Digidexo.com

Hvordan Fake Vomit

Kaster opp er en flott måte å komme seg ut av omtrent alt. Enten du unnvike en yucky blind date honing for et første kyss eller ønsker å komme ut av din fysikk eksamen, er spy en sikker plan for rømming. Det kan være vanskelig, du antar, hvis du faktisk ikke føler kvalm. Du kneble - oppkastet ikke følge. Her er hvordan du fake det som en Oscar-vinner.

Hvordan Fake Vomit

Figur ut om fysiske bevis for kaste opp vil være nødvendig for å overbevise folk om at du kastet opp. Ideelt sett skal du kunne kjøre på do og gjøre teater spy lyder, og som bør forsegle avtalen. Alle som allerede er skeptisk til det kan være lurt å se spy kommer ut av munnen din, dessverre, så du må ha falske spy på hånden.

Klargjør for falske brekninger ved å se den delen fysisk. Furtively støv ansiktet med pulver for å se ut som om du er kvalm. Mens du grave gjennom en makeup bag, prøv en mørk leppefarge og subtil mørk skygge rundt din øyehulene for et utvisket, sykelig utseende.

Advar motivet at du føler deg syk til magen. Hvis du spiser foran dem, ta en matbit og så si at du ikke kan spise lenger. Nedgangen i setet som om du føler deg svimmel og svak.

på riktig tidspunkt, unnskylde deg selv et sted privat og lage høye knebling lyder. Den lyden du ønsker å imitere er "Ummm-bl-ehhh-ch!" etterfulgt av noen brekninger. Moan eller gråte etterpå, og hvis du er i et bad, høylytt ta fra rull med toalettpapir. Spyl og later til å rydde opp.

Produser falske spy hvis fysiske bevis er nødvendig. En løsning av havregryn og vann har utseendet av oppkast, men hvis lukten av kaste opp er nødvendig også, legg til litt surmelk til leveranser. Du kan også kjøpe falske spy på kaster ting hjemmeside. Hold falske spy lagret furtively i kragen på klærne dine slik at du kan dekke munnen, nå litt lavere og produsere det som du falske retch.