Digidexo.com

nattesvette polycystisk ovariesyndrom

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom


Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, fører til en kvinne ikke eggløsning regelmessig, noe som er en årsak til infertilitet. Åtte til 10 prosent av kvinner lider av denne tilstanden. En kvinne med PCOS kan ha cyster på eggstokkene, og hun også kan ha hormonelle svingninger som ikke bidrar til å bli gravid eller opprettholde en graviditet. Med behandling, men mange kvinner med PCOS er i stand til å ha en baby.

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom

Se din ob-gyn eller en reproduktiv endokrinolog. Legen kan kjøre tester for å finne ut om du har eggløsning, hvor ofte du har eggløsning, og om du har nok progesteron og andre hormoner for å opprettholde en graviditet.

Ta lavdose fruktbarhet narkotika for å forårsake eggløsning. Mange kvinner med PCOS ikke eggløsning regelmessig eller i det hele tatt. Medisiner som Clomid og Femara be kroppen til eggløsning. Disse eggløsning-indusere kan tas med eller uten andre rusmidler for å hjelpe du har eggløsning.

Tid samleie for å dra nytte av dine mest fruktbare dager, mens på Clomid eller Femara. I noen tilfeller kan legen anbefale intrauterin inseminasjon i løpet av de mest fruktbare tider. Hvis legen din anbefaler dette, følger hans instruksjonene nøye.

Vurder å bruke injiserbare hormoner for å få deg til å eggløsning hvis Clomid eller Femara ikke fungerer. Det er noen bekymringer om injiserbare hormoner forårsaker flere fødsler, så diskutere dette med legen din.

Tenk in vitro-fertilisering (IVF). Du vil gi deg selv injiserbare hormoner for å hjelpe flere egg modnes. Legen din vil fjerne disse eggene og kombinere dem med partnerens sæd. Når embryoer skjemaet, vil en eller flere implanteres i livmoren din. Det er svært viktig å følge legens anvisninger nøye når du går gjennom en IVF syklus.

Hint

  • Mens du venter å se din lege, holde et diagram av dine sykluser, inkludert dine daglige våkne temperaturer. En oversikt vil hjelpe legen din for å se på et øyeblikk om du har eggløsning eller ikke. Spør legen din om screenings for andre helsemessige bekymringer, for eksempel diabetes eller høyt blodtrykk. Kvinner med PCOS kan være mer utsatt for disse sykdommene.

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom


Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, er en av de vanligste årsakene til infertilitet hos kvinner. PCOS forårsaker væskefylte sekker (cyster) å danne på eggstokkene og et høyere-enn-normalt antall androgener (mannlige hormoner) til å være til stede i systemet. De mannlige hormoner er ansvarlig for mange av de ubehagelige symptomene på PCOS.A diagnosen PCOS kan være vanskelig å få fordi det er ikke ett bestemt sett av symptomer eller en bestemt test som skal utføres. I stedet, leger vanligvis prøver å utelukke andre tilstander som kan være årsaken til symptomene.

Hvordan diagnostisere polycystisk ovariesyndrom

Gjør deg klar for diagnose

Bli kjent med de ulike symptomer på PCOS, men husk at du kan ikke oppleve dem alle. Her er noen symptomer vanligvis assosiert med PCOS: Cyster på ovariesAmenorrhea (ingen eller sjeldne menstruasjonen) InfertilityLack av eggløsning eller sjeldne ovulationHigher enn normal mengde av mannlige hormoner, slik som testosteroneObesityInsulin motstand eller type II diabetesHirsutism (overdreven kroppshår) Thinning hår eller mannlig -pattern baldnessCholesterol uregelmessigheter, enten for høyt eller for lowAcne eller fet skinSkin tags, spesielt i armhulene eller neckHigh blod pressureDandruffPelvic smerte

Diskuter dine symptomer med din lege eller helsepersonell. Du kan finne det nyttig å lage en liste over symptomer du har opplevd så du ikke glemmer dem når du sitter på kontoret.

Klargjør for et batteri av tester! Din helsepersonell vil ønske å utelukke andre tilstander som kan være årsaken til symptomene.

Vet at en full fysisk og bekken eksamen er sannsynlig å være den første bestillingen av handling. Legen din vil ønske å se etter ting som unormal hårvekst (hirsutisme) og hud koder. Husk datoene for dine siste menstruasjon - dette vil hjelpe legen avgjøre hvorvidt du har eggløsning.

Innse at en ultralyd kan utføres for å fastslå om det er cyster på eggstokkene og for å se etter eventuelle andre reproduktive unormalt. Transvaginal ultralydundersøkelser, som benytter en sonde settes inn i skjeden, blir ofte benyttet for dette formål.

Lab tester og blodprøver du kan forvente

Forstå at androgen, eller mannlig hormon, vil testene kjøres. Legen er spesielt å se på Dehydroepiandrosteron (DHEA) og testosteronnivå. Mens høye testosteronnivå kan være et symptom på PCOS, høye DHEA nivåer er mer sannsynlig å indikere et problem med binyrene.

Forbered legen din for å sjekke dine nivåer av follikkelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH), som begge er involvert i eggløsning. Et forhøyet FSH-nivå kan noen ganger bety menopause.

Erkjenne at som med de fleste fysiske undersøkelser, vil legen din vil teste din kolesterol, eller lipid, nivåer. Kvinner med PCOS har ofte forhøyet kolesterol og høyt blodtrykk, og det er viktig at legen din overvåke disse nivåene for å redusere risikoen for hjertesykdom.

Vær oppmerksom på at legen kan sjekke din prolaktin (et hormon involvert i amming) nivåer, fordi høyere enn vanlig mengde prolaktin i systemet kan føre til perioder for å stoppe.

Planlegg en thyroid funksjonstest hvis din lege antyder det, siden tyreoidforstyrrelser kan produsere mange symptomer som ligner på de av PCOS.

Gjør deg klar for en blodsukker test (vanligvis krever du drikke sukkerholdig løsning og rask i flere timer). Man kan kjøres for å se om du har insulinresistens, eller har en økt risiko for å utvikle diabetes.

Hint

  • Ikke glem å skrive ned alle symptomene dine - dette vil bidra til å lette disse diskusjonene med din helse profesjonell.
  • Sørg for å få din helse profesjonell er ok før du tar fatt på noen behandling for PCOS eller annen tilstand.

Polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom påvirker nesten én av ti kvinner i Amerika i dag. Mens det er en svært vanlig tilstand, dets eksakte årsakene er fortsatt ukjent. Som et resultat, er det ingen måte å vite hvem som er mer utsatt for denne tilstanden. Dette syndromet er i dag den ledende årsak til infertilitet hos kvinner. Tidlig diagnose og behandling er avgjørende for å redusere risikoen for å pådra andre langsiktige komplikasjoner.

Effekter

Det vanligste symptomet på polycystisk ovariesyndrom er å ha uregelmessig menstruasjon eller ingen menstruasjon i det hele tatt. Menstruasjon er uregelmessig hvis det oppstår sykluser mindre enn åtte ganger i året. En overdreven nivå av mannlige hormoner er også et viktig symptom; dette fører til vekst av lange, strie hår på rygg, mage, overarmer og ben. Skallethet og kviser kan også forekomme. Andre symptomer inkluderer fedme og små utvekster på halsen og armhulene kjent som hud koder. Type 2 diabetes og infertilitet er blant de mer alvorlige symptomene på denne tilstanden.

Identifikasjon

Dessverre, er det ingen spesifikk test for å diagnostisere polycystisk ovariesyndrom. I stedet vil legen må vurdere symptomene dine og gjøre en fullstendig fysisk eksamen. Du må gjennomgå en underlivsundersøkelse og tatt blodprøver for å måle hormonnivået. Legen må også sjekke glukose, triglyserider og kolesterol nivåer. Du må kanskje en ultralyd eksamen for å bestemme hvor tykk slimhinnen i livmoren er og tilstanden eggstokkene.

Teorier / Spekulasjoner

Mens den eksakte årsaken til polycystisk ovariesyndrom er ennå ikke bestemt, har forskning vist at overskytende nivåer av insulin spiller en viktig rolle. Som et resultat, har det spekulasjoner om effektiviteten av lav-karbohydrat dietter for dette syndrom. Noen mennesker argumentere høy-protein diett, men disse kan heve kolesterolnivået og sette deg i større risiko for hjerte-og karproblemer. Unngå mindre sunne, enkle karbohydrater. Det er gunstig å velge komplekse karbohydrater og få rikelig med mosjon.

Forebygging / løsning

To metoder brukes for å behandle polycystisk ovariesyndrom. En metode innebærer å behandle individuelle symptomer som akne og overdreven hårvekst. Reseptbelagte medisiner kan brukes til å kontrollere androgen nivåer. Den andre behandling metoden innebærer å regulere menstruasjonssyklusen og adressering infertilitet. Langtids komplikasjoner slik som hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk, må også behandles.

Advarsel

Hvis venstre ubehandlet, kan polycystisk ovariesyndrom føre til ufruktbarhet, overdreven livmor blødning og kreft i livmorslimhinnen. Risikoen for å utvikle diabetes, hjerte-og karsykdommer og høyt blodtrykk er betydelig økt hvis tilstanden ikke behandles. Det er viktig at folk som har symptomer på polycystisk ovariesyndrom motta legehjelp for å hindre komplikasjoner.

Hvordan virker Fish Oil Benefit Polycystisk ovariesyndrom?

Insulinresistens

Siden fiskeolje inneholder Omega-3 fettsyrer, kan det bidra til å redusere, og selv lindre noen av symptomene skyldes polycystisk ovariesyndrom (PCOS), viktigst insulinresistens. Insulinresistens kan være et resultat av den betingelse at i det vesentlige forandrer måten insulin fremstilles eller brukes i kroppen. Mange kvinner som lever med PCOS vil utvikle enten pre-diabetes eller full-fledged type II diabetes, ifølge Mayo Clinic. Ved å ta en fiskeolje supplement, en kvinne kan finne at hennes motstand mot insulin produseres i kroppen vil minske, og bringer henne blodsukkeret nærmere (i at det vil senke) til normalområdet. Studier er fortsatt begrenset på hvorvidt denne tilnærmingen faktisk er effektiv, men det har vært noen positive resultater. Du bør snakke med legen din om muligheten for å bruke fiskeolje som en del av behandlingsplanen.

Blodtrykk og kolesterol

Mange kvinner som lever med PCOS er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. Ifølge University of Maryland Medical Center, har studier vist at fiskeolje kosttilskudd (som inneholder Omega-3 fettsyre) ikke bare kan redusere en persons blodtrykk, men også øke HDL-kolesterol ("godt" kolesterol) samtidig som man reduserer LDL kolesterol ( "dårlig" kolesterol). Egentlig en rekke studier viser at å legge 3 gram fiskeolje i en daglig diett kan redusere en persons blodtrykk. Dette vil inkludere de kvinnene som lider med polycystisk ovariesyndrom.

Depresjon

Et annet vanlig symptom på kvinner som lider av polycystisk ovariesyndrom kan innebære perioder med depresjon. Omega-3 fettsyrer har vist noen fordel, ifølge University of Maryland Medical Center, på faktisk redusere intensiteten av disse følelsene. Ved å øke mengden av fiskeolje i kosten, er det antatt at Omega-3 fettsyrer i hovedsak hjelper nervene cellene kommuniserer, som kan føre til en forbedring i bedre helse.

Hva er symptomene på polycystisk ovariesyndrom?

Polycystisk ovariesyndrom, også kjent som PCOS, er en betingelse for den reproduktive system hvor cyster begynner å danne på kvinnens eggstokker. Som disse cyster utvikle, ville en kvinne med denne tilstanden opplever en endring i nivået av hormoner som produseres i kroppen hennes, ser en større tilstrømning av "mannlige" hormoner enn "kvinnelige" hormoner. Når denne ubalansen skjer, kan den spørre en rekke uønskede symptomer.

Menstruasjonsforstyrrelser

Når en kvinne lider av polycystisk ovariesyndrom, vil hun ofte oppleve en endring i hennes menstruasjonssyklus. Denne spesielle symptom kan manifestere seg som en sporadisk eller varierende menstruasjon, enten være færre og lenger mellom eller lengre og tettere sammen, så vel som en total stans i sine perioder. Det hele avhenger av hvordan en kvinnes kropp reagerer på cyster og endring i hormoner.

Hårvekst

For noen kvinner med polycystisk ovariesyndrom, de kan begynne å lide av en overskytende vekst av hår. Dette er i stor grad på grunn av tilstrømningen av "mannlige" hormoner. Som forholdet mellom mannlige til kvinnelige hormoner endres, en kvinne kan, ifølge Mayo Clinic, begynner å vokse hår i områder av kroppen der det aldri har vokst før, som ansikt, bryst og rygg. Hun kunne også legge merke til en endring i tykkelse og grovhet av annet hår på kroppen hennes, nemlig armer og ben.

Fedme

Med polycystisk eggstokk-syndrom, er det også mulighet for en kvinne å oppleve en unormal økning i vekten,. For omtrent halvparten av kvinner med denne tilstanden, vil de lide en vektøkning til poenget med fedme. Imidlertid vil ikke alle kvinner opplever dette symptomet. Mye som en endring i menstruasjon, det er egentlig avhengig av hvordan en kvinnes kropp reagerer på dannelsen av cyster.

Skallethet

Noen ganger kan en kvinne med polycystisk ovariesyndrom begynner å merke nedgangstider av hårfestet eller en skallet av hodebunnen. Med markant endring i hann til kvinnelige hormoner, er det fullt mulig for en kvinne å lide av «mannlig mønster skallethet," ifølge Mayo Clinic. Men, som alle andre symptomer på tilstanden, ubalansen ikke alltid påvirke en kvinne på denne måten.

Infertilitet

Siden polycystisk ovariesyndrom påvirker en kvinnes reproduktive system, mange kvinner med denne tilstanden lider av ufruktbarhet. Når cyster begynner å dannes, er det mulig for eggstokkene å produsere egg sjeldnere og, noen ganger, for å slutte å produsere egg helt. Hvis dette skulle skje, ville en kvinne opplever en økt problemer med å bli gravid.

Andre medisinske tilstander

Det er også sannsynlig at polycystisk ovariesyndrom vil be utviklingen av en annen medisinsk tilstand helt. For kvinner med PCOS, de lider av en økt sjanse for å utvikle søvnapné, diabetes, høyt blodtrykk, leversykdom, hjertesykdom og høyt kolesterol.

Behandling av polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom er en tilstand der den berørte kvinnen utvikler uregelmessig menstruasjon, fedme og unormal hårvekst. Årsaken polycystisk ovariesyndrom er ikke godt forstått, men forstyrrelser av den normale hormonelle syklus hos kvinner er i sentrum av sykdommen. Sykdommen har fått navnet sitt fra tilstedeværelsen av flere store cyster i eggstokkene av berørte kvinner.

Symptomlindring

Ifølge Mayo Clinic, de fleste behandlinger for polycystisk ovarialsyndrom fokus på behandling av symptomer på sykdommen.

Kardiovaskulær risiko

En av de viktigste aspektene ved behandling av polycystisk ovariesyndrom hindrer kardiovaskulær risiko. Som et resultat, vil leger ofte overvåke blodtrykket, blodsukker og kolesterol for å overvåke risikoen for kardiovaskulær sykdom.

Menstruasjonssyklus

Leger vil ofte foreskrive lavdoserte hormonelle prevensjonsmidler for å hjelpe lavere østrogennivå.

Hårvekst

For å hindre overdreven hårvekst, kan leger fore spironolakton eller eflornithine.

Hårfjerning

I det tilfelle at medisinen ikke er tilstrekkelig for å behandle overdreven håret, elektrolyse eller laserfjerning vil bidra til å eliminere håret.

Forvaltning av polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en endokrin lidelse som kan forårsake mange symptomer, som for eksempel infertilitet, vektøkning, insulinresistens og overflødig kroppshår. Påvirker omtrent én av 10 kvinner, har polycystisk ovariesyndrom ingen kur. Årsaken er ukjent, og på grunn av dette, løser behandling de enkelte symptomer i stedet for hele tilstanden. PCOS kan administreres gjennom en kombinasjon av medisiner, kosthold og mosjon.

Sjelden menstruasjon eller amenoré

Dette symptomet er forårsaket av hormonelle ubalanser. Kvinner med PCOS kan fremvise et overskudd av mannlige hormoner, eller androgener. Behandling av dette symptom kan være så enkelt som hormonell prevensjon.

Insulinresistens

Motstand mot kroppens eget insulin fører til at kroppen til å produsere mer insulin enn nødvendig når presentert med drivstoff, noe som fører til at drivstoffet blir lagret som fett. Behandling av insulinresistens som kan gjøres med et lavt karbohydrat-diett, som reduserer behovet for insulin som skal fremstilles. Stoffet metformin kan også være effektive.

Vektøkning

Mens kvinner med PCOS og insulinresistens kan finne det vanskelig å gå ned i vekt, er trening fortsatt en viktig faktor i å håndtere PCOS. Den bygger muskelmasse som hjelper kroppen forbrenne kalorier mer effektivt, noe som kan føre til mer effektiv vekttap.

Infertilitet

Som PCOS er en ledende årsak til uforklarlig infertilitet, kvinner med denne tilstanden har ofte problemer med å bli gravid og bære en baby. Fruktbarhet narkotika som clomiphene citrate og FSH injeksjoner brukes til å stimulere eggløsning, og kan kombineres med samleie, inseminasjon eller in-vitro ferilization.

Overflødig hår

Mann mønster baldness og overflødig kroppshår er et tegn på de forhøyede androgener i en PCOS lidende. Disse kan behandles med anti-androgen medisiner som spironolakton. Disse medikamentene er ikke egnet for kvinner som prøver å bli gravide.

Polycystisk ovariesyndrom og vekttap

Polycystisk ovariesyndrom, også kjent som PCOS, rammer omtrent én av ti kvinner i USA denne tilstanden har mange symptomer, inkludert vektøkning, insulinresistens, og problemer med vekttap. En kvinne med PCOS kan ha behov for å gjøre endringer i livsstil, inkludert diett og trening før hun er i stand til å kunne gå ned i vekt.

Testing

En av testene som en lege kan utføre i diagnostisering PCOS er en glukosetoleransetest. Denne blodprøve bestemmer effekten av mat på blodsukker og kan føre til diagnostisering av insulinresistens.

Insulinresistens

I likhet med diabetes, kvinner med PCOS viser ofte insulinresistens. Denne tilstand fører til en over respons på insulin, påvirker blodsukkeret når maten er fortært, og forårsaker den til å bli lagret som fett.

Diet

Spise mat med en lav gastrisk indeks motvirker insulinresistens i kroppen og gir en mindre virkning på blodsukkeret. Matvarer med lav mage indeksen inkluderer hele korn, grønne grønnsaker og magre proteiner som kylling, biff og fisk.

Medisinering

Medisiner som metformin (Glucophage) kan brukes for å redusere kroppens insulinrespons. Denne medisinen brukes for diabetikere og øker følsomhet for insulin, noe som kan redusere insulinproduksjon.

Trening

Når det kombineres med endringer i kostholdet og medisiner, blir treningen mer effektiv. Bruken av kombinerte kardiovaskulær trening og vekt trening bygger muskelmasse, som deretter hjelper kroppen prosessen lagrede energien mer effektivt. Sluttresultatet er større vekttap.

Spørsmål til Spør legen om polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en gjennomgripende helseproblem. Det kan påvirke en kvinnes fruktbarhet, menstruasjonssyklus, vekt og utseende. PCOS rammer ca én av 10 kvinner i fruktbar alder, og er en av de vanligste årsakene til infertilitet. Diagnostisering av PCOS må gjøres av en lege, og kan ta flere blodprøver for å lykkes klassifisere. Som PCOS har mange symptomer, er det viktig å diskutere dem med legen din for å planlegge den mest effektive behandlingen planen.

Testing

Kvinner som mistenker PCOS bør spørre sin lege hva tester er nødvendig for å diagnostisere PCOS. I noen tilfeller vil dette inkludere blodprøver som måler hormonnivåer og insulinrespons eller ultralydundersøkelser for å vise eggstokkene.

Behandling

Forming av en behandlingsplan for PCOS vil avhenge av individuelle symptomer. Symptomene, som for eksempel manglende menstruasjon, vektøkning og overflødig kroppshår, bør diskuteres med legen.

Graviditet

Kvinner som forsøker eller som allerede har unnfanget bør spørre sin lege hvordan deres diagnose og behandling vil påvirke prosessen i fruktbar. PCOS kan gjøre det vanskelig å bli gravid, og presenterer en risiko for spontanabort.

Vekttap

Kommer opp med et effektivt vekttap plan kan gjøres ved å diskutere symptomer med en lege. Kvinner med PCOS bør spørre legen sin om å danne en diett diett som vil redusere sin insulin produksjonen.

Medisiner

En liten arsenalet av medikamenter kan bli brukt for å bekjempe den individuelle behandling av PCOS symptomer. Kvinner som er diagnostisert med PCOS bør spørre om medisiner for insulinresistens og fruktbarhet, sammen med NTI-androgener, samt mulige interaksjoner og farer.

Polycystisk ovariesyndrom Behandlinger

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en tilstand der en kvinne har mange cyster (væskefylte blærer) på eggstokkene. PCOS er den vanligste årsaken til kvinnelig ufruktbarhet. Kvinner med PCOS har ofte uregelmessig eller fraværende menstruasjon. Noen symptomer inkluderer tynt hår; vektøkning; akne; høyt kolesterol; høyt blodtrykk; og hirsutisme (HER-Suh-tiz-um, eller overflødig kroppshår). Mange kvinner med PCOS vil utvikle type 2 diabetes, og kvinner med PCOS har en større risiko for hjerteinfarkt og livmorkreft. Det finnes ingen kur for PCOS, men det finnes behandlinger tilgjengelig.

Behandlinger

Kvinner med PCOS som ikke prøver å bli gravid kan ta p-piller. P-piller kan bidra til å regulere hormonnivåer, og kan lindre akne forårsaket av PCOS, regulere menstruasjonssyklusen og redusere hirsutisme. Piller som bare inneholder progesteron kan regulere menstruasjonen og redusere risikoen for endometrial cancer, men vil ikke behandle hirsutisme eller akne. Symptomer vil komme tilbake når du slutter å ta p-piller, ifølge US Department of Health and Human Services.

Noen ganger leger fore metformin (Glucophage ®), som er en legemiddel diabetes, for kvinner med PCOS. Noen kvinner som tar metformin opplevelsen mindre uønsket hårvekst, og metformin kan hjelpe noen kvinner med PCOS miste overflødig vekt og forbedre deres kolesterolnivå. Metformin kan også forårsake eggløsning til retur i noen kvinner med PCOS, ifølge US Department of Health and Human Services.

For kvinner med PCOS som ønsker å bli gravid, kan leger foreskrive fruktbarhet medisiner som stimulerer eggløsning, som clomiphene citrate (Clomid, Serophene®). Disse stoffer kan anvendes alene eller sammen med metformin. Medikamenter som stimulerer eggløsningen øker risikoen for flere fødsler. Leger kan også foreskrive gonadotropiner (goe-NAD-oh-Trøe-pins), som er hormoner skilles ut av hypofysen som påvirker funksjon av eggstokkene. Gonadotropiner er dyrere enn clomiphene, har en høyere risiko for flere fødsler enn clomiphene og må injiseres. Noen kvinner med PCOS som ønsker å bli gravid velge in vitro fertilisering (IVF) som kan være effektive, men er svært dyrt på ca $ 12 400 per behandling, ifølge American Society of Reproductive Medicine.

Det finnes noen alternativer for kvinner med PCOS som lider av uønsket hårvekst, for eksempel uønsket ansiktshår. Vaniqa® krem ​​kan redusere ansiktshår for noen kvinner. Spironolakton (Speer-on-oh-lak-tone) (Aldactone®) eller Finasteride (Propecia) er medisiner som kalles anti-androgener, og kan redusere uønsket hårvekst på grunn av "mannlige" hormoner hos kvinner med PCOS og redusere hårtap forårsaket av androgener. Kvinner som er gravide eller ønsker å bli gravid bør informere legen sin før du tar Aldactone®, og kvinner bør ikke amme mens du tar Aldactone®. Kvinner som er eller kan bli gravide bør ikke ta eller håndtere Propecia ®. Noen kvinner med PCOS har uønsket hår fjernes med laser behandlinger eller elektrolyse.

"Ovarian boring" er en laparoskopisk kirurgi som brukes til å øke fruktbarheten for noen kvinner med PCOS som ikke har respondert på fruktbarhet medisiner. Kirurgen punkterer eggstokk med en liten nål og sender en elektrisk ladning inn i eggstokken å ødelegge en liten del av eggstokken og nedre androgen-nivåer. Effektene er midlertidige, og det er en risiko for arrdannelse i eggstokk, ifølge US Department of Health and Human Services.

Leger anbefaler en sunn livsstil for kvinner med PCOS. Kvinner med PCOS som lider av fedme kan forbedre sine hormonnivåer og øke deres fruktbarhet ved å nå en sunn vekt. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold kan redusere risikoen for type 2 diabetes. Det er viktig å snakke med legen din om dine muligheter for å styre din PCOS, og bestemme hvilke behandlinger er riktig for deg.

Hvordan behandle polycystisk ovariesyndrom PCOS

Polycystisk ovariesyndrom er en vanlig årsak til infertilitet hos kvinner eller en endokrin lidelse. Polycystisk eggstokk-syndrom er en vanlig hormonforstyrrelse. Mange kvinner vet ikke at de har polycystisk ovariesyndrom før de prøver å bli gravid. Symptomer som ofte finnes hos kvinner med polycystisk ovariesyndrom er uregelmessige menstruasjonssykluser, overflødig ansiktshår eller hårtap og fedme, fet hud, cyster på eggstokkene, infertilitet, akne, flekker av tykk brun eller mørk hud og depresjon. Symptomene varierer hos kvinner. Studier tyder på at fem til ti prosent av kvinner er berørt med polycystisk ovariesyndrom. Men det nøyaktige antallet kvinne som er berørt er ufullstendig. Vanlige navn for polycystisk ovariesyndrom er PCOS, polycystisk ovariesyndrom, polycystisk ovariesyndrom, hyperandrogenisme, funksjonell eggstokkene hyperandrogenisme, eggstokk hyperthecosis, sclerocystic ovariesyndrom og androgen overflødig syndrom. En ultra lyd er vanlig å diagnostisere polycystisk ovariesyndrom.

Hvordan behandle polycystisk ovariesyndrom PCOS

Tap vekt. Å miste vekt kan gjenopprette fruktbarheten. Tapet av vekt kan også avlaste flere av symptomene forbundet med polycystisk ovariesyndrom uten medisinering. Akne er en av de symptomer som kan forebygges eller stoppet med vekttap. Å miste vekt vil også fremme eller gjøre sjansen for å bli gravid lettere. Kvinner som har polycystisk ovariesyndrom som mister vekt kan også senke blodtrykket og androgen nivåer.

bruker p-piller. En annen velkjent behandling av polycystisk ovariesyndrom er bruken av orale prevensjonsmidler. Denne metoden er for den kvinnelige som har blitt diagnostisert med polycystisk ovariesyndrom og som ikke forsøker å bli gravid. Denne teknikken kan regulere menstruasjonssykluser, lavere androgen nivåer og redusere tilbakefall av akne. Lavere androgen nivåer kan øke fruktbarheten hos kvinner.

Få mer fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet vil forbedre helsen over alle for kvinner som har polycystisk ovariesyndrom.

Ta medisiner. Et medikament som brukes til å behandle polycystisk ovariesyndrom er antiandrogen. Medisinen er utviklet for å avverge kroppen fra å gjøre ytterligere androgener. Medikamentet vil også begrense effektene av androgener. Orale prevensjonsmidler blir ofte tatt mens en kvinne bruker maur androgener, for det kan føre til fødselsskader.

Innmat, var, eller barbere overflødig hår som du har, som ble forårsaket av polycystisk ovariesyndrom. Hårfjerning kan virke kosmetisk på de fleste. Men det er en behandlinger for å overvinne polycystisk ovariesyndrom. En krem ​​som kalles Eflornithine brukes til å bremse veksten eller overflødig hår forårsaket av polycystisk ovariesyndrom. Ved bruk av kremen blir stoppet uønsket hår vil begynne å vokse igjen. Denne kremen er trygt å bruke mens du er gravid. Den spesielle evne Eflornithine ved behandling av kvinner som lider av PCOS er ikke kjent.

Hint

  • Risiko forbundet med PCOS er: Høyt blodtrykk Dyslipidemi Abort Strokes Vektøkning Hjerte-og karsykdommer

Hvordan virker polycystisk ovariesyndrom påvirke helsen?

Hva er polycystisk ovariesyndrom?

Polycystisk ovariesyndrom er også kjent under forkortelsen PCOS og er en hormonell problem som rammer om lag 5 prosent av kvinnene. Den viser ingen geografisk skjevhet, og er den vanligste hormonelle problem blant kvinner som er i reproduktiv alder. Det er også en viktig årsak til infertilitet. Det er forårsaket av et overskudd av androgen produksjon, som er et hormon som motvirker normal kvinnelig fertilitet. Det kan også føre til uregelmessige og sjeldne menstruasjonen.

Helseproblemer direkte relatert til PCOS

Mange av de viktigste helserisiko forbundet med PCOS er direkte relatert til sykdommen i seg selv. Dreven androgen produksjon forstyrrer kroppens naturlige hormonelle syklus, noe som kan føre til uregelmessige menstruasjonssykluser. Fordi den naturlige syklusen er allerede endret, kan menstruasjonen være spesielt tung og føre til anemi. Den hormonelle ubalansen kan også føre til hirsutisme, som er overdreven hårvekst. Dette kan også føre til hårtap på toppen av hodet.

Andre Risiko for PCOS

PCOS og hormonell ubalanse forbundet med det bærer en rekke helserisikoer. Én av to kvinner med PCOS er klinisk overvektige. De er også mer sannsynlig at lider av depresjon. PCOS er også knyttet til en høyere risiko for livmor (livmorkreft), på grunn av en overaccumulation av livmor vev. Muligens relatert til økt risiko for fedme er en økt risiko for type II diabetes og høyt blodtrykk. Alle disse risikoene kombinert også øke risikoen for kardiovaskulær sykdom, slik som aterosklerose og hjerteinfarkt, så vel som en økt risiko for slag.

Natural Cure for polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) oppstår når kvinner produsere høyere enn normalt mengder testosteron. Dette kan forårsake uønskede bivirkninger hos kvinner, slik som hårvekst på kropp og ansikt, motstand mot å miste vekt, og økte nivåer av insulin. Mens de nøyaktige årsakene til PCOS er ukjent, kan noen naturlige behandlinger hjelpe kvinner innhold med symptomer.

Insulin-kontrollert diett

Fordi PCOS påvirker insulinnivået, noen kvinner er i stand til å behandle symptomer via en diett som fokuserer på å spise mat som ikke forårsaker insulin nivåer å pigge dramatisk. Matvarer som bør være en del av en kvinne med PCOS kosthold inkluderer: hel-korn brød, brun ris, bønner og andre belgfrukter, grønne grønnsaker, og de fleste frukter (med unntak av druer og bananer).

Som en generell regel bør matvarer som inneholder mye fett, sukker og stivelse unngås eller brukes i små mengder. Disse inkluderer kaker, kjeks, rødt kjøtt, prepackaged mat, hvitt brød, pasta og hvit ris.

Chromium å forbedre Insulin Effektivitet

Selv om det bare er til stede i spormengder i kroppen, krom forbedrer biotilgjengeligheten av insulin i kroppen, det vil si å ta en krom supplement forbedrer kroppens evne til å absorbere insulin. Fordi har PCOS kan gjøre en kvinnes kropp mer insulin-resistente, kan krom negere noen av disse effektene. Protein bidrar også kroppen forbrenne fett, karbohydrater og proteiner i kroppen.

Krom finnes i visse matvarer, blant annet brokkoli, engelsk muffins, appelsinjuice, rødvin, og grønne bønner. Krom kosttilskudd kan også bli tatt, og anbefalt dose for kvinner i alderen 19 til 50 år gamle er 25 mikrogram per dag.

Saw Palmetto å redusere testosteronnivå

De med PCOS har høyere enn normalt nivå av testosteron. Saw Palmetto, en urt, kan tas i supplement form for å bremse testosteron effekter på kroppen. Saw Palmetto hindrer testosteron blir omdannet til dihydrotestosteron, noe som fører til hårvekst.

Ta et daglig tilskudd på 250-350 milligram per dag kan redusere PCOS symptomer. Saw Palmetto har svært få bivirkninger, men bør ikke tas på tom mage. Imidlertid er det ikke anbefalt for kvinner som er gravide eller ammer.

Ekstra vitamintilskudd

Andre alternativer for naturlig PCOS styring er å ta en B-vitamin-komplekset, noe som har vist seg å balansere blodsukkeret og kontrollere vekten. B2 og B3 hormoner også forbedre thyroid hormon produksjonen i kroppen, noe som gjør et B-vitamin kompleks et godt valg for kvinner med PCOS.

Sink er også anbefalt, takket være sin evne til å kontrollere appetitten, regulerer insulin, og balansere blodsukkeret. Anbefalt daglig inntak er 7 milligram, og kan svelges via et supplement eller ved å spise kikerter, bønner, cheddarost, eller fettfattig yoghurt.

Medisinering for polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom er den vanligste hormonforstyrrelse hos kvinner i fertil alder. Kirurgiske teknikker og endringer i livsstil kan bidra til å avlaste noen av lidelse symptomer. Medisiner for polycystisk ovariesyndrom er også et behandlingsalternativ.

Fakta

Polycystisk ovariesyndrom er et hormon lidelse oppleves av kvinner i reproduktiv alder. Symptomer inkluderer unormal hårvekst, vektøkning og kviser. En kvinne med PCOS kan også oppleve menstruasjons unormalt. Hennes perioder kan være sjeldne eller de kan være langvarig og tung. Kvinner med polycystisk ovariesyndrom har ofte problemer med å bli gravid på grunn av problemer med eggløsningen. Medisiner foreskrevet for å behandle PCOS fokuserer vanligvis på å behandle sine symptomer og muliggjør en kvinne å få barn.

Prevensjon

For en kvinne med polycystisk ovariesyndrom som ikke ønsker å bli gravid, low-dose prevensjon medisiner som kombinerer østrogen og progesteron kan behandle noen av symptomene på hennes lidelse. P-piller regulere og normalisere menstruasjon. De kan bidra til å fjerne akne. De kan også bidra til å redusere unormalt høye nivåer av mannlige hormoner, noe som kan minske hårvekst. De tilbyr også beskyttelse mot endrometrial kreft.

Metformin

Metformin er et medikament som brukes til å behandle type 2 diabetes. Det kan også være fordelaktig for en kvinne med PCOS. Det bidrar til å senke hennes testosteronnivå, noe som vil redusere hårvekst. Det kan også hjelpe til med vekttap. Det har også vist seg å stimulere eggløsning å begynne og fortsette på en vanlig timeplan. FDA har ikke godkjent metformin for bruk til å behandle PCOS.

Eggløsning Stimulering

For en kvinne med polycystisk ovariesyndrom som ønsker å få barn, fruktbarhet medisiner som stimulerer eggløsningen kan være nyttig, spesielt kombinert med metformin. Klomifensitrat er et medikament som induserer eggløsning og det er vanligvis en lege førstevalg for behandling. Hvis det ikke fungerer, så en lege kan prøve medisiner som kalles gonadotropiner. Med disse fruktbarhet medisiner, det er en økt sjanse for at en kvinne vil bli gravid med tvillinger eller trillinger.

Androgene forstyrrende

Medisiner kjent som anti-androgener kan hjelpe en kvinne med polycystisk ovariesyndrom ved å fjerne kviser og stoppe unormal hårvekst. Spironolakton og finasterid både arbeid for å blokkere det mannlige hormonet androgen, noe som fører til overflødig hår, enten tynne eller slutte å vokse. Disse medikamentene er ofte kombinert med p-piller. En kvinne som ønsker å bli gravid bør ikke ta enten fordi de kan føre til fosterskader.

Tegn og symptomer på polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom er en tilstand som kan føre til at eggstokkene å forstørre, og det kan føre til den ytre foring av eggstokkene å være dekket i små cyster. Det er en hormonell ubalanse som oftest rammer kvinner i fertil alder. Det er oftest diagnostiseres ved hjelp av en fysisk undersøkelse, en blodprøve og en avbildning test som en ultralyd. Behandling kan variere til en foreslått endring i kosthold eller livsstil, til en kirurgisk prosedyre utviklet for å hjelpe du har eggløsning.

Menstruasjon Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, symptomer assosiert med menstruasjonssyklusen er de vanligste indikasjoner på polycystisk ovariesyndrom. Du legger kanskje merke at menstruasjonssyklusen er langsomt i ferd med å utvide siste 30 dager. Du kan også begynne å oppleve en unormal mengde menstruasjonssykluser per år. I noen tilfeller vil du ha åtte eller færre sykluser hvert år, eller vil du legge merke til at du har gått mer enn fire måneder uten en syklus. Mensen kan også begynne å vare lenger, eller din flyt kan redusere eller øke uten forvarsel.

Androgen

Mannlige egenskaper ofte manifesterer seg som et resultat av en økning i det mannlige hormonet androgen. Noen symptomer på polycystisk ovariesyndrom assosiert med en forhøyet nivå av androgen inkluderer store mengder kropp og ansiktshår, ansikts akne og du vil begynne å vise tegn til skallethet.

Vektøkning

En merkbar symptom på polycystisk ovariesyndrom er kronisk vektøkning, muligens forårsaket av en økning i appetitt. Hvis du har alltid vært i god form, kan du begynne å vise tegn på fedme. Overdreven vekt kan føre til høyt blodtrykk eller høyt blodtrykk og forhøyet kolesterol nivåer. Du kan finne det vanskelig å komme tilbake til din idealvekt uavhengig av endringer i kosthold og mosjon.

Hudforandringer

Noen symptomer på polycystisk ovariesyndrom er forbundet med utseendet og følelsen av huden din. En fet følelse på huden og huden din misfarging kan vises på ulike områder av kroppen din.

Infertilitet

Mens det er mer av et resultat enn et symptom, er det mulig at de drastiske endringer i menstruasjonssyklusen vil føre til ufruktbarhet. Det er viktig å komme til legen din umiddelbart så du merker symptomer på polycystisk ovariesyndrom å prøve og få tilstanden behandles før ufruktbarhet setter inn.

Acne & Polycystisk ovariesyndrom (PCOS)

Acne & Polycystisk ovariesyndrom (PCOS)


Akne er et vanlig symptom og bivirkning av polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS. PCOS er en tilstand som rammer alt fra 3 til 10 prosent av kvinner, ifølge DermNet NZ. Ovariene overprodusere androgyne hormoner, slik som testosteron. Sammen med hormonelle symptomer som hirsutisme (hann-mønster hårvekst), uregelmessig menstruasjon og cystisk eggstokker, PCOS fører også veldig fet hud og akne blant mange pasienter.

Årsaker til Acne i PCOS Pasienter

Fordi akne er en hud lidelse som involverer hormon interaksjoner, uregelmessigheter eller bølger i noen hormoner kan manifestere seg gjennom betennelse i huden. Som tenåringer som organer justere til nye nivåer av hormoner, kan PCOS pasienter utvikle akne som en reaksjon på overdreven hormon, nemlig dihydrotestosteron, eller DHT.

DHT stimulerer oljeproduksjonen i huden, som kan tette porene, ifølge eggstokkene-cyster-pcos.com. Når en pore er tilstoppet, bygger videre utskilte olje opp og utvikler bakterier, som deretter forårsaker betennelse i form av kviser.

Insulinresistens og Acne

Pasienter med PCOS oppleve vanlig symptom av insulinresistens, noe som betyr at kroppen ikke klarer å absorbere insulin fullstendig, og dermed heve insulin i blodet. Disse forhøyede nivåer av insulin og deretter utløse produksjon av androgyne hormoner, nemlig DHT.

Siden insulinresistens, i seg selv, kan føre til akne, er det ingen overraskelse at pasienter med PCOS, som generelt utviser symptomer på insulinresistens, oppstår de samme problemer med akne.

Muntlige behandlinger

Mens markedet er fylt med muntlig og aktuelle behandlinger for akne og andre hudproblemer, behandling av akne som et symptom på PCOS betyr å behandle syndromet selv. Dette kan ofte gjøres med en kombinasjon av medikamenter som målretter både hormonnivåer, så vel som insulin nivåer.

Ofte er symptomer på PCOS behandlet ved hjelp av en diabetisk medikament, slik som metformin. Dette medikament bidrar til å regulere nivåene av insulin i kroppen. Når riktige insulinnivåer er nådd, er kroppen mer tilbøyelige til å utskille kun de nødvendige nivåer av hormoner, og dermed forbedre symptom på akne.

Hormonelle behandlinger er ofte brukt til å behandle akne og PCOS. Spironalactone, tidligere foreskrevet for å senke blodtrykket, hjelper også regulere hormon hos kvinner. I tillegg er piller ofte brukt til å levere nødvendig hormoner.

I mer alvorlige tilfeller kan antibiotika være foreskrevet for å drepe bakterier tetter porene.

Aktuelle behandlinger

Aktuelle behandlinger for akne og PCOS er vanlig og effektiv. Isotretinoin, kjent som Retin-A, renser akne follikler som er ansvarlige for kviser og betennelse. Retin-A må forskrives av lege.

Over-the-counter behandlinger er også tilgjengelig. Kremer som inneholder benzoylperoksid og svovel kan forbedre akne i PCOS-pasienter.

Diagnostisering Acne og PCOS

For å finne ut om en pasients akne er et symptom på PCOS, kan en lege utføre flere blodprøver. Disse tjener til å måle de hormonnivåene hos en pasient, så vel som kontrollerer aktiviteten av glukose og insulin i blodet. Familiær historie insulinresistens og diabetes er en sterk indikator på PCOS.

Når diagnosen, kan en lege så anbefaler behandling for både PCOS og akne.

Hvordan lage Hair Grow når lider av polycystisk ovariesyndrom

Hvordan lage Hair Grow når lider av polycystisk ovariesyndrom


Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) rammer kvinner i fertil alder og er preget av hormonelle ubalanser. Forstyrrelsen er en vanlig årsak til infertilitet. PCOS kommer med ubehagelige symptomer forårsaket av et høyt nivå av mannlige hormoner. Bivirkninger inkluderer overdreven hårvekst i ansiktet, uregelmessige menstruasjonssykluser, cyster på eggstokkene og mannlig mønster skallethet. Håravfall er spesielt pinlig for kvinner som lider av PCOS, men rettsmidler er tilgjengelige for å gjøre håret vokse.

Hvordan lage Hair Grow når lider av polycystisk ovariesyndrom

Kutt sukker ut av kostholdet ditt. Høyt blodsukker fører til en økning i testosteron, det mannlige hormonet ansvarlig for skallethet og håravfall.

Form en vekt-tap plan. Kutte ut sukker vil hjelpe vekttap prosessen, men et sunt kosthold og regelmessig mosjon regime bør innarbeides i din daglige rutine. Overvekt øker nivåene av skallethet fremkallende hormonet testosteron; å miste vekt minsker dette hormonet.

Be legen din om å starte reseptbelagte stoffet Meteformin. Meteformin bidrar til å redusere blodsukkeret og reduserer mengden av testosteron kroppen produserer - i realiteten stoppe skallethet og hjelpe håret vokse tilbake.

konsultere legen din om til fordel for et annet medikament kalt Flutamide, muligens den mest effektive stoffet i behandling av hårtap hos kvinner som lider av PCOS. Flutamide gjør at hårsekkene til å bli motstandsdyktig mot testosteron, og hjelper mistet håret vokse tilbake og hindre ytterligere håravfall.

Hint

  • Konsultere legen din før du starter noen av disse metodene.
  • Oppsøk lege hvis du har symptomer på PCOS.
  • Bli med i en støttegruppe for kvinner som lider av PCOS å bidra til å håndtere de psykologiske implikasjonene som kommer sammen med sykdommen.

Slik Cure polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom er en hormonell tilstand der mange små cyster i eggstokkene kan påvirke en kvinnes evne til å bli gravid. Det kan føre til uregelmessige eller ingen menstruasjon, kviser, fedme, overdreven hårvekst, tynt hår, og flekker av mørkere hud. Langtids komplikasjoner hvis den ikke behandles omfatter diabetes og hjertesykdom, høyt blodtrykk og livmorkreft. Det er visse ting kvinner som kan få denne sykdommen må vite for å å forebygge sykdommen, dens symptomer og dens komplikasjoner.

Slik Cure polycystisk ovariesyndrom

Mosjon og gå ned i vekt. Å miste vekt noen ganger normaliserer menstruasjonssykluser. Dette øker muligheten for å bli gravid.

Bruk en medisin som heter Clomid. Det kan føre til eggproduksjon og øke muligheten for graviditet.

Se en gynekolog eller endokrinolog for en fysisk eksamen, blodprøver, og en ultralyd.

Cut raffinert sukker og mel fra kostholdet ditt.

Øke eggproduksjon med et kirurgisk inngrep som kalles ovarialt boring.

Hint

  • Hvis du allerede viser symptomer på polycystisk ovarialsyndrom, spør en hudlege om et vann pille som heter spironolakton for akne eller overflødig hår vekst, og spør om Glucophage for diabetes.

Polycystisk ovariesyndrom Cures

Polycystisk ovariesyndrom er en tilstand der cyster vokse på eggstokkene. Denne tilstanden påvirker ca 10 prosent av kvinner, og symptomene kan variere fra mild til alvorlig. Heldigvis finnes det metoder for å behandle dette gynekologisk lidelse. I de fleste tilfeller kvinner bli helt frisk, og tilstanden ikke påvirker deres evne til å reprodusere.

Polycystisk ovariesyndrom Cures

•  Få en prevensjon resept. Fordi polycystisk ovariesyndrom resultater fra unormale hormonnivåer, ta en p-pille kan bidra til å regulere hormoner og behandle sykdommen. I tillegg, kan pillen lindre andre symptomer assosiert med denne tilstanden som akne, hårvekst og uregelmessig menstruasjonssyklus.

Ta medisiner for å behandle diabetes. Selv om du ikke har diabetes, medisiner foreskrevet til diabetikere er effektive behandlinger for polycystisk ovarialsyndrom. Disse medikamentene er ingredienser som bidrar til å regulere hormonnivåer.

Snakk med legen din om medisiner for å behandle overdreven hårvekst. Selv polycystisk ovarialsyndrom fører til en rekke ubehagelige symptomer som vektøkning, bekkensmerter og hud koder, unormal hårvekst er en skjemmende symptom. Hormon medisiner er ofte effektive behandlinger. Men i noen tilfeller kan kvinner med denne tilstanden trenger å eksperimentere med laser hårfjerning.

Eksperimenter med fruktbarhet medisiner. Fordi polycystisk ovariesyndrom stopper eggløsning, noen kvinner har problemer med å bli gravid. Fruktbarhet medisiner og injeksjoner kan utløse eggløsning. Men risikoen for å føde multipler er høyere ved fertilitetsbehandling.

Opprettholde en sunn vekt. Vektøkning er et vanlig symptom på polycystisk ovariesyndrom. Men å spise et sunt kosthold og en daglig workout rutine kan bidra til å regulere menstruasjonssykluser og lindre symptomer.

Coding Cyster med polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er også kjent som Stein-Levanthal syndrom, og er en sykdom som gir hormonell ved en rekke symptomer, slik som fedme, akne og ingen menstruasjonsperioder. Det er en endokrin lidelse og om lag 5 prosent av alle kvinner har tilstanden på ett punkt i hele sitt liv. Mange kvinner som har polycystisk ovariesyndrom utvikle cyster på eggstokkene som følge av sykdommen.

Cyster på eggstokkene

Mange kvinner som har polycystisk ovariesyndrom erfaring cyster på eggstokkene som en av sine symptomer. Ovarian cyster er væskefylte hulrom som er fylt opp med væske. Cyster på eggstokkene danne enten på eller innsiden av eggstokkene, og oftest oppstått er funksjonelle cyster.

Funksjonelle cyster

Det er to forskjellige typer funksjonelle cyster at kvinner som har polycystisk eggstokkreft ofte har. Disse to cystetypene er korpus lyteum cyster (cyster som danner hvis sekker ikke riktig oppløse) og også hårsekken cyster (cyster som kommer om hvis sac ikke bryte fra hverandre og slippe et egg).

Typer

Det finnes ulike andre typer cyster på eggstokkene at kvinner som har polycystisk ovariesyndrom kan oppleve. Noen av disse Cyste typer inkluderer dermoidcyste, endometriomas, polycystiske eggstokker (denne type ovarial cyste er faktisk veldig vanlig med polycystisk pasienter ovariesyndrom i tillegg) og cystadenomas.

Symptomer

Hvis du har polycystisk ovariesyndrom og ønsker å vite om du faktisk opplever en cyste på eggstokken, til noen symptomer se opp for er smerte, hevelse eller trykk i magen, bekken smerter, vektøkning, smerter under samleie, smertefull vannlating, problemer med vannlating, oppkast, kvalme, ømme bryster, menstruasjon smerter og mange andre.

Forebygging / løsning

Hvis du ønsker å vite om du har en cyste på eggstokken som kan være et tegn på polycystisk ovariesyndrom, kan du teste det ut på ulike måter. Disse metodene inkluderer ultralydundersøkelser, blodprøver, hormonnivå tester og graviditetstester. Imidlertid er cyster på eggstokkene ofte først oppdaget under normale bekken eksamener.