Digidexo.com

Hvordan Raise Body pH nivået raskt

Den normale pH av kroppen varierer fra 6,5 ​​og 7,5 som er nøytralt. PH er et mål på hvor sur eller basisk noe er. Hvis kroppsvæsker er for sure - 6.0 eller lavere - kan du bli utsatt for ulike kreftformer, diabetes, leddgikt og Parkinsons sykdom. Men det er visse matvarer du kan legge til kosthold for å øke kroppens pH ganske raskt. Ved å heve pH til et normalt nivå, har du ikke bare hjelpe kroppen din til å unngå disse sykdommene, du hjelper det drepe bakterier, parasitter og virus-infeksjoner.

Hvordan Raise Body pH nivået raskt

•  Ta en lakmustest for å se hvor mye du trenger å øke pH. Litmus testing kits er tilgjengelig på vitenskap nettsteder, jernvareforretninger og helsekostbutikker. Trykk på en stripe mot tungen lenge nok til å fukte den. Stripen skal endre farge; sammenligne fargen til diagrammet på test kit. Hvis spytt er litt surt, kosthold og mosjon er bra. For veldig surt spytt, se en lege umiddelbart.

innlemme alkalisk mat i ditt daglige kosthold. Alkaliske matvarer inneholder grønne grønnsaker, løk, hvitløk, tomater, grapefrukt, mandler, gresskar og noen grønnsaksjuice. Se "Energise for Life" i avsnittet Referanser for en komplett liste.

til minst ett alkalisk mat til hvert måltid. Drikk tomatjuice om morgenen eller helle mandel melk på frokostblandingen din. Ha en salat full av alkaliske grønnsaker til lunsj og forberede en bakt veggie gryte til middag. Spis nøtter og alkalisk frukt for snacks eller innlemme dem i frokost. Unngå bekvemmelighet mat, kjøtt og koffeinholdige og sukkerholdige drikker; disse er alle syredannende matvarer som vil motvirke din innsats.

Øvelse oksygene kroppen din. Gjør noe avstressende som yoga, pilates eller tai chi. Løsne musklene vil hjelpe oksygen å strømme. Oksygen er nøytral og vil bidra til å øke pH. Bruke 10 til 15 minutter hver dag puste dypt, tegning pust dypt inn i lungene.

Hint

  • De fleste av de matvarer som øker kroppens pH er vanlig og meget velsmakende. Jo flere av disse matvarene du spiser, jo raskere vil pH stige. Det er også øvelser du kan gjøre for å oxygenate din kropp og matvarer du bør unngå mens heve pH. Du bør alltid konsultere legen din for å få råd til å sørge for at du ikke heve kroppen din pH for mye.