Digidexo.com

Ikke-natrium mat

Ikke-natrium mat


Natrium er en viktig Minter finnes i mange matvarer. For mye natrium i kosten kan føre til helseproblemer som høyt blodtrykk. Du kan redusere inntak av natrium og forbedre din generelle helse ved å eliminere matvarer fra kosten din som har mye natrium lagt; I stedet velger matvarer som har ikke tilsatt natrium, og som naturlig nok har nesten ingen natrium.

Frukt

Mange frukt og noen fruktjuicer har ingen natrium i dem. Epler, aprikoser, bananer, kirsebær, dadler, druer, kiwi, lime, sitroner, mango, nektariner, fersken, pærer, plommer, bringebær og jordbær har ingen natrium i en enkel servering. Slå noen av disse, eller en kombinasjon av dem, inn i en velsmakende, hjerte-sunn juice med en blender og litt vann. Lag en no-natrium, helt naturlig frukt smoothie ved å legge knust is til noen av dine favoritt frukt og litt vann. Blande dem sammen for en kul godbit.

Grønnsaker

Grønnsaker er en annen utmerket kilde til natrium-fri mat. Rå eller friske grønnsaker bør alltid bli spist i løpet hermetisert, hvis du er ute etter natrium-fri mat, som hermetisert grønnsaker har ofte salt lagt til dem som konserveringsmiddel. Spise rå asparges, avokado, grønne bønner, løk, salat, hvitløk, edamame, squash, mais og tomatillos for sunn, fylle natrium-fri mat alternativer. Skape et sunt, ikke-natrium snack ved spratt noen popcorn i en luft Popper og spise den vanlig.

Ikke-kjøtt Protein

Bønner og nøtter gjøre en utmerket kilde til ikke-natrium, ikke-kjøttprotein. Mandler, paranøtter, hasselnøtter, pekannøtter og valnøtter, alle rå og usaltede, er natriumfritt nøtter som gjør en fylling, deilig snack. Tørkede erter, linser, bønner og belgfrukter kan tilberedes med vann for å gi en fylling no-natrium måltid.

Korn

Flere vanlige korn har ingen natrium i dem, inkludert gammeldags stål kuttet eller fullkorn havre, puffet hvete, puffet ris og strimlet hvete. Hvete Farina og ubleket, hele hvetemel har ingen natrium. Disse matvarer er utmerkede frokost valg og kan kombineres med vann og søtet med honning for å gi en deilig, no-natrium måltid.