Digidexo.com

Komplett kur for Candida

Komplett kur for Candida


Candida albicans og variasjoner lever naturlig i tykktarmen, men noen ganger denne gjærsoppen over-proliferates og forårsaker hodepine, gastritt, verkende, elveblest, vaginal gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer som Crohns sykdom og fibromyalgi. Denne overvekst av candida kan stamme fra overforbruk av antibiotika, luftforurensning, dårlig kosthold, mat allergier og til og med kortikosteroider. En komplett kur for en candida problem inkluderer en endring av kostholdet, tar kosttilskudd og gjør colonics eller kolon renser. Medisin kan også være foreskrevet.

Kosthold og kosttilskudd

Hvis du er diagnostisert med candida overvekst, må du adoptere en glutenfri diett. Dette kan være vanskelig for mange mennesker fordi de fleste pasta, brød, bakverk, supper, kjeks og småkaker har glutens. Øl inneholder enda gjær, som har gluten. Heldigvis er mange glutenfrie erstatninger på markedet. Brun ris er en av de mest populære substitutter. Det er nok av brød, pasta og til og med snacks laget av brun ris. Spise speltbrød i stedet for multigrain eller hvete brød. Vær forsiktig i restauranter; de fleste kokker Baste eller marinade deres kjøtt i sauser som inneholder gjær eller gluten.

I tillegg til en glutenfri diett, bør kosttilskudd tas for å kvitte kroppen med gjær. Probiotika kan bidra til å stabil de naturlige bakteriene i fordøyelseskanalen, noe som bidrar til å bekjempe gjær. Fordøyelsesenzymer kan bidra til å eliminere dem også. Andre gjær mordere inkluderer hvitløk, kattens klo, grapefruktkjerneekstrakt og cayenne. Det er best å starte med en probiotisk og hvitløk. Kroppen din vil tilpasse seg bedre til bare noen få tilskudd til å begynne med. Men du kan fortsatt føle seg dårlig til tider fordi kroppen din er faktisk detoxing. Som gjær dør, avgir det giftstoffer som kroppen din har så å eliminere.

Medisin

En lege vil ofte foreskrive nystatin for en candida overvekst problem. Nystatin kommer i pille-eller pulverform. Det er også Nystatin kremer for vaginal gjær infeksjoner. En gjær infeksjon kan oppstår på nytt hvis en komplett tilnærming ikke er ansatt. Derfor er det best å endre kostholdet og ta kosttilskudd, også. De fleste naturmedisin leger vil ikke foreskrive nystatin. Noen mener det kan forverre en eksisterende candida problem.

Colonics og Colon Cleanse

Fordi candida produserer giftstoffer, er colonics ofte anbefalt å skylle overflødig candida av tykktarmen. Colonics skylle ut hele tykktarmen, i motsetning til klyster. Colonics er utført av en lisensiert kolon hydrotherapist, som kan vanligvis finnes i de gule sidene. Colon-hydrotherapists ofte øve med andre alternativ medisin spesialister som soneterapeuter, akupunktører og dype massører. Du må kanskje gjøre minst seks økter. De fleste føler seg bedre etter deres første behandling.

For de som kanskje ikke ønsker å gjøre colonics, kan kolon renser også være effektivt for å eliminere gjenværende gjær og giftstoffer. Disse vanligvis kommer i pulverform og kan blandes med din favorittdrink. Kolon renser ren kolon av gjær, giftstoffer og parasitter. Men folk rapporterer ofte følelsen syk til tider som kroppen detoxes. Dette er normalt. Imidlertid kan kolon renser øke avføring og diaré på ugunstige øyeblikk. Noen topp merkevarer inkluderer Dr. Natura Kolon og Oxy Powder. Som 2003, koster en måned forsyning vanligvis mellom $ 60 og $ 90, avhengig av merkenavnet.