Digidexo.com

kiselgur skadedyr

Hvordan å behandle lus med kiselgur

Lus er en vanlig husholdning skadedyr som kan hjemsøke dyr, mennesker og hjem. De lever av sine verter og spre en rekke sykdommer. Diatomejord er en naturlig forbindelse som består av fossile mikroskopiske dyr som har blitt malt opp til et fint pulver. Kiselgur fører til at insekter å miste sine ytre belegg og dehydrerer.

Bruksanvisning

•  Bruk riktig antrekk. Kiselgur kan gi lettere irritasjon av nese passasjer og halsen. Du bør bruke munnbind for å unngå innånding av produktet. Hvis du bruker det som en spray, så det er mindre sjanse for innånding kiselgur.

Spray eller pulver dyrene dine. Hvis du fant lus på din husstand kjæledyr eller husdyr, og ønsker å bli kvitt dem, og deretter bruke pulver sjenerøst til sine strøk. Den diatoméjord kan også blandes med vann og sprøytes på dyrene. Sprøyting kan være det beste alternativet, som støv kan irritere dine kjæledyr "nese og hals i tillegg. Pulveret kan også anvendes på mennesker også.

Se etter lus. Etter kiselgur har vært brukt til dyr eller mennesker, ved hjelp av en lus børste til å gre gjennom og fjerne døde insekter. Du bør gjenta denne prosessen hver dagene til du ikke lenger er å fjerne døde lus med kammen.

Spray og pulver ditt hjem. Du bør vaske og spraye ned sengen og andre områder der lus kan bli funnet. Når du har gjort det, gå rundt hjemmet sprøyting interiøret møbler og eventuelle sprekker der de kan skjule. Spray enhver steder hvor ditt kjæledyr eller husdyr hyppige, for eksempel låver, hund senger, etc.

Ta vare på utsiden. Med innsiden av huset tatt vare på, bør du gå utenfor og spray utvendig bunnen av hjemme med diatoméjorden. Spre pulveret gjennom dine gress og blomsterbed. Det vil ikke bare drepe lus, men en hvilken som helst mange andre insekter, så vel.

Kiselgur Behandling Instruksjoner

Kiselgur er en form for sedimentære materiale som kommer fra havet eller elver. Materialet består av fossilt diatomé alger, eller enklere, sedimentære lag av planteplankton. Dette materiale blir utvunnet og det fossile alger er tatt fra den og malt til et fint pulver-lignende stoff som er kjent kommersielt som diatoméjord.

Bruksområder

Kiselgur brukes som et alternativ til kjemiske plantevernmidler på grunn av sin trygge forbruk av mennesker og dyr. Materialet er brukt i kornsiloer, boliger, hager og andre områder hvor skadedyr truer eller er sjenerende. Kiselgur er effektiv ved behandling av påslag av voksne lopper, sawfly, coddling møll, kvist borer, thrips, midd, kakerlakker, snegler. Bladlus, saksedyr, sølvkre og maur er andre insekter som dette materialet har jobbet for å holde i sjakk.

Allmenngjørings

Kiselgur kan brukes innendørs eller utendørs der det er en infestation. Materialet kommer i pulverform og bør brukes til de områdene hvor skadedyr er å få innreise. Du bør alltid ha på seg en maske når du søker kiselgur fordi materialet kan være et irritasjonsmoment for slimhinnene i nese og hals. Ha på masken til støvet fra pulver har lagt seg. For å søke dicatomaceous jorden innendørs, dryss pulveret i et lett lag der skadedyr blir ofte sett, inkludert under komfyren, rundt og inni skap, i og under vasken, rundt og i bunnen av noen søppeldunker, nær vinduer eller dør rammer, på vinduskarmer, ved inngangen måter, i eller i nærheten av kloakkrør eller avløp og inne eventuelle sprekker. Du bør på nytt etter behov.

Behandle konkrete saker

Å behandle spesifikke insekter, ulike påføringsmetoder nødvendig. For behandling av teppe biller, bør du søke materialet grundig langs grunnkort av tegnet området, i tillegg til å bruke det grundig på kanten av tepper. Du bør også gjelde materialet, når det er mulig, under teppet og inne skap eller hyller. Å behandle veggdyr med kiselgur, bør du først demontere sengen. Påfør pulver til alle skjøter, kanaler og interiør strukturelle komponenter. Pass på å bruke noen av diatoméjorden til madrassen og eventuelle sprekker i rommet. For behandling av lopper, kan pulveret bli anvendt direkte på kjæledyret ved å gni materialet inn i pelsen. Bruk den til noen av kjæledyret soveområder og tepper også. For å kontrollere fluer, gjelder det uansett hvor fluene hyppige. I områder der det er husdyr til stede, kan materialet brukes direkte på dyret for å holde fluer i sjakk, i tillegg til å være blandet med høy eller annet materiale i husdyr pennen. For å redusere fluelarver, bare bland dette materialet med gjødsel.

Kiselgur & Candida

Kiselgur & Candida


Kiselgur er en myk, smuldrete organisk sedimentær bergart, for det meste silika, som er opprettet fra de fossile restene av kiselalger - encellede alger med en cellevegg av silika dioksid. Det er både saltvann og ferskvann kiselgur.

Bruk som en absorberende

Kiselgur er mye brukt for sine absorberende evner. Industrielle bruksområder inkluderer væske filtrering; væskeabsorpsjon, inkludert giftige kjemikalieutslipp; og forskning i blodlevring. DE er også markedsført som en inntatt gift absorber, kjent som Fossil Shell Mel, som er rettet mot mage-systemet.

Candida og kiselgur

Gjær infeksjon kjent som Candida er vanskelig å tømme ut av systemet; det kan ta måneder, kanskje år. Ifølge Candida gjær infeksjon Relief nettsted, kan ferskvann kiselgur være nyttig fordi det trekker fra hverandre og ødelegger Candida organismer at det kommer i kontakt med i din mage-systemet og bidrar til å absorbere og trygt eliminere giftstoffer forårsaket av Candida.

Fossil Shell Flour

En form som kan tas av diatoméjord, er fossil Shell Mel et vannoppløselig pulver laget bare fra ferskvann diatoméjord, noe som betyr at det absorberer bedre og har et lavere krystallinsk silika-innhold enn saltvann diatoméjord. Saltvann DE, med sitt høye krystallinsk silika innhold, ikke er anbefalt for internt bruk.

Hvordan Fossil Shell Flour Works

Ifølge Perma-Garde, en produsent av Fossil Shell Mel, og Diatomitt Canada, dens markedsfører, Fossil Shell Mel DE, tas oralt, passerer trygt gjennom mage-systemet og bidrar til å absorbere giftstoffer som genereres av bakteriell, sopp eller parasitter, og blir kvitt av kroniske gjær infeksjoner, som for eksempel Candida.

Hvordan ta Fossil Shell Flour

Perma-Garde og Diatomitt Canada anbefaler å ta en liten mengde, ikke mer enn en spiseskje, av Fossil Shell Flour. Det bør tas en gang om dagen med et glass vann for å hjelpe detox systemet ditt og håndtere en Candida gjær infeksjon.

Menneskelige ernæringsmessige fordelene ved kiselgur

Kiselgur er en fin sedimentære bergarter med mange programmer. Mat-grade kiselgur har fått mye oppmerksomhet for sine påståtte helsefordeler. Selv om materialet er generelt ikke giftig for mennesker, har ingen vitenskapelige studier er utført for å støtte sin sikkerhet eller fordeler.

Beskrivelse

Kiselgur, eller kiselgur, er sammensatt av de fossile skjeletter av kiselalger, en mikroskopiske alger. Det er vanligvis hvit eller lys grå i fargen og er finkornet og porøs.

Bruksområder

Kiselgur er primært brukt som et filtreringshjelpemiddel, men har også en rekke andre formål, herunder som isolasjonsmateriale, et kjæledyr kullet, fyllstoff i enkelte produkter og et slipemiddel som brukes i lakker.

Sikkerhet

Den internasjonale program Chemical Safety (IPCS) sier at kiselgur kan forårsake problemer og irritasjon ved innånding eller utsatt for hud eller øyne. Langvarig eksponering kan gi fibrose. Kiselgur kan inneholde påviselige mengder krystallinsk silisiumdioksid, et sannsynlig kreftfremkallende.

FDA Godkjenning

Kiselgur er generelt anses som trygge (GRAS) av US Food and Drug Administration (FDA) - men bare som et filter hjelpemiddel i matproduksjon. Den "food grade" etikett på noen typer kiselgur refererer til denne bruken.

Vitenskapelige bevis

Det er ingen tilgjengelige vitenskapelige bevis som støtter de helsemessige påstander om kiselgur. Dr. Risk Rasby, professor i Animal Science ved University of Nebraska-Lincoln, sier at selv om kiselgur er kjent for å drepe insekter, dens effekt på tarmparasitter hos dyr har ennå ikke blitt rapportert.

Hvordan er kiselgur utvunnet?

Kiselgur er et fossilt mineral laget gamle plankton som har størknet, og skaper en kritt-lignende stoff som brukes som et insektmiddel, absorberende middel, søppel materiale, og filterer. Nesten alle av jorden er minelagt brukt dagbrudd teknikker, der jorden er strippet bort for å avsløre forekomster under. Den rå kiselgur materiale blir deretter behandlet på forskjellige måter, avhengig av hva det skal brukes til.

Definisjon

Kiselgur er en type fossilt mineral som er minelagt og behandlet hele United distriktsdomstol. Den er mest lik kalk eller kalksten, og når den behandles ligner en strøm eller grus som har et bredt spekter av anvendelser. Jorden har fått navnet sitt fra de fossile opprinnelse, som var opprinnelig små planktonlignende planter og skapninger fra verdenshavene. Det er sammensatt av omtrent en tredjedel av silisium og en femtedel av kalsium, med spormetaller som er tilstede.

Bruksområder

Folk bruker diatoméjord for en rekke kommersielle produkter. En av de mest vanlige anvendelser er som et naturlig filtreringsmiddel, filtrering av forurensninger fra vann når vannet løp gjennom siltlignende materiale. Jorden har også svært absorberende egenskaper og brukes til å absorbere væsker i vitenskapelige eller fabrikkinnstillingene, og i bearbeidet form er en primær komponent i mange katte kull. Det er også giftige for små insekter og selges som et insektmiddel for hager og som loppe kontrollmiddel for kjæledyr.

Mining

Kiselgur er minelagt nesten utelukkende gjennom dagbrudd operasjoner. Dette betyr at istedet for å grave et nettverk av tunneler for å få tilgang til forekomster av diatoméjord, jorden føres til side for å eksponere de lag av jorden under. Dette er nyttig for gruvedriften når innskuddene er nær overflaten og kan nås uten å gå gjennom lag av hard rock. Den overbelaste, eller dekker lag med jord, er strippet til side av maskiner, og jorden er høstet, lastet inn i lastebiler, og båret bort.

Processing

Siden kiselgur har mange anvendelser, kan det behandles på flere forskjellige måter når den forlater gruven. Den mest enkle former for behandling gjør noe, men slipe jorden ned i håndterbare stykker og deretter knuse den til et måltid eller pulver, som deretter er klar til å pakkes og selges. Mer kompliserte metoder for å gjøre jorden nyttig som et absorberende middel, inkludert kalsinering, i hvilken jorden oppvarmes for å rense det, og vindsikting for å separere de fineste partikler til bruk.

Betraktninger

Det har vært studier utført på mulige skadevirkninger av gruvedrift kiselgur på arbeiderne, inkludert lungekreft og andre luftveissykdommer. Mens en presis kobling ikke er etablert, er det høyere forekomster av lungerelatert sykdom blant kiselgur gruvearbeidere enn normen, selv om tallene har gått ned og gruvedrift sikkerhet praksis har blitt mer vanlig.

Effektene av å spise kiselgur

Kiselgur eller DE, blir brukt som et naturlig plantevernmidler, et vekstmedium og et dyr wormer. Det er også brukt for å filtrere vann. Noen mennesker spiser mat-klasse DE som et helsebistand. Non-food-grade DE er krystallinsk og bør aldri bli spist.

Hva er inge

DE er kiselgur, som består av gamle kiselalger. Kiselalger er encellede, mikroskopiske alger med cellevegger laget av silika. DE er opp til 90 prosent silisiumdioksid, pluss diverse mineraler.

Senker kolesterol

En studie utført i Østerrike viste en "betydelig reduksjon" i kolesterolnivået med tre daglige doser av 250 mg av diatoméjord.

Drap Parasitter

DE er gitt til dyr for å befri dem for parasitter. Talsmenn sier DE vil påvirke mennesker på samme måte, men dette rapporterte effekten forblir anekdotiske.

Silicon og DE

Silicon --- og dermed DE --- bidrar til bein, hår og spiker formasjon. Men ikke mye er kjent om silisium rolle i ernæring og samhandling med kroppen; noen forståelse av DE rolle, da, er enda mer usikkert.

Food Additive

DE brukes i matemballasje og bakevarer. FDA lister silisiumdioksid blant sine råvarer og emballasje som har er GRAS, som betyr dens effekt på mennesker er "generelt anerkjent som trygge."

Kiselgur Flea Control for Cats

Kiselgur Flea Control for Cats


Kiselgur er en type loppe kontroll for både dyr og verft som består av pulverisert og bakken opp skjell. Det er spioneringen som en naturlig måte å drepe loppene uten skadelige kjemikalier av loppe sjampo og andre loppe kontrollmetoder. I motsetning til mange andre typer loppe kontroll metoder, utgir seg for å drepe loppene i gården før de kan få på katten din.

Theory Behind Diatomaceous Earth Flea Control

Kiselgur kan brukes på to forskjellige måter: som en pulverisert form som skal brukes på katter direkte og i jorda i hagen din. Skallene er malt opp i et funn pulver og deretter gnis inn i kattens pels eller plassert i jorden - på en måte veldig lik andre typer pulver loppe kontroll produkter. Skallene fungere som mikroskopiske barberhøvler på loppene slicing inn i sitt skall og deres egg som forårsaker dem til å dø eller tørke ut.

Det er viktig å nevne at det er bare trygt å bruke mat-grade kiselgur, og ikke industrielle eller pool-karakter i ditt hjem eller på ditt kjæledyr. Det er næringsmidler grade versjonen kan inhaleres og forårsake mikroskopiske kutt på lungene og har vært knyttet til en økning i lungekreft. Den mat-klasse er trygt å brukes rundt mennesker og dyr. Kiselgur er tilgjengelig i dyrebutikker og veterinær kontorer og er derfor sikkert å bli brukt. Du bør være carful kjøpe det på nettet eller andre steder på spesifikt knyttet til dyrehelse.

Effektiviteten av Diatomaceous Earth

En studie av Texas Department of Agriculture har undersøkt effekten av kiselgur på katter i både våte og tørre forhold mot andre loppe medisiner og en kontrollgruppe. Studien fant at den tørre forbindelse av kiselgur var nesten 100 prosent effektiv i å eliminere voksne lopper hos både dyr og i tørre potteplanter. Det var bare 33 prosent effektiv i å drepe egg og larve form av loppe.

På den annen side, når pulver ble innført til et fuktighets dens effektivitet falt til bare 33 prosent av voksne og nesten ingen endring i larve formen på både dyr og i jordsmonnet. Det viste seg at når pulveret oppløses i vann, er det ikke er effektive i behandling av lopper. Det er et utmerket verktøy ved behandling av dyrene, så lenge de ikke er vått før eller etter omtrent to uker etter behandling, og det er ikke effektive i et bolig tun innstilling på grunn av akkumulering av dugg på verft i morgenen og på grunn av nedbør.

Hvordan bruke Food Grade kiselgur på sår

Kiselgur er en helt naturlig, 100% økologisk produkt laget av mikroskopiske rester av små fossile, hardt skall, alger lignende vannplanter. Disse ørsmå vannplanter har vært en integrert del av jordens økologi siden dagene av dinosaurene, bebor alt vannet på jorden og fungerte som den primære mat for vannlevende organismer. Mat grade kiselgur, når det tas internt, har vist en markant bedring i mange hudsykdommer, utslett og godartede lesjoner. Kiselgur er 84% silisiumdioksyd (silisiumoksyd), en av de viktigste spormineraler som finnes i det menneskelige legeme. Kollagen, i stor grad består av silika, er bokstavelig talt limet som holder huden vår sammen. Hvis våre organer har tilstrekkelig silika, kollagen reparasjoner hudskader og forebygger arrdannelse.

Bruksanvisning

Kjøp mat grade kiselgur fra din lokale helsekost butikk eller vitamin leverandør. Mat grade kiselgur når det tas internt har vist seg nyttig i behandling av utslett, byller abscesser, kviser, vorter, eksem, brannsår, liggesår, frostskader, godartede huden sår og insektbitt. Kiselgur har ingen kjente bivirkninger og er trygg og effektiv når det tas som foreskrevet. (Hvis sårene ikke leges eller det er økt rødhet eller irritasjon, ta kontakt med helsepersonell.)

•  Bland en teskje mat grade kiselgur med vann, fruktjuice eller te.

Ta før sengetid eller først i morgen (helst på tom mage).

Konsumere daglig med åtte gram vann.

Se referansene som er oppført nedenfor for de mange andre helsemessige fordeler av kiselgur.

Tips og advarsler

  • Mange regelmessig konsumerer kiselgur for de helsemessige fordelene av 15 naturlig forekommende mineraler som er nyttige for menneskekroppen for å fremme sunnere hår, negler og hud. DE også velig rids kroppen av parasitter når forbrukes internt. Den har en lang historie med bruk hos storfe for dette formålet. Diatoméjord har en sammensetning på ca. 33% silisium, 20% kalsium, 3% magnesium, 5% natrium, 2% jern og en rekke andre spormineraler som for eksempel kobber, bor, mangan og zirkonium.
  • Unngå innånding av støv diatomejord. Bruk støvmaske ved håndtering av store mengder som å puste inn støv fra DE er giftig for lungene og kan føre til respiratorisk distress. Oppbevares utilgjengelig for barn. Personer med helseproblemer, kvinner som er gravide eller som ammer er spesielt oppmerksom på at de bør rådføre seg med lege før du tar kiselgur eller noen kosttilskudd.

Kiselgur & Alzheimers

Kiselgur & Alzheimers


Kiselgur har en myriade av ulike bruksområder. Den kan brukes til å hjelpe filtrering, beskytte husdyr mot sykdom og bidra til å forebygge og kurere mange menneskelige helsemessige forhold.

Funksjoner

Kiselgur er restene av gamle encellede planter som kalles kiselalger. Disse plantene absorbert mange av de mineraler som befinner seg i vannet i hvilket de vokste.

Fun Fact

Kiselgur består av 84 prosent silisiumdioksid. Silisiumdioksid er også kjent som silika.

Alzheimers

Alzheimers sykdom er antatt å resultere fra en opphoping av aluminium i hjernen. En teori er at sykdommen er forårsaket av aluminium partikler i vann fra springen.

Betydning

Silisiumdioksyd har vist seg å kjempe mot opphoping av aluminium i hjernen. Siden diatoméjord inneholder en høy konsentrasjon av silika, kan det være nyttig i kampen mot Alzheimers.

Betraktninger

Silica er ikke til å inntas av mennesker. Silika kan brukes til å filtrere vann og redusere mengden av aluminiumpartikler i vannet.

Hvordan Kill Skadedyr i Oppbevaring

Hvordan Kill Skadedyr i Oppbevaring


Skadedyr som veggdyr kan ofte bli funnet i hotellrommene. De bite mennesker om natten mens de sover, og etterlater røde, kløende merker på hudens overflate. Dessverre noen av dem kan finne veien inn i bagasjen og reiser hjem med deg. Det er viktig å kontrollere en Veggedyr problem så raskt som mulig for å hindre en større infisering.

Bruksanvisning

Åpne kofferten din mens du er ute og fjerner alle elementer.

Legg klær i lufttette plastposer.

Place tøy i en tørketrommel på middels eller høy varme i 10 til 20 minutter.

Plasser kofferten i en stor plastpose, sammen med andre elementer som ikke kunne plasseres i tørketrommelen.

Plasser posen ute på en varm og solfylt dag. La den stå ute i minst 24 timer.

Tips og advarsler

  • Frysing er en effektiv metode for å drepe bedbugs. Infested elementer må stå i fryseren i flere dager, men gjør varme en mer effektiv metode.
  • For å hindre en Veggedyr infestation, kan det være lurt å fullføre disse trinnene hver gang du kommer tilbake fra ferie.

Farene ved Food Grade kiselgur Eksponering

Farene ved Food Grade kiselgur Eksponering


Kiselgur er laget av silisiumdioksid, er det også kjent som amorf silika og silica pulver blant andre navn. Navnet kiselgur refererer til kilden av materialet som et pulver som består av knust fossile skjeletter av forhistorisk skapninger. Både grov og fin jord diatomejord er tilgjengelig som en food grade stoff.

Svelging Risiko

Mat grade kiselgur er ikke giftig for mennesker og mange matprodusenter bruker det i matlaging. Diatoméjorden har kjemiske egenskaper som hindrer mat fra klumpe slik at den kan flyte riktig og væsker fra skummende. Det påvirker også spiring av frø og kan være en del av en filtreringsprosess. Materialet er hygroskopisk så det spiller også en rolle i å holde matvarer tørr. Pulveret er heller ikke farlig å berøre.

Innånding Farene

Den store fare for food grade kiselgur oppstår fra det faktum at det er et pulver og er laget av silika. En person kan inhalere pulveret ned i lungene og bli syk. Centers for Disease Control and Prevention sier at inhalert silika kan føre til en rekke sykdommer som silikose. Andre sykdommer i lungene kan også gjøres mer sannsynlig fra inhalering av silisiumdioksyd, så som tuberkulose. Eksponering for silika kan også være involvert i utviklingen av andre ikke-lunge sykdommer som autoimmune problemer og kronisk nyresykdom. Disse farene er mer sannsynlig til å skje med gjentatte eksponeringer til stoffet.

Irritasjon Risiko

Diatoméjorden pulverpartikler kan også forårsake irritasjon på grunn av sin lille størrelse og slipende egenskaper. Dersom en person som er utsatt for pulveret, kan pulveret komme inn i øynene, som er følsom for støv. Øynene kan bli rød og riper, men denne effekten er midlertidig. Støvet kan også irritere slimhinnen i halsen og innsiden av nesen.

Kreftrisiko

Mat grade kiselgur er ikke egentlig kreftfremkallende, men endringene i lungene som en person kan lider gjennom silika eksponering kan føre til lungekreft.

Sikkerhetshensyn

For å oppheve risikoen for innånding av silisiumdioksyd, bør støvet behandles i et ventilert område. En person som blir utsatt for mat grade kiselgur støv bør flytte til et område med frisk luft. Han bør vaske øynene med rent vann, drikke rent vann for å fjerne partikler fra halsen og blåse nesen for å fjerne støv fanget der. Støvet kan være spesielt irriterende for en person med en pre-eksisterende sykdom i luftveiene, for eksempel bronkitt, emfysem og astma.

Typer landbruks Skadedyr

Typer landbruks Skadedyr


Skadedyr i jordbruket er ansvarlig for en stor mengde skade, og et massivt tap i inntekter hvert år i landbruksnæringen. Det finnes mange typer skadedyr som forårsaker skader på landbruket, inkludert insekter, arter av pattedyr og fugler, snegler, invasive plantearter, og virus og sykdomsepidemier. Det er faktisk noe av et våpenkappløp pågående mellom landbruksnæringen og skadedyr som søker å konkurrere for avlinger eller beite på husdyr.

Skadeinsekter

Insekter kan føre til direkte skade på avlinger; disse insektene inkluderer horder av bladlus og gresshopper som stige årlig på avlinger over hele verden. Noen insekter kan også føre til mer indirekte skade på avlinger, for eksempel med brann maur, som danner et symbiotisk forhold med en art av mealybugs. De fire ants beskytte mealybugs i bytte for forbruker søt væske som insektene skille ut. Mealybugs angripe avlinger, og de fire ants oppmerksomhet bidrar til å beskytte dem fra rovdyr. Andre insektarter, slik som mygg og flått, kan bære sykdommer og kan påvirke bestandene av husdyr.

Snegler

Snegler er vanlige hage skadedyr, og de er også en vanlig plage i landbruksnæringen. Snegler er generelle matere og forbruker røtter, stengler, blomster og blader. Som sådan, kan en slug infestasjon være spesielt skadelige, ettersom de er i stand til å konsumere og skade nesten alle deler av anlegget. De ofte gjør mest skade i vegetativ og prydvekster. Svært få dyr konsumerer snegler, så deres spredning er usannsynlig å bli kontrollert av en naturlig økning i predasjon.

Ugress eller invasive planter Arter

Ugress eller uønskede og invasive plantetyper, kan infiltrere og ut-konkurrere med de plantet arter i crop plantasjer, og dermed føre til en reduksjon i produktivitet, og dermed inntekter. Eksempler på vanlige ugress inkluderer felles chickweed, som ofte konkurrerer med hvete og andre avlinger av arealbruk. Chickweed er et grunt, fiberanlegg, hvis stammen er foret med stritt hår. En annen er Jerusalem artisjokk, som ofte påvirker soyabønner, hvete og potet avlinger. Det er noen ganger dyrket for sin spiselig tuber, men en gang etablert det kan spre seg aggressivt og er vanskelig å bli kvitt.

Sykdommer og virus

Sykdommer og virus forårsaker omfattende ødeleggelser i landbruksnæringen. De kan ofte spre seg raskt mellom avlinger og populasjoner, og kan være svært dyrt å eliminere en gang etablert. Nylige eksempler på svært omtalte sykdommer og virus inkluderer kugalskap-epidemien i Storbritannia --- også kjent som kugalskap, noe som fører til svampete degenerering av hjernen og rygg akkord --- og soremouth, også kjent som orf, noe som skaper en infeksjon rundt munnen hos sau. Sykdommer som har forårsaket ødeleggelser i avlinger inkluderer den beryktede tørråte, som herjet Europa i løpet av det 19. århundre og forårsaket mye av den etterfølgende innvandring fra land som Irland og Russland.

Kiselgur bivirkninger

Kiselgur bivirkninger


Kiselgur er en organisk stoff hentet fra restene av fossile skjell. Den kan brukes i hagen, eller som et mel eller pulver i dyr og mennesker for ulike helsemessige grunner. Kiselgur er vanligvis ikke ansett som giftig, men kan forårsake luftveisproblemer, ved innånding.

Hage Bruk

Kiselgur er ofte brukt i hagen. Den kan brukes til å hindre snegler og andre soft-bodied skapninger fra å angripe og spise planter ved å tørke ut sine myke kropper. Berøre pulveraktig mineral synes ikke å skape noen problemer eller bivirkninger hos mennesker.

Food Grade

Mineralet er ofte pulverisert i en mel og brukes til ulike helsemessige årsaker som spenner fra å regulere avføring til å øke energi. Melet ser ikke ut til å føre til noen uønskede bivirkninger når det tas internt.

Mulig Hazard

Kiselgur selv utgjør ingen problemer. Det er silisiumdioksyd at det består av, som kan føre til pusteproblemer hvis det inhaleres over en lang tidsperiode.

Langvarig eksponering

Langvarig eksponering for silikastøv i kiselgur kan føre til pusteproblemer som silikose og pneumoconiosis, som er degenerative sykdommer i luftveiene, ifølge en artikkel i Journal of Environmental Occupational Medicine og.

Organisk dewormer

Pulverisert mineral brukes ofte som en organisk dewormer for kjæledyr uten noen uønskede bivirkninger. Det kan også bli gnidd på til hunden eller kattens pels for å forhindre en investation lus og flått. Bortsett fra noen tørrhet, synes kiselgur å forårsake noen problemer for dyrene.

Kiselgur & kolesterolnivået

Kiselgur & kolesterolnivået


Kiselalger er mikroskopiske, encellede planten som organismer, som vokser både i ferskvann og sjøvann. Den diatoméjord består av fossile skall av disse diatomeer. De diatomeer depositum kan skifte til tørt land også, ved hendelser som flom når vannet fra naturressurser kommer inn i land i nærheten. Denne diatoméjord inneholder hovedsakelig silisiumdioksyd som hovedkomponent. Det antas at silisiumdioksydet i diatomene er gunstig for menneskers helse når de konsumeres av mennesker.

Food Grade Diatomaceous Earth

Kiselgur er blitt funnet å være nyttig i mange formål i industrien, jordbruk og i medisin. Den diatoméjord som brukes for industrielle og landbruksprosesser er forskjellig fra hva som kan brukes for menneskeføde som en medisin. Dette er fordi mennesker og dyr kun kan bruke mat-gradert kiselalger fra ferskvann. Food grade diatoméjord er også kjent som fossilt mel skall. FDA (US Food and Drug Administration) gjenkjenner mat grade kiselgur som trygge.

Funksjon av Silica i Diatomaceous Earth

Det er antatt at silika spiller en viktig rolle i mange kroppsfunksjoner og har et direkte forhold til mineral-absorpsjon. I gjennomsnitt, inneholder det menneskelige legeme omtrent syv gram silisiumdioksyd

Menneskelig Bruk av Diatomaceous Earth

Kiselgur har vært prøvd i mange kliniske tilstander til fordel for patientâ € ™ s helse, samt å opprettholde helse hos friske individer. Fossil shell mel antas å eliminere parasitter, regulere avføring, lindre forstoppelse, stoppe diaré, stopp leddgikt, trekke tungmetaller fra blodet og redusere kolesterolnivået. Det er også tenkt at, hvis det brukes, kan det styrke bein, tenner, hud, hår og negler.

Kolesterolsenkende Ability

I en studie utført ved Østerrike av Wachter H og hans kolleger, de brukte kiselgur å studere dens kolesterolsenkende virkning hos mennesker med hevet kolesterolnivået i blodet. Det ble funnet i studien som diatoméjord hadde den gunstige virkning av å senke dårlige kolesteroler (low density lipoproteiner og triglycerider) og den gode kolesterol (high density lipoprotein) nivåer hadde økt etter fire uker med diatoméjord. Dette er den eneste studien som finnes i litteraturen som beskriver de gunstige effektene av kiselgur, så det ble anbefalt at studiene skal gjøres i stort antall pasienter, i riktig oppførsel for å vite de eksakte endringer i kolesterolnivå og også å finne fordeler og sikkerhet for kiselgur til konsum.

Farer

Den diatoméjord annet enn det fossile skallet gulvet kan være skadelig for mennesker og dyr hvis konsumert.

Hvordan søke Pest Control i Daycares

Hvordan søke Pest Control i Daycares


Håndteringen av skadedyr kan være en hodepine. Men hvis du har skadedyr i et anlegg som en barnehage, blir du møtt med enda mer kompliserte dilemmaer. Det er viktig at du velger en skadedyrbekjempelse metode som er trygt og økologisk fordi barn vil være til stede. Du må passe på å unngå sterke kjemikalier. Det er også avgjørende at skadedyrbekjempelse være svært effektiv. Mat grade kiselgur er ett hundre prosent organisk og trygt å bruke rundt barn.

Hvordan søke Pest Control i Daycares

Skriv eller kontakte alle foreldre som er registrert i barnehagen. La dem vite om skadedyr som nylig har blitt oppdaget. Gjøre alternative ordninger for alle barna: Du trenger å legge ned anlegget i minst en uke, slik at du kan sørge for at anlegget ditt er pest gratis.

kjøpe mat grade kiselgur. Dette er en sikker pulver som er avledet fra fossile diatomeer som var fornalgelignende planter. Det kan kjøpes på nettet, eller i lokale pet forsyne butikkene.

•  Del ut plasthansker og ansiktsmasker til alle mennesker som skal jobbe med produktet. Det er trygt: Men kommer det i en støv-lignende pulver som kan irritere slimhinnen i nesen.

Fjern alle møbler: leker, vugger, lekegrinder, hyller, sengetøy, puter, tepper. Nå - avhengig av skadedyr - nøye rengjøre alle flyttbare elementer. Hvis du arbeider med lus og veggedyr må du plassere alle stofftyper i plastposer og vaske dem i varmt såpevann. Tre eller harde dukket gjenstander bør rengjøres grundig med et blekemiddel spray.

Dryss kiselgur hele anlegget: på tepper, langs gulvlister, under skap, rundt vasker, langs vegger. Vær forsiktig med å strø for mye. Det er kjent å føre til problemer for støvsugere. Bare lett pels teppet og tepper. Diatomejord har mikroskopiske skarpe kanter som punkterer det ytre skall av insekter, er det også inhaleres, som dreper insektene i tillegg.

Dryss rundt den ytre anlegget for å hindre fremtidige skadedyr kommer inn i bygningen. Det er effektivt mot loppe biller, kakerlakker, snegler, snegler, maur, veggdyr, lopper, flått, midd og sopp mygg. Eliminere alle disse andre insekter vil også bidra til å holde edderkopper borte, siden du skal fjerne deres matkilde.

Monitor skadedyr daglig for uken: Fortsett sprinkling kiselgur, inntil alle skadedyr er eliminert. Støvsuge tepper og matter etter uke har gått, slik at du kan eliminere skrotter av skadedyr.

Folk rettsmidler for parasitter

En parasitt er en organisme som lever av en vert. De fleste parasitter ikke bryr seg hvis de dreper sin vert, som malaria, men andre, som parasittiske ormer, foretrekker å henge på så lenge som mulig, spesielt hvis du er frisk og godt næret.

Tenk parasitter er noe for den tredje verden? Vel, du ville være galt. Parasitter er alle rundt oss. De bor i sengene våre, på våre kjæledyr, i håret, i blodet vårt, og selv i våre tarmer. Men det er noen folk rettsmidler du kan prøve hvis du befinner deg plaget av disse minste av skadedyr.

Søt Wormwood

Søt malurt, også kjent som artemisinin, har blitt brukt til å drepe malaria, men det fungerer også mot innvollsorm. Artemisinin festes til jernmolekyl i malariaparasitten. Malaria bor innenfor den røde blodlegemer og er spesielt sårbare for virkningen av artemisinin. Dette dreper også ormer i tarmen ved å kutte av sin blodtilførsel.

Papaya

I tropiske strøk, er grønn papaya juice brukes til å drepe ormer og parasitter. Den grønne juice har kraftige fordøyelsesenzymer, sterke nok til å oppløse kjøtt. Dette stoffet virker ved å fordøye de invaderende buggers.

Kiselgur

For parasitter som lever på huden, i seng eller på teppet, er en effektiv ikke-toksisk folkemedisin diatoméjord. Dette pulveret består av mikroskopiske organismer som kalles kiselalger som har omdannet til fossil. For små dyr som insekter, ormer, lus, flått og andre parasitter, bringer denne pulveraktig stoff visse død. For dem er det som å svelge eller rulle rundt i barberblader. Kiselgur har makt til å male opp noen suger, soft-bodied skapning. Ingenting kan skje med mennesker, skjønt. Vi er altfor stor til å bli berørt.

Hva som forårsaker Bed Bugs & Hvordan du blir kvitt dem?

Veggdyr er plutselig blitt mer og mer av et problem i både boliger og hoteller. Veggdyr er en liten bug som gjemmer seg i sprekker i senger og kommer ut til å bite mennesker i løpet av natten. De ble stort sett utryddet inntil nylig. Hvis du vet hva som forårsaker dem, og enda viktigere, hvordan bli kvitt dem, kan du beskytte hjemmet ditt mot et angrep.

Årsaker til veggedyr

Det er opp til debatt hva som egentlig forårsaker oppblomstring i veggdyr, men det er flere forskjellige problemer som bidrar til utbruddet. Veggedyr er blitt immune mot mange plantevernmidler som felle bruke til å prøve og drepe dem. Økt reise utlandet er også en grunn til økningen i Veggedyr angrep fordi de er mer utbredt i utlandet, og er brakt tilbake av reisende. I hjemmet eller andre plass, fugler, gnagere eller flaggermus kan være å spre veggdyr fordi de ofte er bærere. I motsetning til det mange tror, ​​ikke skitt ikke føre veggdyr.

Rengjøring av infested rom

Rengjøring en infested rommet er litt mer involvert enn det kan høres ut. Hvis en seng har blitt angrepet av veggedyr, bør du demontere sengen og fjerne rot fra rommet. Ta fra hverandre noen møbler som pulter som ville ha tre sprekker eller andre steder for veggedyr å skjule. Støvsuge overalt for å få opp de fleste av feilene, og deretter bruke et middel for å drepe bedbugs. Dette kan være en giftfri Veggedyr spray, kiselgur, utsette insektene for høy varme eller sette madrassen ut i solen.

Tetting Bygg

Tetting bygningen vil hjelpe deg med alle typer skadedyr, men gå rundt og caulk opp eventuelle sprekker i bygningen, erstatte ødelagte skjermer eller vinduer, og gjør hva du kan for å kvitte seg med fugler og andre gnagere som kan hekke i eller rundt huset. Bruk Non-giftige Veggedyr produkter å spraye rundt gulvplankene i infested rom.

Hvorfor bruke ikke-giftige produkter?

Ved å kvitte seg med veggedyr, er det viktig å ikke bruke insektmidler, siden de vil bli benyttet på en soveoverflate. Kiselgur er i utgangspunktet skarp skitt som vil kutte opp veggdyr, men ikke skade mennesker eller dyr. En diatoméjorden er brukt og venstre for en liten stund, kan det bli støvsugd opp. Det er også ikke-toksiske spray og pulver som kan brukes. Ekstrem varme og sollys kan også drepe bedbugs.

Hvordan bli kvitt veggedyr for spedbarn

Hvordan bli kvitt veggedyr for spedbarn


Veggdyr er en plage for noen, men foreldre som finner insektsbitt på sine spedbarn når de våkner hver morgen vil definitivt ønsker å bekrefte og eliminere skadedyr. Avhengig av graden av angrep, bør folk være i stand til å eliminere veggdyr, slik at deres barn vil være i stand til å sove fredelig. Veggdyr er flate, rødbrune insekter omtrent 1/4 tommers lang som liker å gjemme seg i små sprekker og sprekker, så gjør deg klar for noen Gjemsel.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt veggedyr i Nursery

bekrefte tilstedeværelse av veggedyr. Demontere sengen og trekke møbler bort fra veggene. Bruk en lommelykt og forstørrelsesglass for å finne veggdyr, som liker å gjemme seg i sømmene av madrassen. Sjekk crib ramme, nærliggende kommoder, under veggtepper og i eventuelle sprekker i veggene for insekter. De liker også å gjemme seg under uttak dekker og baseboards.

Vask alle sengetøy eller klær som kan inneholde veggdyr eller eggene sine. Varmt vann er dødelig for disse insekter. Rengjør grundig noen utstoppede dyr og leker som kan være husing skadedyr også.

Vacuum møbler, madrass, gulv og vegger, ta vare å komme inn i hver sprekk med et fugemunnstykke. Veggdyr har vært kjent for å krype inn i Odd områder som vekkerklokker, så støvsuge alle mulige gjemmested, inkludert babymonitorer. Du vil ikke være i stand til å se alle de Veggedyr egg, som også holde seg til overflater, så skrap flatene som du støvsuger for å løsne noen egg. Umiddelbart fjerne vakuum bag, forsegle den i en plastpose og ta den ut av huset.

Behandl med diatoméjord. Mens insektmidler er noen ganger brukt til å eliminere veggdyr, det er ikke det beste løpet av handlingen i en barnehage. Kiselgur er et pulver laget av finmalt fossiler av forhistoriske alger som ikke er skadelig for mennesker, men vil ødelegge insekter som prøver å krype gjennom den. Spre en ring av den på gulvet rundt sengen og andre områder av angrep for å drepe eventuelle veggedyr som ikke ble utryddet eller klekket etter rengjøring.

kjøpe og installere et plastdeksel med glidelås for crib madrass. Trekket vil til slutt kvele eventuelle gjenværende veggdyr i madrassen og hindre re-angrep.

6. Hold barnet ut av rommet i to uker og se etter eventuelle re-angrep før du setter barnet tilbake i rommet. Bruke et alternativt sove plass, for eksempel en bærbar barneseng i en annen del av huset i løpet av denne tiden, er forsiktig med å sjekke disse områdene for Veggedyr aktivitet.

Tips og advarsler

  • Motstå trangen til å strippe barnets rom av innholdet, fordi dette vil bare spre smitten til andre deler av huset. Ikke fjern noe fra rommet, bortsett fra sengetøy og klær som skal vaskes.
  • Veggedyr biter kan bli smittet, spesielt hvis barnet er skrape biter. Vask av barns hud med såpe og vann og bruke en bedøvende krem ​​er en effektiv behandling. Isen kan også brukes til å redusere svellingen. Sokker eller votter på et spedbarn hender vil hindre ytterligere skrape.

Hvilke Insekter er i Diatomaceous Earth?

Hvilke Insekter er i Diatomaceous Earth?


Kiselgur, eller DE, er nyttig i å eliminere skadedyr som lopper, veggdyr, maur og kakerlakker. I motsetning til plantevernmidler som inneholder sterke kjemikalier eller farlig røyk, er DE 100 prosent organisk og naturlig. Det er trygt å bruke i hjemmet, fordi det ikke vil skade barn og kjæledyr.

Sammensetning

Det er noen ganger feilaktig uttalt at hovedkomponenten i DE er insekter. Det er faktisk består av fossile vannplanter (ligner alger) kalles kiselalger. DE er hovedsakelig avledet fra et mineral skjeletter av disse forn planter. De kiselalger er malt opp i en pulverform og brukes som en helt naturlig organisk plantevernmidler.

Slik fungerer det

Hver DE partikkel har knivskarpe kanter. Når du sprenge hele hjemmet ditt, klippe kantene gjennom yttersiden av insekter som kommer i kontakt med den, noe som får dem til å tørke ut og raskt dø. DE også filler innsiden av insekter som inhalerer det.

Sikkerhet

DE sikkerhet har drevet sin popularitet. Det er ikke giftig og vil ikke skade mennesker eller dyr. Imidlertid er det anbefalt at du slitasje beskyttende øye gulvbelegg og støvmaske når du søker det, siden DE kan irritere nese og øyne.

Typer

To typer DE er på markedet: food grade og basseng filter klasse. Sørg for at du skille mellom de to. Du kan ikke bruke produktene om hverandre. Bassenget filteret DE har mer silika og har blitt kjemisk behandlet. Det er ikke trygt å bruke i hjemmet.

Hva kan jeg gjøre for å drepe Saksedyr & Other Bugs uten bruk av kjemikalier?

Hva kan jeg gjøre for å drepe Saksedyr & Other Bugs uten bruk av kjemikalier?


Saksedyr og andre insekter kan skape kaos på veksthus, husholdning planter og innendørs levende situasjoner. Ingen ønsker å dele sitt hjem med disse skadedyr, men å bli kvitt dem er overveldende. Du vil ha dem borte, men du ønsker ikke skadelige, giftige kjemikalier ut i ditt hjem. Den gode nyheten er at det finnes naturlige metoder for å drepe av saksedyr og andre bugs som er kjemisk fri og trygg.

Food Grade DE

Kjøp en pose med mat grade kiselgur (DE). DE er en helt naturlig og giftfrie. Det er sammensatt av forn, encellede planter navngitte Diatomer, som var meget lik den for alger. Mat klasse DE har mikroskopiske, skarpe kanter når den slippes i luften. De fleste insekter er beskyttet av et ytre skjelett, men det betyr ikke beskytte den fra DE. De skarpe kanter trenge gjennom den ytre skjelett av insekt og insekt deretter blir tørket ut og dør. Det dreper insekter og insekter på kontakt, så det må på nytt og brukt. Mat klasse DE er trygt å bruke ofte og gir trygghet for en kjemisk fri skadedyrbekjempelse.

Hjem Utbedring

Ta note av felles saksedyr områder. Samle gamle aviser og lett fuktet dem; saksedyr som fuktighet. Plasser dempet aviser rundt hagen områdene, i kjellere, rundt fundamentet av hjemmet, ved inngangen til fuktige kryperom, garasjen og rundt drivhuset. La dem være alene i minst 24 timer. Etter venteperioden, samle aviser i en plastpose og kast. De saksedyr vil ha samlet seg i avisene.

Sticky Traps

En billig, kjemisk fri metode for å drepe off saksedyr og bugs er å sette ut klissete feller. Disse fellene vil hjelpe deg med å måle hvor mange saksedyr og feil du har i ditt hjem. Sett fellene langs vinduer og dører slik at du kan finne ut hvor feilene går inn i ditt hjem. Du kan også plassere fellene under vask skap, kjellere, garasjer og i drivhus. Fellene vil fange saksedyr og kan bidra til å opprettholde problemet.

Forebygging

En måte å eliminere skadedyr uten kjemikalier er å ta alvorlige forebyggende tiltak. Den beste måten å holde saksedyr og bugs i sjakk er ved å eliminere så mye fuktighet som mulig fra hjemmet ditt. Fikse og reparere eventuelle lekk kraner, kjøre fans i gjennomgangen mellomrom og kjellere for å fjerne fuktighet og fuktige forhold. Hvis det er mulig å redusere hvor ofte du vann din planter, gress og blomster. Bruk tetningslister rundt fine sprekker og hulrom rundt hjemmet. Forsegle alle vinduer og døråpninger med vær-stripping. Dette vil hindre at saksedyr fra å komme inn i første omgang.