Digidexo.com

Hvordan overtale arbeidskraft Gjennom Akupunktur

Når du nærmer deg din forfallsdato, kan du begynne å bekymre deg for at du kommer til å ende opp forfalt og trenger å planlegge et sykehus induksjon. Du kan imidlertid se nærmere på mer naturlige måter å indusere arbeidskraft, som å gå for en akupunkturbehandling.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om timingen av akupunkturbehandling. Du bør være på forfallsdato eller bare forbi den for å sikre helsen til det ufødte barnet. La legen din vet om akupunkturbehandling for å få hans godkjennelse.

Finn et akupunktur utøver som praktiserer på gravide kvinner. Utøvere bruker en viss teknikk for å indusere arbeidskraft. Ring akupunktur klinikker i ditt område for å diskutere planlegge en arbeidsinduksjonsbehandling. Finn en akupunktør gjennom American Academy of Medical Acupuncture hjemmeside.

Gå for akupunkturbehandling for å indusere arbeidskraft. Akupunktøren vil plassere nåler i hendene, leggen og føtter. Nålene blir ikke plassert hvor som helst i nærheten av magen. Nålene holde satt inn for en viss periode av tid før utøveren fjerner dem fra trykkpunkter.

Forvent arbeidskraft for å starte snart. De fleste kvinner som går for en behandling for å indusere arbeidskraft begynner å trekke seg sammen innen to dager etter behandlingen.

Tips og advarsler

  • Noen akupunktører bruker mild elektrostimulering for å indusere arbeidskraft i en post-term kvinne. Elektrisitet nivåer holde lav og utgjør ikke en trussel for det ufødte barnet.
  • Akupunktører har også bidratt til å redusere mengden av smerte en kvinne opplever i løpet av arbeidsprosessen. Spørre om disse typer behandlinger også.