Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Med Crohns Diet

Hvordan å miste vekt Med Crohns Diet


Crohns sykdom forårsaker betennelse i slimhinnen i tarmsystem. Det er smertefullt, og fører til alvorlige magesmerter, diaré og underernæring. Crohns sykdom er ansett som en inflammatorisk tarmsykdom. Den inflammasjon på grunn av Crohns sykdom kan være ødeleggende. En av de vanligste bivirkningene av Crohns sykdom er vekttap. Det er mulig å gå ned i vekt når du har Crohns sykdom. Det avgjørende er å spise en næringsrik diett.

Hvordan å miste vekt Med Crohns Diet

•  Spis fettfattig mat. Crohns sykdom gjør det vanskelig å fordøye fett. Fet mat kan føre til alvorlig diaré. Høy-fett matvarer inneholder betydelige kalorier, som ikke bidrar til vekttap. The Mayo Clinic anbefaler ikke å spise stekt mat, smør og kremete sauser.

Tell kalorier. For å miste ett pund, må du redusere inntaket av kalorier med 3500. Bruke et verktøy som Sparkpeople.com å spore kalorier.

Spis små måltider gjennom dagen. Dette er lettere på fordøyelsessystemet. Inkluder frukt og grønnsaker i snacks og måltider som de er lavt i kalorier. Spinat, brokkoli, epler og bananer er alle alternativer.

Øk fiber inntaket. For noen mennesker, kan fiber forverre Crohns sykdom symptomer. For de fleste, vil fiber føle deg full, noe som fører til mindre spising hele dagen. Hele korn matvarer som ris, er høy i fiber.

Konsumere magre proteiner. Personer med Crohns sykdom bør unngå rødt kjøtt fordi det ikke er fordøyd lett. Kylling og kalkun er begge ideelle kilder til protein. Ikke bare er de mer lettfordøyelig, holder magre proteiner du full, noe som er ideelt når du prøver å gå ned i vekt.

Ikke innta alkohol. Alkohol kan forverre symptomene på Crohns sykdom. Alkoholholdige drikker inneholder tomme kalorier, som kan hindre vekttap.

Hint

  • Ta multivitaminer for å sikre at du er møte alle ernæringsmessige retningslinjer.
  • Rådfør deg med lege før du starter en diett.