Digidexo.com

Hjem Cures for puffy øyne

Har du noen gang våknet opp med mørke, puffy poser under hovne øyne? Du ser stadig sliten og oppblåst så lenge øynene dine er oppblåst. Det er mange årsaker til puffy øyne inkludert irritasjon, allergi, væskeretensjon, søvnmangel og stress. Alle disse årsakene føre til væskeansamling rundt øynene, noe som gir puffy utseende. Det er mange enkle måter å minimere forekomsten av puffy øyne. Hjem rettsmidler ofte gi resultater lik eller bedre til dyre kremer eller øye kits.

Cold reduserer hevelser

De fleste merker at puffy øyne er mest åpenbare når de våkner. Hver morgen, splash ansiktet med kaldt vann. Plasser agurk skiver over øynene i flere minutter for å redusere hevelse. To teposer fuktet med kaldt vann vil også fungere.

Fukt en myk vaskeklut med vann og legg i fryseren over natten. I morgen kan du legge fille over ansiktet for å redusere hevelser.

En enkel måte å bruke kaldt temperatur for å redusere svelling er å holde to skjeer i fryseren. Hvis du legger merke til hevelse i øyet vev ta skjeer ut av fryseren og plassere ryggen av dem over øynene dine før de mister sin coolness.

Andre Hjem Behandlinger

Få nok søvn hver natt. Plassere flere puter under hodet for å heve det mens du sover. Dette vil redusere væskeretensjon og press på øynene og omkringliggende vev.

Massere vevet rundt øynene. Bruk svakere pekefingeren til å sette en liten mengde press på denne skjøre huden og redusere risikoen for slitasje. Lag små sirkulære bevegelser med fingrene for å stimulere blodsirkulasjonen. En skvett av vitamin E eller aloe kan brukes for å bidra til å fukte området.
Drikk tranebærjuice og har noen rosiner eller bananer for å redusere oppblåsthet. Unngå for mye alkohol og natrium og drikke mye vann for å skylle overflødig salt fra systemet.
Hvis puffy poser under øynene er mørke som et blåmerke, kan det være lurt å dekke dem opp hvis du ikke kan få hevelse og misfarging å falme. DAB gul concealer på området og deretter blander seg med all over foundation. Unngå grønne-baserte concealers da dette vil forsterke problemet.