Digidexo.com

Swartz Nyre Detox

Utmattelse, uforklarlige humørsvingninger, hodepine, dårlig hukommelse, en hoven kropp og hudproblemer er symptomer som en person opplever grunn til å være utsatt for stressfaktorer, miljøgifter, og usunn livsstil. I dette fartsfylte liv, er det ikke uvanlig for en person å bli utsatt for ulike stressfaktorer som slutter på giftstoffer akkumuleres i kroppen din. Å spyle ut toksin overbelaste en nyre detox kan være avgjørende.

Endring av kosthold

Når du vurderer en nyre detox er det viktig å bytte fra en usunn til et sunt kosthold. Dette betyr å kutte ned på koffein, kullsyreholdige drikker, alkohol, junk mat, høyt mettet matvarer og lignende. Bortsett fra mangelen på adekvat næringsverdi disse matvarer er kilder til stoffer som ikke er nyttige for kroppen. Som et resultat av toksiner til slutt bygge seg opp noe som resulterer i nedsatt kroppsfunksjoner som vevsreparasjon og regenerering. Dermed kan du starte med en sunn, næringsrik mat som en oppkvikkende ginseng kyllingsuppe.

Ingredienser for Dr. Swartz suppe

For denne suppen vil du trenger en liten svart kylling, som du kan finne i en kinesisk matbutikk, fem kvart stor ingefær (skiver i ¼ tommers tykke stykker), tre eller fire teskjeer Shou Wu Chih, ti kinesiske røde datoer, ett stykke tørket ingefær, to eller tre fedd hvitløk og halvparten av en pakke med tynn ginseng roten. Ingefær røtter ser ut som tykke kvister som kommer med en hyssing rundt dem. Det beste er om de ingefær røtter er organisk dyrket for å være sikker på at de er fri for giftstoffer.

Utarbeidelse av Soup

Kyllingen må vaskes og fuktet i saltvann for å bli grundig rengjort. Løsner og skjær ingefær og hvitløk. Også skylle ginseng rot og de røde datoer. Etter rensing og forbereder disse ingrediensene, legg kyllingen i en stor gryte, sammen med ginseng rot, Shou Wu Chih, røde datoer, ingefær og hvitløk. Hell i nok vann til å dekke alle ingrediensene. Bring til en hard koke. Når vannet har begynt å koke, senk varmen og la det småkoke i to timer. Dette vil trekke ut velsmakende juice fra kylling og andre ingredienser. Når dette er gjort, fjern fra varmen og tilsett krydder, inkludert to teskjeer havsalt, fem spiseskjeer med ris vin og en skvett sesamfrø olje. Suppa er best tjent varmt.

Fordeler med Detox

Denne suppen vil ikke bare være ernæringsmessig, men også en god måte å håndtere og fjerne kroppen giftstoffer. Ingefær rot er kjent for sine helsemessige fordeler, for eksempel å styrke nyrefunksjonen ved å øke nyre filtrering. Stressfaktorer og rask, usunn mat vi spiser, er å sette en god del av giftstoffer i kroppen vår, spesielt nyrene. Det er derfor nyre detox er avgjørende for å hjelpe rense og forynge nyrefunksjon. Etter detox vil du være i en lysere humør, har en oppkvikket følelse og forynget kroppen.