Digidexo.com

Ovarian Cancer Treatment

Ifølge Mayo Clinic, er 23.000 kvinner i USA diagnostisert med eggstokkreft hvert år, og over 15 000 dør av denne typen kreft hvert år. Dessverre, vil over tre fjerdedeler av kvinnene som utvikler sykdommen ikke diagnostiseres før kreften når magen. Det finnes en rekke behandlinger tilgjengelig, men de fleste pasientene vil gjennomgå kombinasjoner av behandlinger.

Laparoskopi

En laparoskopi er en minimal invasiv kirurgisk prosedyre som leger kan utføre for å få et utvalg av de ovarietumorer for biopsi i tillegg til en diagnose fra en CT av magen. Noen leger vil bruke en laparoskopi for å avgjøre om kreftcellene har spredt seg eller returneres i løpet av eller etter behandling.

Kjemoterapi

Kjemoterapi er administrering av kraftige stråling for å drepe kreftceller og krympe tumorer, og er vanligvis det første trinn av behandlingen etter at nærvær av kreft har blitt bekreftet. De fleste kjemoterapi består av seks økter planlagt hver tredje til fjerde uke.

Hysterektomi

En hysterektomi - fjerning av eggstokkene, livmoren og egglederne - er et av trinnene i behandling av kreft i eggstokkene. Nærliggende lymfeknuter og omentum, en fold av fettstoffer problemet, er som regel også fjernet fordi disse er noen av de første nettstedene kreft reiser til. Hysterektomier vanligvis ikke er ferdig før etter den første runden av kjemoterapi, slik at de fleste av kreftcellene har blitt utryddet før vev fjerning.

Strålebehandling

Strålebehandling eller strålebehandling, forvalter en stråle av høyenergetiske røntgenstråler til å ødelegge kreftceller. Dette er vanligvis administreres i forbindelse med kjemoterapi og ikke vanligvis foreskrevet for pasienter med mindre de har Trinn 3 eller 4 kreft.

Clinical Trial narkotika

Noen pasienter er kvalifisert til å delta i kliniske legemiddelforsøk, hvor de blir administrert enten en kreft-bekjempelse av narkotika eller en placebo legemiddel for for forskere å studere effekten av rettssaken narkotika.