Digidexo.com

Fatty Liver alternative behandlinger

Fatty leversykdom er en vanlig tilstand som kan føre til mer alvorlige komplikasjoner slik som leveren arrdannelse eller leversvikt, ifølge Mayo Clinic. Nyere forskning viser at kosthold, mosjon, vitaminer og urter kan være mektige allierte i behandling av fettlever forhold. Ved hjelp av disse metodene, kan du være i stand til å gjenopprette leveren til en sunn, normal tilstand.

Funksjon

Fatty leversykdom oppstår når leveren er overbelastet og kan ikke lenger bryte ned fett, som deretter blir lagret i leveren. Selv om alkohol er en hovedavdeling gjerningsmannen i fatty leversykdom, det kan også dukke opp hos personer med liten eller ingen historie av alkohol, særlig blant overvektige. Alternative behandlingsformer for fatty leversykdom forsøk på å stimulere leveren fungerer, fjerne fettavleiringer og beskytte leveren vev fra ytterligere forverring og skader.

Kosthold og excerise

Redusere kaloriinntaket avlaster stress på leveren, og får moderat mosjon øker stoffskiftet, noe som hjelper kroppen prosessen uønsket fett og eliminere dem. En studie publisert i Journal of Hepatology juli 1997 fant at overvektige voksne med fettlever så betydelig forbedring i leveren vev helse etter tre måneder med en diett og en diett av daglig gange eller jogging.

Milk Thistle

Milk Thistle er en potent urtemedisin som kan beskytte leveren fra akutt toksisk skade, og nyere forskning viser at det kan være i stand til å reversere fatty leveren forhold også. En studie publisert i Digestive Diseases and Sciences i september 2007 viste at silybin, melk tistel aktive sammensatte, reduserte ultralyd målinger av fettlever forhold når bundet til vitamin E. Andre positive endringer i leveren helse ble observert, for eksempel lavere leverenzymer og insulin nivåer i blodet.

Vitamin Therapy

Leveren behandler toksiner og produserer nyttige stoffer slik som vitaminer. Når leverfunksjon er lav på grunn av fettlever forhold kan supplere kostholdet med vitaminer gi leveren boost den trenger for å begynne å helbrede seg selv. En studie publisert i den tyrkiske Journal of Gastroenterology i september 2005 fant tilskudd med vitamin E og C for å være svært gunstig for pasienter som lider av fatty leversykdom, og resultatene var sammenlignbare med ursodeoksykolsyre - et medikament som brukes til å behandle skrumplever.

Prognose

Diett, trening, vitaminer og urter har kraftige virkninger på leveren og har vist seg å redusere og til og med muligens reversere fettlever betingelser. Ved å innlemme alle disse strategiene i en overordnet plan for å bekjempe fatty leversykdom, og kombinert med å unngå alkohol, er potensialet for å behandle denne tilstanden gjennom alternative metoder lovende.