Digidexo.com

Low Calorie Diet

En lav-kalori diett kan hjelpe deg å kaste pounds, antyder hjørnesteinen i slike populære dietter som Weight Watchers, men ny forskning også at det kan forlenge livet ditt. Forskere ved University of Wisconsin gjennomført en to-tiår lang studie på rhesusaper og funnet ut at dyrene levde et lengre liv når deres kaloriinntak ble kraftig redusert. Når utført riktig, er en annen positiv nytte mindre sykdom, inkludert kreft, hjertesykdom, hjertesykdom og hjerne atrofi.

Bestemme Riktig kaloriinntak

Forskerne ved University of Wisconsin kuttet monkey kaloriinntaket med 30 prosent, noe som fortsatte å gi en tilstrekkelig næringsrik diett for organfunksjon. Resultatet var en lengre forventet levealder og lavere forekomst av sykdom.

For mennesker, kan en 30 prosent kalorireduksjon virke urimelig, men kalori begrensning bevegelse (eller CR) ser mennesker eksisterer på så lite som 800 kalorier per dag. En av forskerne som ledet University of Wisconsin studien forsøkt å kutte sin kaloriinntaket med 20 prosent og kunne bare opprettholde reduksjon for et par måneder fordi dietten var så krevende.

Men innføring av en lavkaloridiett i en sunn lav rekkevidde er en effektiv vekt-tap og vedlikeholdsregime. Basere inntaket på din alder og fysisk aktivitet før du kommer til et tall. En kalori kalkulator som den som finnes på mayoclinic.com vil hjelpe deg å finne din riktig inntak.

Ting å spise

For best resultat spise frukt, grønnsaker, magert kjøtt og magre meieriprodukter. Disse matvarer er naturlig lav i kalorier og fett. Grønnsaker, frukt og nøtter er høy i fiber som fyller magen raskere og gir deg følelsen fornøyd for en lengre periode.

Bli en ekspert på å lese mat etiketter. Sjekk alltid kalori teller; drikker som juice, energidrikker og lignende kan ha svært høye kalori teller.

Bor på en lav-kalori diett

Igjen på en lav-kalori diett for en lengre periode av tid er mulig, men kan være utfordrende. En måte å holde seg til lav-kalori plan er å holde din favoritt lav-kalori, høy-fiber matvarer på hånden til enhver tid. Å tillate deg selv en "jukse" dag kan hjelpe deg å holde seg til planen resten av uken.

Bor fokusert på grunnen til at du er på en lav-kalori diett kan hjelpe deg å holde kursen. Enten det er for vekttap eller for å forlenge livet ditt, la små notater eller bilder som vil minne deg hvorfor du valgte å ta denne reisen.