Digidexo.com

De beste dietter for vegetarianere

De beste dietter for vegetarianere


En økning i vegetarisk kosthold har dukket opp i dagligvarebutikkene. På en gang, bare en vegetarisk bakt bønne alternativet var tilgjengelig i butikkhyllene. Fra og med denne publiseringen, flere selskaper gjør vegetariske bakte bønner. Vegetariske burgere er allment tilgjengelig i dagligvarebutikker over hele landet. Ifølge en nasjonal Harris Interactive undersøkelsen, om lag 2,8 prosent av den amerikanske befolkningen, eller om lag 5,7 millioner voksne, anser seg selv vegetarianer. De beste dietter for vegetarianere er rimelige og lett å finne.

Diet-to-Go

Diet-to-Go tilbyr en daglig, tilpasset forberedt vegetarisk måltid plan for ca $ 6 per måltid. Her tilbys en "ovo-lakto" vegetarisk måltid plan, som noen av måltidene ikke inneholder egg og meieriprodukter. Hvis du bor i Baltimore, San Francisco, Philadelphia eller Washington, DC metroområde, er det mer enn 200 lokale, fersk mat pick-up steder. Hvis du ikke bor i ett av disse områdene, leverer selskapet en ukes verdt av tilberedte måltider av FedEx levering i det kontinentale USA

12 trinn til Raw Foods

Basert på Victoria Boutenko bok, "12 trinn til Raw Foods: Hvordan avslutte Avhengighet av tilberedt mat," denne vegetarisk kosthold inneholder plantebasert mat som ikke er kokt eller behandlet. Boken koster $ 16,95 fra og med denne publiseringsdato og tilbyr informasjon for å hjelpe folk justere til en rå mat diett lett, og lære å spise på denne måten for livet. Dietten inneholder i utgangspunktet grønnsaker, frukt og små mengder av nøtter og frø. Dietten tilbyr hjelp til å overvinne tvangsmessig spising samtidig understreker viktigheten av tilstrekkelig søvn, mosjon og håndtere stress. Boken inneholder praktiske tips og oppskrifter.

Anne Collins Diet

Anne Collins 'bok "Vegetarian Diet for Life" omfatter mer enn 120 sunne vegetariske viktigste måltid oppskrifter designet for en enkel servering eller hele familien. Collins opprettet dette balansert vegetarisk kosthold plan for de som ønsker å opprettholde et vegetarisk kosthold for livet. De fleste oppskriftene i hennes bok, "Vegetarian Diet for Life," gi rundt 1250 kalorier per dag. Måltider og kaloriinntaket er endret ved å legge ekstra vegetariske snacks. Denne dietten også normaliserer vekt ved å tilby en langsom og jevn vektreduksjon. Tilgang til alle dietter, oppdateringer, råd mosjon og tilgang til Collin private vekttap forum for ca $ 20.

Nutrisystem

Som alle Nutrisystem måltid planer, fungerer vegetarisk kosthold på en 28-dagers helt strukturert plan, noe som eliminerer behovet for å telle eller holde styr på kalorier. Mer enn 90 pre-porsjon vegetariske matvarer er tilgjengelig i denne planen. Planen kommer med en 28-dagers planleggeren, dagbok og elektronisk tilgang til trackere for å hjelpe deg å holde på vegetarisk måltid plan. Disse måltidene tilberedes med lav glykemisk karbohydrater, løselig fiber og protein for å hjelpe deg å føle deg fornøyd lenger. Du kan legge inn frukt og meieriprodukter til måltidet plan. Gratis frakt setter måltider rett utenfor døren. Som i dette publiseringsdato 90 vegetarmat kjøre ca $ 240 per måned.