Digidexo.com

Hva er den beste Lotion å bruke til å hjelpe Cure Eksem?

Hvis du er konstant kløe din tørr, hoven hud, kan eksem være den skyldige. Noen eksem lider har sporadisk flare-ups, men for andre betingelsen er alltid til stede. Eksem, en kronisk hudsykdom som antas å skyldes en immunsystemproblem, kan behandles med mange legemidler og medisinsk behandling. Mange mennesker med eksem finne at en av de beste måtene å behandle det er å holde huden fuktig for å hindre tilstanden fra forverring.

Fuktighetskremer

Hvis huden din er tørr og sprø på grunn av eksem, holder den godt hydrert er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å behandle din tilstand. Du kan bruke vanlige over-the-counter fuktighetsgivende kremer og lotions i dette arbeidet. Ifølge National Eksem Association, salve basert fuktighetskremer som inneholder petrolatum eller lignende ingredienser er best. Salver fungere godt, fordi de inneholder 80 prosent olje og bare 20 prosent vann, noe som gjør det mulig for huden å bedre lås i fuktighet. Lotion har en høyere vanninnhold og virker kanskje ikke så effektivt. Du kan bruke fuktighetskremer flere ganger om dagen. En måte å holde huden hydrert, er å bruke en fuktighetskrem umiddelbart etter bading, når huden fortsatt er fuktig. Unngå produkter som inneholder parfyme og fargestoffer, fordi de kan irritere huden din. The American Academy of Hudleger anbefaler også folk med eksem være spesielt ivrig om fuktighetsgivende huden når luftfuktigheten er lav.

Kortikosteroider

Aktuelt kortikosteroider er en annen type lotion eller salve som du kan bruke til å behandle eksem. Over-the-counter produkter som hydrokortison er nyttig, men hvis eksemet er alvorlig, kan legen forskrive sterkere kortikosteroider for å behandle din tilstand og hindre huden din blir verre. Kortikosteroider kan bare brukes i korte perioder av gangen, men. Når den brukes på lang sikt, er disse stoffene forbundet med farlige bivirkninger som redusert evne til å bekjempe infeksjoner, tap av beinmineral som kan føre til osteoporose, tynning hud og høyt blodtrykk.

Immunomodulatorer

Immunomodulatorer er en annen type reseptbelagte medisiner som kan brukes til å behandle eksem. De er tilgjengelige som kremer eller som salver som du kan bruke direkte til berørte huden. Vanlige immunomodulatorer inkluderer pimecrolimus (merkenavn Elidel) og takrolimus salve (merkenavn Protopic), som er godkjent for bruk i mennesker i alderen 2 år og eldre. Disse stoffene påvirker hvordan immunforsvaret fungerer, og bidra til å redusere eksem flare-ups. Fordi disse stoffene har en slik systemisk effekt, har den amerikanske Food and Drug Administration kun godkjent deres bruk hos pasienter som ikke har respondert på andre behandlinger.