Digidexo.com

Magnesiumklorid og Helse

Magnesiumklorid og Helse


Magnesiumklorid er viktig for alle levende organismer. Det er en viktig faktor i å opprettholde sterke bein, funksjoner av muskler og nerver, normal hjerterytme og immunsystem. Det er avgjørende i energiomsetningen, og regulerer blodsukkeret og blodtrykket. I tillegg er magnesium klorid avgjørende for celledelingen, syntese av nukleinsyrer (DNA og RNA), og syntesen av protein og fettsyre.

Kilder

Grønne grønnsaker, belgfrukter, uraffinert korn og nøtter er de naturlige kildene til magnesiumklorid. Forbruk av en rekke av disse kildene holder vanligvis den daglige diett krav.

Nøkkelkomponent for god helse

Magnesium-mangel, selv om ikke utbredt, viser symptomer inkludert tap av appetitt, tretthet, generell svakhet og kvalme. Alvorlig mangel kan svekke nervøs og muskulær funksjon, med indikasjoner på nummenhet, kramper, kramper og unormal hjerterytme. Som alvorlighetsgraden intensiveres, hypokalsemi (lavt kalsiumnivå) og hypokalemi (lavt kaliumnivå) satt inn. Interessant, magnesiumklorid kan raskt og effektivt sendt inn i kroppen gjennom eksternt program (transdermal). Denne egenskapen har gitt opphav til forberedelser som magnesiumklorid olje, gel og bade flak. Magnesiumklorid er rikelig i sjøvann.

Miracle Stoff

Selv om det finnes i flere former, er magnesiumklorid form at de lett kan anvendes for forbrenningen. Magnesium-klorid brukes for å takle naturlige magnesium-mangel. I det siste er magnesiumklorid sies å være "mirakel substans," lovende å herde i en lang rekke sykdommer og fornye kroppen. Magnesiumklorid som en vanlig mineral form er kjent for å legge til rette for enzymatiske reaksjoner, energiproduksjon, muskel sammentrekning, nerve koordinasjon og sterke bein og tenner.

Magnesiumklorid Salt

Magnesiumklorid salt er kjent for å skjenke flere fordeler på menneskekroppen. Dette salt har blitt funnet fordelaktig i forhold som kolitt, skjelvinger, muskelkramper, akne, psoriasis, astma og til og med Parkinsons sykdom og impotens. Den aktiverer fordøyelsesenzymer og forbedrer produksjonen av galle juice, og bidrar til å gjenopprette tarmflora nivåer. Det reduserer også ubehagelige kroppslukt. Høyere magnesiumklorid forbruket har blitt funnet å forhindre eller oppløse steiner i nyrene og galleblæren.

Overflødig er farlig

Den lokke av en single-source behandling for forhold fra kreft til hjertesykdom til astma aldring gjør magnesiumklorid en sannsynlig used substans. Overdreven bruk av magnesium-klorid, som de fleste næringsstoffer, er ofte ugunstig. Symptomer på overdosering av magnesiumklorid er funnet lik mangel: psykiske forstyrrelser, kvalme, diaré, tap av matlyst, muskelsvakhet, pusteproblemer, blodtrykksfall og hjerteproblemer. Magnesiumklorid er også kjent for å forstyrre noen viktige medisiner og redusere deres effektivitet.