Digidexo.com

Hvorfor er Ører Sensitive?

Mange klager over å ha tørr, kløende ører. Ørene er en delikat funksjon i kroppen, og det kan være flere årsaker til øret for å være sensitive.

Årsaker

For de fleste deler av den, ører reagere på forstyrrelser i den ytre hørekanal hud. Kanalen hud er svært følsom og akkumulering av den minste avfall som en død hår kan gi opphav til kløe sensasjon i ørene.

Følsomhet for Tørre Ears

Menneskelige øre har et tynt, naturlig lag av kroppen olje. Til tider, betyr øret ikke formulere noen ørevoks, noe som resulterer i en tørr og kløende hud kanalen. Noen mennesker tørke ørene ut i et forsøk på å rense dem. Tørre ører er utsatt for opphopning av død hud.

For noen som mangler naturlig ørevoks, bør noen dråper vegetabilsk olje hjelpe. Hvis du vil ha ørene renses, bør du få legen din utføre denne prosedyren hver 6-8 måneder. Unngå bruk av bomullspinner.

Følsomhet for høreapparater

Plasten høreapparat er også kjent for å forårsake allergiske reaksjoner i noen ører. Høreapparatet kan også felle noen vann som kommer inn i øret, forårsaker irritasjon i brukerens øre. Det anbefales å holde ytre øre fri for vann. Det er også mulig at høreapparatet er å bruke unødvendig press på veggene i kanalen, forårsaker smerte, kløe og irritasjon. Den beste løsningen er da å bytte til en annen høreapparat.

Følsomhet for Hudproblemer

En rekke hudsykdommer som psoriasis, eksem, allergisk eksem og seboreisk eksem er også kjent for å forårsake kløe i det menneskelige øret. Otoskopi (studere det indre øret) blir brukt til å diagnostisere disse betingelsene. Steroid kremer anvendes for å behandle hudsykdommer som påvirker det menneskelige øret.

Følsomhet for psykologiske forstyrrelser

Ørene er også følsom for psykiske forstyrrelser. Noen mennesker blir nervøse og begynne å skrape ørene. Dette er vanligvis en normal følelse som en person reagerer hyperaktivt.

Behandling

Annet enn de spesifikke behandlinger som allerede er nevnt ovenfor, er det generelle prinsippet for å holde ørene tørre og unngå aggressive rengjøring. Noen få dråper olivenolje hindre ørene tørker ut og beskytte dem fra vann også.