Digidexo.com

Urter og bakteriell Sinus infeksjoner

Patogene bakterier er blant de vanligste årsakene til akutt bihulebetennelse. Mens bihulebetennelse kan være smertefullt, er de sjelden alvorlige, og de fleste tilfeller kan trygt behandles ved hjelp av vanlige urteekstrakter.

Oregano Oil

Olje av oregano er den første linjen i forsvaret mot bakteriell infeksjon. Den elektroniske journal Medical News Today sier at oregano olje ut-utfører det meste reseptbelagte antibiotika i behandling av Staphylococcus infeksjoner.

Echinacea

Vanligvis brukes i kombinasjon med goldenseal, Echinacea kan bidra til å øke immunresponsen til både virale og bakterielle infeksjoner.

Hvitløk

Hvitløk har en lang historie med bruk som en naturlig antibiotika. Den inneholder naturlige svovel-baserte forbindelser som støtter immunforsvaret og er rettet mot sykdomsfremkallende bakterier.

Hvit Willow

White willow bark inneholder salisylsyre, et naturlig forekommende stoff som ligner på aspirin. Andre kilder til salisylsyre inkluderer mjødurt og skogstjerne. Disse urter kan lindre smerter og betennelser i forbindelse med bihulebetennelse.

Astragalus

Long aktet av utøvere av tradisjonell kinesisk medisin, er Astragalus stadig økende favør blant amerikanske naturmedisinere som en immunosupportive urt.