Digidexo.com

Kosttilskudd for å støtte vekttap

Kosttilskudd for å støtte vekttap


Per definisjon er et supplement en ingrediens tilsatt der det er en mangel. I tilfelle av kosten suksess, er det ofte en nærings-mangel i stedet overflod som forhindrer vekttap. Da lagt til et balansert kosthold og en konsekvent øvelse tidsplan, kan en daglig diett av næringsrikt kosttilskudd hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Koenzym Q10

Koenzym Q10 er en sterk antioksidant som, når supplert til ditt daglige kosthold, kan kjøre metabolsk funksjon mer effektivt. Kroppen gjør naturligvis dette enzymet, men med dårlig diett eller gjennom aldringsprosessen, kroppens evne til å opprettholde effektive nivåer avtar. Koenzym Q10 kan være et spesielt effektivt hjelpemiddel til vekttap hvis du er over 30 år - en alder hvor de fleste treningseksperter er enige bentetthet og muskelmasse begynner å synke årlig og fettceller i kroppen øker. Koenzym Q10 bidrar til å redusere frekvensen av denne naturlige forringelse som kan føre til middelaldrende vektøkning. Anbefalt daglig dose er 100 til 200 mg avhengig av dine behov.

Bee Pollen

Bee pollen er ansett som en komplett mat av anerkjente ernæringsfysiologer Tosca Reno og Robert Kennedy, forfatter og utgiver av den bestselgende "Eat Clean Diet" og den populære treningsmagasinet "Oxygen". Bee pollen er full av antioksidanter, proteiner, vitaminer og mineraler viktig for god helse. For en dieter kan bee pollen spises med skje for å redusere cravings mellom måltidene, eller lagt til mat for å opprettholde følelsen av fylde. Den kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker og selges i tablettform eller i en naturlig form, som krever kjøling. En teskje per dag kan dra en diett plan, men mer kan forbrukes avhengig av sultfølelse. Alle med allergi mot bier bør unngå å ta dette tillegget.

Hoodia gordonii

Hoodia er en frukt av kaktus plante og har vært brukt i århundrer for å slukke tørsten og avverge sult. Det er et bevist appetitt suppressant. På grunn av populariteten av hoodia som en "diett mirakel," det er nok av billige etterligninger på markedet. Les etiketten før du kjøper, og være sikker på at du velger 100 prosent ren hoodia og ikke et produkt fortynnes med andre kosttilskudd. Anbefalt dosering er 400 til 700 mg daglig.

Kreatin

Kreatin trygt bygger muskelmasse i kroppen. Kreatin er ansett som en vellykket supplement for vekttap på grunn av dets metabolske effekter, som utløser en lengre fettforbrennende prosess timer etter å ha spist eller trener. Det er påvist å påvirke selv "hvile stoffskifte" som betyr at det hjelper kroppen til å forbrenne fett når du hviler eller sover. Dette er viktig for slankere som mer muskelmasse til stede i kroppen, virker den hardere stoffskiftet for å opprettholde energi og virkningsgrad. Kreatin finnes naturlig i fisk, men de som ikke er glad i fisk kan velge et supplement i pille form. Den anbefalte dosering er 2 til 20g.