Digidexo.com

Rabies Sikkerhetstips

Rabies Sikkerhetstips


Rabies hos mennesker er vanligvis dødelig uten behandling, noe som gjør det viktig å vite hvordan du kan forhindre å komme i kontakt med en operatør dyr. Ved å observere visse sikkerhetstiltak, kan en person i stor grad redusere sjansene for å pådra denne forferdelige sykdommen.

Time Frame

Alle som observerer et nattlig skapning som en flaggermus, skunk eller vaskebjørn vandrende rundt på dagtid bør unngå skapningen. Dette er ofte et tegn på rabies lidelse.

Advarsel

Flaggermus er nummer 1 årsaken rabies hos mennesker i USA. Alle som møter en flaggermus på bakken på dagtid, eller når som helst for den saks skyld, bør holde seg unna dyret.

Forebygging / løsning

Ved å holde sine kjæledyr "rabies vaksiner up-to-date, kan hundeeiere hindre sine kostnader fra kontrahering rabies fra bitt av rabiate ville dyr. Inside kjæledyr trenger vaksiner så vel som de tillatt utendørs.

Betraktninger

Noen som har et kjæledyr angrepet og bitt av et vilt dyr bør umiddelbart ta kjæledyret til en veterinær og rapportere hendelsen til lokale dyr kontroll myndigheter.

Potensiell

Alle søppelkasser burde ha sikret lokk på dem, og pet mat containere bør ikke stå ute om natten; dette vil redusere potensialet for en rabiat dyr fra å komme inn i hagen din.

Typer

Folk bør gjøre seg kjent med advarselen tegn på rabies, som inkluderer ukoordinerte bevegelser i et dyr, sikling som kjevemusklene lider lammelse, og vanligvis milde dyr snu utad aggressive.