Digidexo.com

øredobb vokst fast

Risiko for Fast Foods

Fast food leddene har vokst i popularitet de siste årene, takket være reklame skrytt velsmakende bekvemmelighet. En rask stopp på fast food-vinduet virker så mye enklere å en on-the-go mor eller herjet pendler. Men bak disse løftene om alt hvitt kjøtt kylling og all-biff karbonader kan ligge på lur alvorlig risiko for helsen din.

Hva er det?

Hurtigmat er vanligvis stekt i olje som inneholder usunt transfett, påpeker Claudia Anrig, DC, på ChiroWeb.com. Trans fett er fettsyre som øker mengden av kolesterol som er inneholdt i næringsmidler, og kan føre til tette arterier, redusere deres evne til å fungere.

Forskning

Risiko knyttet til rask mat inkluderer hjerneslag, hjerteinfarkt, fedme og til og med kreft. Sykepleier Jeffrey Zurlinden rapporterer at kampanjen for å vinne kunder starter med små barn, og han anslår at "om lag 96 prosent av amerikanske skolebarn gjenkjenne Ronald McDonald, andre bare til julenissen."

Ifølge 2009 studie ved University of Michigan Medical School, det var en "signifikant sammenheng mellom fast food-restauranter og risiko for slag i nabolag" fullpakket med rask mat valg. Høye mengder av fett og kolesterol er dårlig for hjertet, sier HeartDiseaseAwareness.com, og kan tette arteriene, som gjør hjertet arbeide overtid for å pumpe blod gjennom kroppen. En overarbeidet hjerte er i fare for hjerteinfarkt. En slik diett er også kjent å øke risikoen for fedme.

En annen 2009 studie viste at noen fast food-restauranter serverer opp måltider som inneholder kreftfremkallende --- kjemikalier kjent for å forårsake kreft. Ifølge Leger Committee for Responsible Medicine, som saksøker Kentucky Fried Chicken, "Uavhengige laboratorietester viser at KFC grillet kylling inneholder PhIP, et kjemikalie som kan øke en persons risiko for å utvikle kreft, selv hvis de spises i små mengder."

Kritikk

Fast food restauranter tilbyr ikke nok informasjon om ingrediensene i et måltid eller hvordan maten er tilberedt, kritikere hevder. Hurtigmat kan sitte under en varmelampe for å holde den varm etter at den er kokt, som sammen med kokt kjøtt, utgjør en mat-forgiftning risiko, påpeker Zurlinden ut. Matlagingsoljer, sier HeartDiseaseAwareness.com, blir ofte brukt om igjen, og "kreft kan være forårsaket av gjentatte re-oppvarming og gjenbruk av den samme oljen til å koke mat."

Misforståelse

Det synes å være en misforståelse at folk kan unngå helserisiko forbundet med fast food ved å velge "sunnere" menyelementer. Sunn mat ofte har fortsatt usunne pålegg, slik som høy-kalori salatdressinger. Selv om delene er mindre, steke matvarer ved høye temperaturer kokker de fleste, om ikke alle, av ernæring av dem, og etterlater lite, men usunn fett, natrium og kolesterol, i henhold til HeartDiseaseAwareness.com.

Forebygging / løsning

Hvis du liker hurtigmat, men ønsker å redusere den tilknyttede risiko, kan du gjøre det ved å gjøre bedre valg. Spesielle ordrer aksepteres på de fleste fast food restauranter; vurdere å be dem om å holde ost og majones, som inneholder store mengder fett. Salater kan være et sunt alternativ så lenge du velger lav-fett eller fettfri dressing. Hopp over sukkerholdige drikker og drikker vann med maten i stedet. Velge sunne sider som frukt eller bakt chips, i stedet for pommes frites, og gjøre det samme for dine barn.

Low Carb Diet Fast Food Menyer

Som low-carb dietter vokste i popularitet det siste tiåret, begynte mange fast food-restauranter som tilbyr low-carb menyelementer og skrive karbohydrat informasjon om menyer og i ernæring guider. Noen restauranter selv sette av spesielle deler av menyen for low-carb valg. Når den offentlige interesse i low-carb spise begynte å avta, men fjernet disse elementene fra sine menyer noen restauranter. Men med litt forsiktighet, er det fortsatt mulig å finne fast food tilbud som arbeider med en lav-carb diett.

Burger valg

Mange burgere kvalifiserer ikke som low-carb menyelementer fordi de kommer pakket i en høy-carb bun. Hvis du spør, vil noen restauranter vikle burger i en salat blad og grøft bun. På andre steder, må du bestille burger og fjern bun selv. Hardees er en av de få fast food-restauranter som fortsatt gir en faktisk low-carb burger på menyen. Den ene tredjedel pund Hardees "Low Carb Thickburger" blir servert innpakket i salat. Burger King en gang hadde et stort utvalg av lav-carb burger valg, servert uten mayo, pickles, ketchup, eller boller, men i dag, de laveste carb alternativer er BK Burger Shots, som inneholder 18 gram karbohydrater for to.

Krystal tilbyr burgere som er ganske lav på karbohydrater, som for eksempel Cheese Krystal, den Bacon Cheese Krystal, og den berømte Krystal. Ifølge Krystal ernæring informasjon, alle tre valgene inneholder mindre enn 18 gram karbohydrater per porsjon. Alle hurtigmatrestauranter har ernæring informasjon tilgjengelig for kunder - hvis det ikke vises, be om å se en kopi.

Kylling Choices

Burger King tilbyr en fem-stykke kylling anbud måltid som inneholder 16 gram karbohydrater. Legg ranch dressing dukkert for en mer gram karbohydrater. På McDonalds, de fire-brikke og seks-stykke kylling nuggets begge har mindre enn 16 karbohydrater. På Krystal, inneholder en liten bestilling av Chik'n Bites 16 gram karbohydrater. En vanlig grillet kylling sandwich uten bun kan være det beste alternativet, men se opp: noen kylling smørbrød har mer panering, bun, og karbo fylte krydder enn nuggets.

Salater

Salater er alltid en god lav-carb valg, men pass opp for sukkerholdige dressinger eller panerte og stekt kylling garnityr. Fast food restauranter har ernæringsmessige informasjon tilgjengelig for sine salatdressinger, så les dette nøye før du velger.

Burger Kings Tendergrill kylling salat med ranch dressing har 19 gram karbohydrater, bare én mer enn mindre siden salat. McDonalds har et utvalg av salater som er ganske høy i karbohydrater, men det er tre alternativer som inneholder 12 gram eller mindre: Premium Bacon Ranch Salat med grillet kylling; Premium Bacon Ranch salat uten kylling; og Premium Caesar salat med grillet kylling. Jack in the Box tilbyr også salater som er lav på karbohydrater, som for eksempel Chicken Club Salat med grillet kylling eller en side salat.

Hva gjør du når din Kontakt sitter fast i øyelokket

Hva gjør du når din Kontakt sitter fast i øyelokket


Dealing med kontaktlinser er en delikat oppgave, som krever stødige hender og nøyaktige bevegelser, spesielt i tider med krise. En av disse anledninger er når objektivet er fast under øyelokket. Det kan gjøre at du føler deg ukomfortabel, dimme din visjon og også føre til røde øyne. Ikke er i stand til å se posisjonen av linsen gjør fjerning enda mer utfordrende, men ikke umulig.

Grunnleggende hygieneregler

Selv om fast objektiv som forårsaker du angst og du føler at du må handle raskt, er det viktig at du ikke hoppe over grunnleggende hygieneregler. Vask hendene grundig før du berører øyet, og velg et godt opplyst rom med et speil. Hvis du stole bare på din følelse av berøring, er det mer sannsynlig at du vil skade deg selv. Få deg satt opp for å lykkes før du begynner kontakt søk og redning.

Bestemme posisjonen

Hvis du føler smerter i et bestemt område når du flytter øynene dine, er smertene vanligvis en god indikator på den tapte objektivets plassering. Hvis smertene er mer generell, må du gjøre litt mer for å finne linsen. Trykk forsiktig øyelokket huden ved hjelp av pekefingeren til du føler kontakten. Sjekk instruksjoner glass løsning er å se om det er trygt å bruke løsningen direkte på øyet. Gjør du det vil fukte den tørre linsen og hjelpe den gli lettere.

Ned, Hold, Opp, Release

Bruk den enkle "ned, hold, opp, slipp" metode for å få objektivet til å komme ut av øyelokket. Mens du holder en rett hake, se så langt ned som mulig. Trykk på posisjonen til linsen med pekefingeren, være forsiktig med å presse hardt - harde skyver kan føre til skade på objektivet brekkasje. Mens du holder objektivet trykket, se opp. Løft fingeren og ser ned igjen. Etter hver omdreining, må linsen bevege seg litt lenger ned, bringe den nærmere det synlige område av øyet.

Fjerne Lens

Når du har klart å bringe på objektivet inn i en posisjon når du kan se den, ta den med tommelen og pekefingeren, og fjerne det - sakte - fra øyet. Ikke bruk neglene og være forsiktig med å flytte for quickly.Once linsen har blitt fjernet, skyll øyet med vann og kontakt løsning for å rense det, og for å forhindre ytterligere irritasjon.

Slik kalibrerer en fast Høydemeter

Slik kalibrerer en fast Høydemeter


Et fast stadio er en veggmontert høydemåling enhet som finnes på legekontorer, blant andre steder. Når en lege sjekker noens høyde, hun måler den med en stadio. Emnet skiller seg mot veggen, og en glidende hodestykke er senket til hodet. Legen kan da se høyden ved å se på visningsvinduet på den vertikale målelinjen. Det er ikke en komplisert enhet, men det trenger å kalibreres før bruk og deretter jevnlig.

Slik kalibrerer en fast Høydemeter

•  Plasser kalibrerings stang på bunnen av stadio og stå det rett. Den stadio bør komme med sin egen kalibrerings stang. Høyden vil bli markert på kalibreringslinjen.

•  Ta med hodestykket ned til den berører toppen av kalibreringslinjen.

•  Se på målebåndet som går langs lengden av stadio. Den målebånd verdien bør matche lengden på kalibrerings stang. Hvis den ikke gjør det, går du videre til neste trinn.

Bruk knott ved siden av siktevinduet på målestripen for å løsne vinduet. Flytte vinduet opp eller ned til verdien i vinduet stemmer med kalibrerings stang.

Stram til knotten for å feste sikte vinduet.

Hint

 • Kalibrere stadiohver uke for å sikre pålitelighet.

Hvordan stoppe en hals verke Fast

Hvordan stoppe en hals verke Fast


Trenger å kvitte seg med en hals verke? Stiv nakke problemer kan skje når vi sover på feil måte eller fra stress og spenning. Halsen ubehag er forårsaket fra avstivningen av muskler. Når du har det, bli kvitt en hals sårhet kan være utfordrende. Her er noen måter å hjelpe deg å lindre nakkesmerter.

Hvordan stoppe en hals verke Fast

•  Ta en varm dusj. Bruk vann så varmt som du kan stå og la den til å slå ned på halsen din i minst 15 minutter for å løsne musklene.

Ta noen ibuprofen å bidra til å redusere hevelse i muskler i nakke og skuldre, og å bidra til å lindre eventuelle nakkesmerter.

Bruk en ispose på sår hals i 15 minutter og deretter bruke en varmepute i 15 minutter. Gjenta dette i 1 time.

Rub sport krem eller Icy Hot på halsen for å hjelpe trenge dypt inn i musklene og begynne å avlaste halsen sårhet.

Bruk en opprullet håndkle under nakken din til å støtte det under søvn. Sove på en fast madrass helst flatt på ryggen.

6. Påfør en medisinert patch som de laget av Icy Hot på sår hals for å få smertelindring. Kjøpe nok til å vare i minst fem dager. Følg instruksjonene nøye.

Hint

 • Hvis nakkesmerter ikke blir bedre i løpet av få dager, bør du kontakte legen din så du kan ha en mer alvorlig problem som må bli sett på.
 • Aldri sove med en varmepute som det kan forårsake brannsår du kanskje ikke er klar over.
 • Ikke bruk vann i tillegg som du vil brenne huden din.

Hvordan å rense en Liver Fast

En leveren rens vil øke galle produksjon og skyll galleblæren. Gallestein kan slippes ut i tarmen som kanalene er myknet av rensingen.

Hvordan å rense en Liver Fast

Begynn med Fasting

1 for 3 dager spiser bare de ferske økologiske epler og rødbeter, så mye eller så lite du vil. Du kan juice dem (ikke drikke mer enn 8 oz. Av fersk eplejuice om gangen for å unngå magesyke) eller hogge rødbeter i en salat legge eple cider eddik for dressing. Drikk rikelig med destillert vann. Ikke spis noe annet.

På den tredje dagen, ta 2 nivå ts. Epsom salter oppløst i 8 oz. vann og saften av en liten sitron så snart du våken og gjenta hver 8. time i totalt tre ganger.

Ved sengetid på den tredje dagen drikker 6 oz. av kaldpresset olivenolje etterfulgt av 8 oz. destillert vann og saften av en sitron.

Gå til sengs umiddelbart.

Lay på høyre side med knærne trukket opp. Hvis du har å gå på do, får rett tilbake i sengen i samme stilling. Du kan føle galle rushet gjennom leveren til tarmen, og du kan se mange myke fet "steiner" i toalettet. Spyle kan bli gjentatt i 2 uker.

Hint

 • Etter rens tilbake til et normalt kosthold sakte. Spis bare ferske økologiske ikke-stivelsesholdige grønnsaker og frukt og klare supper den første dagen. Legg hele korn og stivelsesholdige grønnsaker langsomt. Reduser inntaket av animalsk protein og mettet fett for å opprettholde god helse. Avokado, nøtter og frø, inkludert kokosnøtter, og villfanget fisk er gode kilder til sunt fett.
 • I sjeldne tilfeller en lever flush kan utløse en galleblæren angrep. Hvis smertene vedvarer, ikke løser med fuktig varme til magen eller et varmt bad, eller er annerledes enn tidligere opplevd smerte, søke akutt hjelp umiddelbart.
 • I sjeldne tilfeller kan små gallestein seg fast i bukspyttkjertelen som resulterer i pankreatitt, en smertefull tilstand som må behandles medisinsk. Tidlig diagnose er avgjørende. Pankreatitt kan være dødelig.
 • Ikke gjør dette leveren rens hvis du lider av diabetes eller har noen form for infeksjon. Rådfør deg med en lege eller annet helsepersonell før du begynner på ekstrem rensing diett.

Årsaker til Fasting hypoglykemi

Fasting hypoglykemi

Fastende hypoglykemi er en ikke-diabetisk tilstand hvor blodsukkeret faller eller synker til en unormalt lavt nivå. Fastende hypoglykemi er definert som et blodsukker på under 50milligrams per desiliter (mg / dl). Medisinsk kjent som postabsorptive hypoglykemi, er denne tilstanden av lavt blodsukker vanligvis forårsaket av et stoff, hendelse eller sykdom som rammer den enkelte.

Anoreksi

For noen mennesker kan forårsake anoreksi fastende hypoglykemi, på grunn av en berøvelse av mat. Som en person berøver hennes kropp av mat, mengden av tilstedeværende glucose i blodet til slutt påføres et fall, noe som resulterer i hypoglykemi. Imidlertid er denne tilstanden ofte knyttet til flere lengre perioder med sult hvor eventuelle glukose reserver, som de som finnes i leveren, har blitt brukt opp.

Sykdom eller sykdom

En annen vanlig årsak til faste hypoglykemi er en faktisk sykdom eller sykdom. I denne situasjonen, en sykdom i nyrene, kan leveren eller hjerte endre måten glukose er sluppet ut i blodet, det være seg etter måltider eller perioder med å avstå fra mat. Dette resulterer i en reduksjon av blodsukker og til slutt hypoglykemi.

Svulster

Sjeldne bukspyttkjertelen svulster kan også forårsake fastende hypoglykemi. Som en svulst utvikler innenfor bukspyttkjertelen, kan det føre til en oppsving i insulin produksjon, forårsaker glukose å bli flyttet inn i cellene mye raskere enn normalt og redusere mengden av sukker i blodet. Det er imidlertid ikke bare pankreatiske tumorer som kan utgjøre denne type problem for mennesker. Nesten en hvilken som helst tumor i kroppen kan "brennes opp" mer glukose enn vanlig og påvirke nivået av glukose i blodet.

Medisiner

Fasting hypoglykemi er ofte forårsaket av medisiner, som etanol, haloperidol, kinin og sulfonamider, for å nevne noen. Slike stoffer kan faktisk endre måten som glukose anvendes i kroppen, slik at nivået faller og hypoglykemi å danne.

Hormoner

Det er også mulig at hormonmangler, spesielt hos barn, kan føre til faste hypoglykemi. En overproduksjon av insulin, "carb-brenning" enzymer og utilstrekkelige hormoner i hypofysen eller binyrene kan alle får blodsukkeret til å slippe.

Alkohol

Alkohol er en annen mulig årsak til fastende hypoglykemi. Med dette stoffet, kan fordøyelsesprosessen involvert med alkohol hemme lever utgivelsen av glukose, forårsaker et fall i blodsukkeret.

Hva Blood tester må Fasting Forberedelse?

Blodprøver er gjort for å sjekke for graviditet, diabetes, kolesterol og vitamin og mineral problemer. De fleste blodprøver trenger ikke noen forberedelser. For de som gjør det, sørg for at instruksjonene fra legen er klare. Hvis det er noen spørsmål, sørg for å få svarene før du tester dag.

Glukosetoleranse

Den glukosetoleransetest, også kjent som oral glukosetoleransetest (OGTT) vil sjekke hvor legemet forbrenner blodsukkeret. Personer med ubehandlet type 2 diabetes vil ha høye blodsukkerverdier. Under graviditet, kan høyt blodsukker signal svangerskapsdiabetes. Fasting for blodprøve er gjort for å få en nøyaktig avlesning av blodsukkernivået. Spør legen om eventuelle medisiner blir tatt og om de vil forstyrre testresultatene.

Kolesterolnivået

Denne blodprøven kalles også en koronar risikoprofil. Blodet blir analysert for å kontrollere nivåene av triglyserider, low density lipoprotein (LDL)-kolesterol, høy tetthet lipoprotein (HDL) kolesterol, meget lav tetthet lipoproteiner (VLDL serum) kolesterol og total kolesterol verdier. Fasting før denne testen sikrer at resultatene er korrekte.

Basic Metabolic Panel

Den grunnleggende metabolske panelet (BMP) blodprøve er vanligvis organisert som en del av en rutinemessig eller fysisk for diagnostisering av en bestemt medisinsk problem. For å få mest nøyaktige resultater, er fasting et krav. Denne testen sjekker for glukose i blodet som kan indikere diabetes eller lavt blodsukker, kalt hypoglykemi. Kalsium er et viktig mineral i kroppen, og en ubalanse kan tyde på problemer i nyrer, bein eller bukspyttkjertel.

Det måler også nivåene av blod-urea-nitrogen (BUN) og kreatinin, som er avfallsprodukter og filtrert ut av blodet gjennom nyrene. Høye nivåer kan indikere at nyrene ikke fungerer som den skal.

Omfattende Metabolsk Panel

En omfattende metabolske panel (CMP) er en blodprøve som kan bidra til å diagnostisere leversykdom, diabetes og nyresykdom, samt ubalanser i protein og elektrolyttnivåer. Forskjellen mellom den grunnleggende og omfattende metabolske panelene er to ekstra tester er gjort. Man kontrollerer leverfunksjon ved å måle albumin, et stort protein i blodet som produseres av leveren, og totalt protein i blodet. Den andre tiltak alkalisk fosfatase (ALP), alaninaminotransferase (ALAT), aspartataminotransferase (ASAT) og bilirubin. Høye nivåer av noen av disse kan indikere leveren ikke fungerer som den skal.

Betydning

Følg instruksjonene som gis av lege eller laboratoriet der blodprøver vil bli gjort. Hvis det var et problem å følge instruksjonene, varsle tekniker som er å ta blod umiddelbart.

Slik fjerner mat fast i Mandlene

Slik fjerner mat fast i Mandlene


Mandlene er plassert på toppen av halsen, på hver side. Begge mandlene inneholde bresprekker, kjent som krypter, hvor matrester kan bli sittende fast. Vanligvis vil du naturligvis svelge disse forekomstene uten engang å vite at de eksisterer. Noen ganger kan de holde seg til mandlene og danner en klump med bakterier og døde celler. Ifølge Medical Forbrukerens advokat, er disse klumpene kalt tonsilloliths eller mandel steiner. De forårsaker betennelse, dårlig ånde, og noen ganger en sår hals. Prøv å fjerne dem med noen enkle hjem rettsmidler.

Slik fjerner mat fast i Mandlene

•  Prøv å hoste. Hard hoste kan løsne matrester og annet rusk, og tvinge det ut av munnen din.

Gurgle ofte med salt vann, eller i det minste etter hvert måltid. Den medisinske forbruk advokat anbefaler å bruke ca 1 ts. av vanlig bordsalt blandet i et glass med vann for å løsne matrester. Det kan også bidra til å drepe bakterier som forårsaker dårlig ånde.

skrape matpartikler ut om verken hoste eller gurglet jobben for deg. Bruk en steril bomullspinne til å forsiktig skrape mandlene. Ikke ta på drøvelen, som er den dråpeformede strukturen henger ned på baksiden av munnen. Berøring drøvelen vil føre gagging.

Bruk en vann pik hvis du er ukomfortabel med skraping mandlene. En vann pik er en enhet som tannleger bruker ofte. Det gir trykkvann. Skyll mandlene med vannet pik å fjerne matrester.

Fast Food Vekt guide Watcher

Endring av livsstil trenger ikke å bety å gi opp alle dine favoritt fast food måltider. Weight Watchers er utformet slik at du kan spise hva du vil, bare ikke alt på en gang. Det bryter alle matvarer ned til poeng, basert på deres fettinnhold. Og nå som mange fast food-restauranter har lavere fettinnhold og lavere kalori valg, holde dem på menyen er like enkelt som å telle.

Taco Bell

Taco Bell tilbyr sin Fresco menyen som et alternativ til vanlige menyelementer, tjene opp mat der det utelater ost og rømme til fordel for frisk salsa. Den Fresco menyen består av ni elementer, fra biff til kylling til biff, tilbys i harde og myke tacos og burritos, som alle er lavere kaloriinnhold enn sine tradisjonelle motstykke. Sjekk ut tacobell.com for alle de ernæringsmessige informasjon.

McDonalds

McDonalds nå bærer premium salater, og med ingredienser som mais, sorte bønner og grillet kylling strimler de er et godt valg for lunsj eller middag. Det vanlige hamburger eller cheeseburger kan faktisk passe inn i en mat plan lett, og iskrem er en lav-punkts godbit for mange Weight Watchers medlemmer. All ernæring informasjon kan bli funnet på mcdonalds.com.

KFC

Mens KFC er kjent for sin stekt kylling, tilbyr det noen sunnere alternativer. Salater, med eller uten kylling, er tilgjengelig i de fleste restauranter, og Kentucky grillet kylling er lavere i fett og kalorier enn stekt alternativ. Grønne bønner, krydret ris, maiskolber og søt mais er gode lavere-punkts side elementer, men pass på at du sjekker ernæringsnumrene nøye her, så små ting kan legge opp til store punkt summer raskt. Logge på kfc.com for mer info.

Planlegging Din strategi

De fleste fast food restauranter har lagt sunnere alternativer til sine menyer, men nøkkelen til å spise fast food mens du er på Weight Watchers er planlegging. Finn restaurantens hjemmeside og få den ernæringsmessige informasjon før du går, deretter bestemme hva du skal spise, legger punktene, så gå nyte fastfood skyld-fri måte.

Hvordan å miste vekt ved å faste

Hvordan å miste vekt ved å faste


Mange prøver å faste over korte perioder for å hjelpe kick-starte en diett eller ny helse regime. Andre prøver faste å miste en bestemt mengde vekt raskt. I de fleste tilfeller innebærer fasting gå uten mat helt; men noen former for faste krever kun at visse matvarer være begrenset. En konservativ faste programmet under oppsyn av en kvalifisert helsepersonell kan være en effektiv løsning for å miste vekt. Følg disse trinnene for å lære mer.

Hvordan å miste vekt ved å faste

Finn ut om faste er riktig for deg

•  Lær mer om de ulike formene for faste, som vann fasting, juice fasting og faster som bare krever eliminering av kjøtt og meieriprodukter. Besøke webområder som en drives av Dr. Ben Kim (se Ressurser under) for detaljene.

Eksperimenter med flere kortere faster før du starter en lang periode med faste å se hvordan kroppen din reagerer på prosessen.

Betrakt gjør en kolon renset før faste for å redusere gastrisk ubehag som ellers kan forekomme. Mange kolon rensing kosttilskudd kan være ganske billig, avhengig av hvor lenge du skal ta dem.

Tenk på den praktiske siden av faste. Bestem om din daglige rutine vil bli avbrutt av en rask. Spør folk rundt deg om de vil være støttende og følsomme for behovene dine hvis du går på en rask.

Rask å miste vekt

Drikk minst 7-10 glass, hver 8 oz, destillert eller renset vann hver dag i fasten -. Selv om du er bare på en juice raskt eller på andre måter begrense din diett. Fasting talsmenn ofte fraråder vann å drikke fra springen. De hevder at det kan gjeninnføre giftstoffer og kjemikalier inn i systemet og undergrave faste prosessen.

Veksle mellom faste perioder og spise perioder. Mange mennesker opplever at de kan miste mer vekt ved å faste hvis de gjør det for 2 eller 3 dager om gangen, i stedet for faste for en lang periode.

Vær forsiktig når du bryte en rask ved ikke å ha en stor første måltid. Prøv et mindre måltid først. Vent noen timer for å sikre at du kroppen reagerer godt til maten, og deretter spise normalt etter det.

Hint

 • Stopp en rask og konsultere legen din umiddelbart hvis du opplever alvorlige bivirkninger, som besvimelse, forvirring eller alvorlig gastrointestinal smerte.
 • Det er generelt ansett for å plassere deg under medisinsk tilsyn hvis du skal gjennomføre en utvidet fort.

Hvordan spise Fast Food og likevel gå ned i vekt

Gjør ingen feil, du leste riktig: Det er mulig å spise fastfood hver dag og likevel gå ned i vekt. Dette er ikke ved å få sunne salater og bakte poteter med en flaske vann heller. Nei, dette er om bestilling fettete hamburgere, pommes frites og store brus, så ser kroppen krympe i prosessen.

Hvordan spise Fast Food og likevel gå ned i vekt

•  Har rett tenkemåte. Seriøst, hvis du ikke har riktig tankesett, og kan ikke holde seg til en rutine, gjett hva? Det vil ikke fungere. Dette er grunnen til at mange mennesker mislykkes i å miste vekt selv når du spiser sunn mat. Ikke vær den personen!

Ingen flere sengetid blues. Hvis du spiser fast food før sengetid, vil du ikke gå ned i vekt, men i stedet få det. Dette er sunn fornuft del, så sørg for at deres er en cutoff tid som 19:00 eller 20:00

Du må ikke gå over. Det er mange mennesker der ute som bestiller mye mer hurtigmat enn de trenger i en sittende. Bestille en liten burger, liten yngel og liten brus er et flott sted å starte, men du må gjøre det hver gang du går, ikke bare en gang i blant.

Start en fast food diett. Høres morsomt ikke sant? Dette betyr bare at du ikke trenger å spise fast food hele tiden eller så mye som du gjør. Gjør det til en rutine å spise tre eller fire ganger i uken. Da kan du lese tipsene nedenfor.

Trening, trening, trening! Jepp, dette er hvor du sier: "Jeg visste det, må vi trene." Spørsmålet er; Hvorfor? Du kan få tid hvis du vil, akkurat som du gjør tid til å shoppe, se en film, og henge med venner og familie.

Hint

 • Utøve litt mer på de dagene du spiser fast food.
 • Hold deg til din rutine (ja vi allerede har sagt dette, men du trenger å bli minnet).
 • Hvis du ikke kan kjøre, gå, enten hver dag eller annenhver dag.
 • Kjøpe en MP3-eller MP4-spiller for å gjøre treningen morsommere.
 • Begynn å tenke utenfor boksen hvis du ikke mister vekt nå.
 • Tenk på dem som må gå ned i vekt for å vinne en konkurranse på TV. Hva gjør de hele tiden de er der? Trene.
 • Samfunnet lærer oss at hurtigmat er fryktelig, og er en del av årsaken til fedme i verden. Ikke hør.
 • Dietter og kosttilskudd er bare "raske løsninger" og når du slutter å ta dem, får du mer.

Om Flytende Fasting dietter

Flytende faste dietter har nylig kommet tilbake på moten med bruk av sports-og næringsdrikker. Ikke bare flytende faste dietter hjelpe deg hoppe starte en vekt-tap programmet, men de kan alvorlig påvirke din vekt raskt, noe som hjelper deg å bygge momentum som kan gjøre deg i stand til å opprettholde en langsiktig vekt-tap programmet. For å gjøre en flytende fasting diett riktig, må du forstå nøyaktig hvordan de fungerer og hvilken effekt de kan ha på helsen din.

Historie

På slutten av 1970-tallet, begynte flytende dietter for å falle i unåde hos dietitians og leger ikke fordi de ikke kvitte seg med pounds, men fordi langsiktig, uforsiktig bruk førte til alvorlig underernæring. Men de fortsatte å være populær rett og slett fordi de jobbet gjennom hele 1980-tallet. Men som andre slanketrender kom inn på scenen, flytende dietter fikk mindre og mindre oppmerksomhet, og opplevd en alvorlig "lull" for det neste tiåret eller så. Heldigvis, med fremskritt innen ernæringsvitenskap, kan du nå gå på en flytende fasting diett og se gode resultater uten å risikere helsen din - hvis du følger reglene.

Funksjon

For å miste £ 1, må du kutte ca 3500 kalorier fra kostholdet ditt. Flytende fastende dietter hjelpe med dette fordi de er lav kalori og hjelpe deg å kontrollere inntaket av kalorier ved å rett og slett forby fast føde. Dette kan resultere i dramatiske og umiddelbar vekttap hvis du holder deg til programmet.

Effekter

Flytende fastende dietter se gode resultater fordi du kan miste 3 til 4 kg. eller mer i henhold til en uke den første uken på diett. Men, vil du også oppleve en reduksjon i energi fordi du har kuttet kalorier så dramatisk. Etter den første uken, kan kroppen din begynne å tilpasse seg den mangel, så mest likvide fastende dietter er ment å være kortsiktige regimer.

Betraktninger

Før du starter et flytende fasting diett, bestemme nøyaktig hva du vil miste - annet enn fast føde. For eksempel, sjekk for å se om du trenger å ta ekstra vitamintilskudd for å sikre at du får nok vitaminer, mineraler og essensielle næringsstoffer. Pass også på at du gjør dietten i en tid da du kan holde oss til planen. Ellers kan du oppleve at du nettopp har lagt en væske supplement til kaloriinntaket heller enn å kutte alvorlige kalorier.

Typer

Flytende fastende dietter kommer i mange varianter. Noen er "riste" dietter, noe som betyr at du drikker en ernæringsmessig shake flere ganger om dagen i stedet for et måltid. Andre er bokstavelig "juice" dietter som ikke har mye ernæringsmessig verdi, og er ikke mye annerledes enn å drikke vann. Langsiktige flytende faste dietter bør ikke holde deg utelukkende på væsker, men på sikt bør jobbe fast føde tilbake i din daglige rutine.

Advarsel

Det er svært viktig at du ikke fortsetter en flytende fasting diett forbi den anbefalte tiden. Hvis du gjør det, risikerer du din fysiske helse. Du kan utvikle kramper, kvalme, tann komplikasjoner og alvorlig underernæring over tid.

Hva er en Fast-Menu Diet?

Hvis du noen gang har vært på en diett, du har nesten helt sikkert støtt på en som kan anses som en fast meny. Dette betyr at valg av hva du spiser vil være begrenset til et lite antall av matvarer. Noen fast meny dietter inneholder mer mat enn andre, men alle regulere spising til svært spesifikke grupperinger av mat, som kan være et problem.

Identifikasjon

En fast meny kosthold er i utgangspunktet en spise diett som er begrenset til et relativt sett nummer av mat du kan spise mens du er på diett plan. Vanligvis får du en liste over de "forhåndsvalgte" mat du kan innta til frokost, lunsj, middag eller en matbit, angi hvor mye av hver matvare i skjeer, kopper eller gram per måltid. Dette er forskjellig fra prepackaged-måltid dietter (måltider tilberedt for deg og levert til deg), siden du vil fortsatt være ansvarlig for å handle hos din kjøpmann, bare begrenset hva du er i stand til å kjøpe.

Betydning

Mens du vanligvis oppleve vekttap når du er på en fast meny kosthold, er det noen ganske store ulemper med å ansette denne typen plan. Ett av hovedproblemene er mangelen på variasjon. Siden det er en fast meny, vil du være svært begrenset i dine valg. Dette kan føre til kost kjedsomhet, så å si, og kan øke sjansene dine for "juks." En annen ganske betydelig problem med denne typen diett er at du faktisk ikke å tenke selv; valgene er allerede gjort for deg. Når du er utenfor fast meny kosthold, vil du virkelig har ingen anelse om hva du spiser og hvor mye du skal spise, noe som gjør vektøkning en betydelig mulighet.

Betraktninger

Hvis du velger å bruke en fast meny diett for å gå ned i vekt, bør du sørge for at planen har en rekke stadier av sin timeplan. Mens du kan begynne med begrensede valgmuligheter, vil den beste typen fast meny dietten inkluderer faser som introduserer flere og mer ulike matvarer etter at du har mistet din umiddelbare mål, utdanning på sunn mat valg, instruksjon på måltid forberedelser og en vedlikeholdsplan for å holde vekten nede. Om den faste menyen diett du nå ser på ikke har noen av disse tingene, holde utkikk.

Advarsel

Før du noen gang starter noen form for diett plan, bør du alltid konsultere legen din. Selv om de fleste kostholdsregime bare oppgir dette som en måte å unngå feil, er det virkelig tilrådelig. Det er så mange usunne dietter rundt som tilbyr "lettvinte løsninger" som en medisinsk faglig kan tilby noen nyttig innsikt i det sunneste kostholdet for deg, slik at du kan få de riktige vitaminer og næringsstoffer som ikke finnes i noen fast meny dietter.

Expert Insight

Når du leter etter en diett plan for å miste vekt, er det beste alternativet en du tror du realistisk kan leve med, ikke noe som er så ekstrem at du bare sette deg opp til å mislykkes (og men din helse i fare) . De fleste ganger, kan fast-meny dietter virke enkelt fordi de er å begrense antall alternativet du har. Men, disse er sannsynligvis noen av de hardeste og minst effektive dietter rundt, fordi du eliminere så mange matvarer du for tiden spiser, og det er ikke å lære deg en av de viktigste tingene i spising: hvordan å velge riktig mat.

Fordeler og ulemper av Slim Fast Diet

Slim Fast er fortsatt betraktet som en av de mest populære diett planer. Men denne dietten faktisk fungerer, og er det enda betraktet som sunt?

Funksjon

The Slim Fast Diet fungerer ved å erstatte to daglige måltider med diett shakes. De fleste på Slim Fast har en shake til frokost og lunsj, og deretter spise et sunt måltid til middag.

Funksjoner

Den slanke rask diett shakes er lastet med vitaminer og mineraler. Men de mangler antioksidanter du får fra selve maten. Dette er en ulempe, fordi antioksidanter er påvist å forhindre mange typer av kroniske sykdommer.

Effekter

Hvis du følger den, vil Slim Fast Diet trolig fungere for deg - på kort sikt. Med andre ord, hvor lenge vil du være sipping shakes stedet for å spise to av måltidene dine?

Betraktninger

Mange mennesker også vurdere Slim Fast diett et dårlig valg fordi den mangler et støtteapparat, i motsetning til programmer som Weight Watchers. Hvis du er en selv-disiplinert person, men det kan fungere godt for deg.

Forebygging / løsning

Hvis det high school reunion eller bryllup kommer opp, og du ønsker å gå ned i vekt raskt, kan Slim Fast diett være en god innsats. Men for mange, betyr det sette godt til langvarig bruk.

Expert Insight

De fleste ernæringseksperter ta en dim visning av dietter som Slim Fast fordi de i stor grad begrense kaloriinntaket, som faktisk bremser stoffskiftet over tid og gjør deg opp i vekt lettere. Det overveldende flertall av ernæringsfysiologer i stedet argumentere for å spise en balansert diett og trene minst fire ganger i uken for å gå ned i vekt - og holde den av.

Hvor mye vekt kan jeg miste Fasting for en uke?

Hvor mye vekt kan jeg miste Fasting for en uke?


Fasting er en god metode for å miste vekt, men det må gjøres riktig. Menneskekroppen vil kjempe innsats for å miste vekt hvis energikilder er utilstrekkelig, og prosessen forbruker i stedet muskelmasse. Uten en intelligent faste strategi, får du tilbake all den vekten du tapt fra faste og litt til.

Historie

Menneskekroppen er designet av evolusjon for å overleve hungersnød, noe som var vanlig tusenvis av år siden. Metabolisme bremser ned når kroppen bruker muskelmasse i stedet for mat, fett eller ketoner som energi, som begynner kroppens sult-modus.

Først to dager

På dette tidspunkt, er kroppen ved hjelp av mat som allerede er i systemet. Det er ikke så mye behov for å slutte muskel i begynnelsen.

Sult-modus

Etter ca to dager, går lite mat i kroppen. Fett lagrer ikke produserer nok energi. Kroppens stoffskifte dråper fra forbruker muskelmasse for energi. Kalori underskudd blir mindre, og det er mye vanskeligere å miste en annen pund.

Løsning

For å unngå sult-modus, kan kroppen bli lurt til å bruke en alternativ energikilde som kalles ketoner, et biprodukt av fettforbrenning. Noen organer, slik som hjerne, ikke kan bruke fett butikker som energi, men de kan bruke glukose fra muskel eller ketoner. For å gi noen ketoner, kroppen trenger å være ute av sukker så den gir ketoner i stedet for den manglende glukose. Med ketoner tilsettes som en mulig energikilde, er forbruket av muskelen som energi reduseres.

Trening

Vekt trening kan brukes til å hjelpe å opprettholde muskelmassen, og dermed opprettholde forbrenningen.

Advarsel

Informer legen din før du begynner på diett eller treningsprogram.

Hvor mye vekt kan du mister ved Fasting?

Fasting er et hett tema i helsevitenskap. Riktig utført og overvåket faste kan hjelpe deg med å avgifte kroppen og gå ned i vekt. Fornærmende faste kan forvirre stoffskiftet og føre til oppblåsthet og dehydrering.

Time Frame

En nybegynner bør ikke forsøke å faste i mer enn fire dager på en gang. En erfaren raskere kan ta på faster på 10 dager eller mer. Hvor mye vekt du mister, vil avhenge av hva slags fort du abonnerer på.

Historie

Fasting har en religiøs og kulturell betydning. Folk raske til å feire visse helligdager eller deler av innhøstingen sesongen. Fasting som en tilnærming til vekttap har fått utbredt popularitet i de siste 10 årene.

Funksjon

Faste kan hjelpe deg flush toksiner ut av kroppen din, og slipper kjemikalier som plantevernmidler og mage-tarmkanalen bygge opp. Fasting også gir kroppen en sjanse til å bruke den energien som normalt satt mot fordøye mat for andre, mer restorative biologiske funksjoner. De to første dagene av en rask du ikke er sannsynlig å miste mye vekt, som kroppen din er å justere til det er nye metoder for funksjon.

Typer

Det finnes to hovedtyper av faster: juice faster og vann faster. Juice faster er mer allment akseptert fordi de gir kroppen din med en næringskilde og samtidig unngå fast føde. De fleste tror juice faster er sunnere enn vann faster. På en juice raskt du vil gå ned i vekt saktere, men det er mer sannsynlig å holde av.

Betraktninger

Før du starter et raskt du bør tilbringe flere dager å spise en diett av rå mat. Du bør følge samme diett i flere dager etter avsluttet fasten. På en godt gjennomført juice raskt du kan forvente deg å miste 3 til 4 kg. i de fire første dagene, deretter 2 til 3 kg. hver fire dager til en uke.

Hvordan å miste vekt med Slim-Fast

Det er mulig å gå ned i vekt med Slim-Fast. Det er en flytende diett drikk som inneholder proteiner, vitaminer og fiber. Det gir tilstrekkelig ernæring og fyller deg opp slik at du ikke vil spise annen mat som er høyere i kalorier og fett. Skaperne av Slim-Fast hevder at en porsjon styrer sult for opp til fire timer.

Hvordan å miste vekt med Slim-Fast

•  Forstå hva som er i Slim-Fast. Ernæring informasjonen på emballasjen står det at hver boks har 180 kalorier, 25 gram karbohydrater, 5 gram kostfiber og 10 gram protein. Hver Slim-Fast shake inneholder også 6 gram fett, hvorav to gram er mettet fett. Denne blandingen gir den ernæringsmessige verdien av hva du kan forvente i et sunt måltid.

Velg Slim-Fast smaker som du liker. Det er viktig at du liker smaken av Slim Fast. Hvis du ikke vil drikke dem, de vil ikke hjelpe deg å miste vekt. Prøv flere forskjellige typer og lager på de du liker. Slim-Fast kommer i mange varianter og dusinvis av smaker. Varianter inkluderer høy-protein, lett å fordøye og low-carb. Slim Fast gjør også måltids barer som kan erstatte den rister. Hvert måltid bar inneholder omtrent samme næringsverdi som en av de Slim-Fast rister.

Chill din Slim-Fast. Det smaker mye bedre når iskald. Hvis du bærer Slim-Fast med deg i løpet av dagen, oppbevar den på et mini kulere å holde det kaldt.

innlemme Slim-Fast i ditt daglige kosthold. Mens slanking, bør du spise seks små måltider spredt utover dagen. Slim-Fast skal være en del av tre av disse små måltider. En boks med Slim-Fast erstatter frokost. En annen bør forbrukes med en lett lunsj. En tredje porsjon kan være en om ettermiddagen snack. Slim-Fast vil hjelpe deg å føle deg mett og bekjempe sultfølelse som frister deg til å spise junk food.

Spis fornuftig og mosjon. Slim-Fast vil ikke hjelpe deg å miste vekt hvis du er overspising under andre måltider. Har sunne snacks, som frukt, og en fornuftig middag. Du må også øke din fysiske aktivitet for å forbrenne kroppsfett.

Hint

 • Alltid konsultere en lege før du begynner på diett eller treningsprogram.

Hvordan gjøre en dag Fast

Hvordan gjøre en dag Fast


Ikke spise mat i flere dager kan være svært vanskelig. Men en dag rask er den enkleste tingen å gjøre. Det er mye vanskeligere å ikke spise for to dager. Det er veldig sannsynlig at du vil gå ned i vekt i 24 timer med et minimum av innsats. Ved å følge disse trinnene, kan du også gjøre en en dag rask og miste noen få pounds. Hvis du kan gjøre dette regelmessig, kan det være et kraftig verktøy i vekttap arsenal.

Vær oppmerksom på at denne versjonen kan kun vann og diett brus under fasten.

Hvordan gjøre en dag Fast

Figur ut hva tid den siste måltid (middag) bør være.

Middag er siste måltid før en dag fort, fordi du ønsker å dra nytte av den tiden du bruker på å sove som en del av den raskt. Hvis du vet at du ikke vil spise hvis middag hvis fem timer før sengetid, deretter planlegge middag for fem timer før sengetid. For eksempel, hvis du går i dvale på 23:00, spiser ditt siste måltid på 18:00. Hvis du kan komme unna med å spise middag tidligere uten å føle sulten før leggetid, så det er enda bedre.

sove så lenge du kan i løpet av natten. Hvis dette betyr å gå til sengs tidlig, deretter alle bedre hvis du kan forskyve middagen i forrige trinn tidligere.

Jo lenger du sover, jo mindre tid du har være sulten før de 24 timene er opp. Hvis du sover på 23:00 med en middag på 18:00 og våkner kl 11, du har bare sju timer med faste å bekymre seg for. Hvis du får opp veldig tidlig, vil du ha mer våkne timer med mulig sult.

Når du våkner opp, holde opptatt. Ta en lang dusj. Barbere nøye. Kjør sakte å jobbe. Holde opptatt på jobb så hjernen din er ikke på sult.

Ved middagstid, bør du være på rundt 18 timer. Dette er allerede en svært lang rask, men det var også lett til dette punktet.

Drikk vann og diett brus å henge på.

Det var lett til middag for å gjøre 18 timer. Men de siste seks timer kan være svært vanskelig å fullføre en dag fort. Drikking null kalori væsker som vann og diett brus kan hjelpe mye å få til mållinjen. Det er svært viktig å holde seg opptatt på jobb eller hjemme. Hold deg din fysiske aktivitet, men ikke til nivået på trening, ellers vil du føle pangs av sult kommer svært raskt.

Spis NØYE etter at du er ferdig med en dag fort.

Det anbefales sterkt at du holde deg unna matvarer med sukker så mye du kan. Ikke spis brød, ris, pasta, frukt, dessert, etc. Spis low carb grønnsaker i moderate mengder. Mangelen på sukker fra de siste 24 timene vil gjøre det svært enkelt for nytt blod sukker for å få deg til å føle deg som overspising. Hvis du spiser bare protein og fett, som fra kjøttkaker og egg, vil du fortsatt ha et tilfredsstillende måltid uten trang til å overspise på grunn av en sukker høyt. Det ville være en skam å overspise etter alt arbeidet du har lagt i de siste 24 timene.

18 timers versjonen er mye lettere å gjøre enn den ene dagen fort. Du kan gjøre det veldig regelmessig hvis du tror den 24-timers versjonen er for grov. 18 timers versjonen går fra middag til så sen lunsj som mulig, tar full nytte av overnatting søvn timer og den travle arbeidet i morgentimene.

Informasjon om Slim Fast

Grunnlagt i 1977, tilbyr Slim-Fast Company en vekt-tap plan sentrert rundt å spise sine merkevarer. Det startet ut med måltid-erstatning vibrering (med en antydning av to shakes om dagen pluss en fornuftig måltid), men har siden utvidet sitt tilbud med snackbarer, måltid-erstatning barer, pasta, supper og til og med iskrem.

Produkter

Slim-Fast har flere produktlinjer: Originale, Low Carb, High Protein, Easy-til-Digest (fri for laktose og gluten) og Optima (med mindre sukker og mer protein og fett for å hjelpe kontroll sult). Det rister kan kjøpes pre-laget eller som et pulver som du blander hjemme med skummet melk. Smaker inkludere Cappuccino Delight, Melkesjokolade, fransk vanilje, Rich Chocolate Royale og Strawberries N 'Cream.

Planen

Den daglige Slim-Fast plan inneholder: to vibrering eller måltid-on-the-go barer, et stykke frukt, en fornuftig måltid og to eller tre snacks, som kan være Slim-Fast-produkter, frukt eller grønnsaker. Andre næringsmidler som er akseptable også, så lenge de inneholder ikke mer enn 150 kalorier. Planen inneholder 1200 til 1500 kalorier om dagen.

Betraktninger

Slim-Fast diett plan er høy i fiber. Bytte til denne planen kan føre til at gass og andre fordøyelsesbesvær. For folk som vanligvis ikke får mye fiber i kosten, anbefaler selskapet starter ved å erstatte bare ett måltid om dagen med en shake i stedet for to. Å drikke åtte glass vann daglig vil også hjelpe.

Engasjement

Slim-Fast plan fungerer bare godt for folk som liker smaken av sine produkter. Selskapet bruker smaks studier for å sikre sine produkter er smakfull, slik at folk liker det de spiser mens slanking. Det hjelper også folk opprettholde vekttap når den er oppnådd gjennom støtte og informasjon som tilbys på den offisielle Slim-Fast hjemmeside.

Advarsel

Slim-Fast pulverisert produkter inneholder søtningsmiddel aspartam. The Food and Drug Administration har styrt det trygt å bruke, selv om noen mennesker er opptatt av helseproblemer forbundet med aspartam. FDA anbefaler at personer med fenylketonuri (PKU), en sjelden arvelig sykdom, begrense sitt inntak av aspartam fordi den inneholder små mengder fenylalanin, som kan gjøre deres tilstand verre.

Helsemessige bekymringer

Slim-Fast nettstedet sier at sin plan passer inn i American Diabetes Foreninger retningslinjer av 45 gram karbohydrater per måltid for personer med type 2 diabetes. Nettstedet hevder også at siden planen er høy i fiber, lite fett, og ikke inneholder store mengder av natrium, er det trygt for de med høyt blodtrykk. Plus, vil noen vekttap oppnås ved å bruke Slim Fast plan hjelpe folk med begge disse forholdene.