Digidexo.com

Hvordan administrere PlasmaJet i sykluser

Hvordan administrere PlasmaJet i sykluser


PlasmaJet er en nitric-oxide forsterke produsert av Gaspari Nutrition. Kroppsbyggere bruker det fordi det utvider blodkar, øke flyten av næringsstoffer til musklene og tillater idrettsutøvere å løfte flere og tyngre vekter og komme seg raskere. Selskapet har avviklet PlasmaJet og vil snart erstatte den med et produkt som kalles Vasotropin. PlasmaJet krevde en dose på 10 piller, med riktig administrering. Det nye produktet vil være enklere å administrere, ifølge en talsmann for selskapet. Hvis du fortsatt har PlasmaJet, eller noen nitric-oxide booster, er det viktig å ta det på riktig tidspunkt i forhold til trening og måltid planen.

Hvordan administrere PlasmaJet i sykluser

•  Ta alle 10 piller av den grunnleggende servering av PlasmaJet på en gang, på treningsdager bare. Ta dem minst en til to timer før du trener. Pillene kan tas tidligere enn det og fremdeles være effektiv. Ta med minst 12 oz. vann eller juice.

Ta den vanlige serverer annenhver dag, eller ikke mer enn fire dager i uken.

Hvis du trene i morgen på tom mage, ta serverer natten før, og før den siste måltid på dagen.

Ta servering på tom mage, mellom en halv time og en time før du spiser.

Hint

  • Hvis du er en konkurrerende utøver, sjekk med din coach eller styringsorgan i din sport å sikre at dette produktet er ikke utestengt.
  • Les etiketten og full retninger før du tar, som med alle kosttilskudd.
  • PlasmaJet gjør ingen krav til å behandle, diagnostisere, kurere eller forebygge sykdom.