner (inkludert biler) mens du bruker denne medisinen. Hvis du har en historie med selvmordsatferd eller bipolar lidelse, ta kontakt med legen din om mulige negative bivirkninger som kan oppstå ved bruk Anafranil. Alkohol har vært kjent for å høyne effekten av stoffet, så vennligst avstå fra å drikke i løpet av behandlingen.

Bruk

Bruk alltid denne medisinen nøyaktig slik det var foreskrevet til deg av legen din og aldri i doser som er større enn det som er anbefalt på etiketten. Medisinen gis gjennom munnen, og kan tas med eller uten mat. Det kan ta opp til tre uker før du ser resultater fra å bruke Anafranil. Som et resultat, er det viktig at du fortsetter behandlingen selv om ingen umiddelbare resultater blir sett.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de nevnte bivirkninger, ta kontakt med din lokale lege umiddelbart.

Ved mistanke om overdose, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Anafranil er ment for behandling av tvangslidelser, og bør ikke brukes til noe annet medisinsk tilstand med mindre spesifikt foreskrevet av legen din.