Digidexo.com

Hvordan forbedre fordøyelsen med naturmedisin

Hvordan forbedre fordøyelsen med naturmedisin


Mikroorganismer som kalles mikroflora spiller en sunn rolle i fordøyelseskanalen, opprettholde balansen mellom nyttige og skadelige mikroorganismer. Mikroflora hjelpe kroppen utnytte næringsstoffer, enzymer og vitaminer. Ettersom kroppen aldre og er utsatt for fordøyelsessykdommer, antibiotika og til og med kjøtt, nivåene av mikrofloraen i kroppen avtar, og begrenser fordøyelses evne. Gjennom naturmedisin, kan du stimulere og beskytte disse sunne mikroorganismer og bedre fordøyelse overall.

Hvordan forbedre fordøyelsen med naturmedisin

•  Drikk rikelig med vann, spesielt hvis du lider av forstoppelse. Forstoppelse og dårlig opptak av mat kan føre til ubalanser av sunne og skadelige bakterier i fordøyelseskanalen, forårsaker betennelse i tarmslimhinnen, kjent som intestinal permeabilitet. Det første trinnet i å forbedre fordøyelsen gjennom naturmedisin er å øke vanninntaket.

Spis yoghurt, ost og andre gjærede matvarer daglig. Fermentert mat inneholder Lactobacilli og Bifidobacteria, to friske former for bakterier som hjelper fordøyelsen, lindre forstoppelse, hjelper kroppen å absorbere vitaminer og mineraler og redusere kolesterolnivået i blodet.

Ta probiotiske kosttilskudd som inneholder sunne bakterier for å bedre fordøyelsen. Probiotika er spesielt nyttig under og etter ta antibiotika, hvis du har immunsystem mangler, irritabel tarm syndrom eller mat og / eller laktose allergi. Når du velger en probiotisk for din tilstand, er det best å konsultere en naturlege eller ernæringsfysiolog som kan veilede deg i valg og dosering.

Øk inntaket av fiber for å bedre fordøyelsen. Gode ​​kilder til fiber er epler, linfrø, tørket frukt som dadler, fiken og svisker samt bønner. Naturlige kilder til fiber i ditt vanlige kosthold bidra til å avlaste forstoppelse, redusere betennelse i fordøyelseskanalen og forbedre fordøyelsen generelt.

Drikk et glass varmt vann med en klemme av sitron og en dash av salt før måltider. Denne blandingen fungerer like naturlig som saltsyre funnet i magen, vil det bidra til å fjerne overflødig galle fra leveren og hjelpe til nedbryting av mat, bedre fordøyelsen.

Spis frisk papaya til dessert, en sunn og deilig frukt som er kjent for sine kraftige fordøyelsesenzymer. Å spise en liten del av papaya etter et måltid vil legge til kroppene deres naturlige og sunne enzymer og hjelpe det bryte ned maten.

Hint

  • Tygg maten godt, så spytt er nummer én agent i mat sammenbrudd og fordøyelse.
  • Aldri spise mer mat enn du kan holde begge hender og prøve å la det gå minst 4 timer mellom måltidene. Å spise for mye betyr delvis ufordøyd mat når tykktarmen, blokkerer tarmkanalen og forstyrre den naturlige prosessen med fordøyelsen.