Digidexo.com

Tips for en flat mage

Ifølge Virginia University, minst 60 prosent av amerikanerne er enten overvektige eller overvektig. Hvis du er en av disse amerikanerne, og du vil ha en flat mage, så du er nødt til å gå ned i vekt. Mange personer som er overvektige gjør den feilen å bli fanget opp i mageøvelser. Har du noen gang sett en mager person som ikke har en flat mage? Hvis målet ditt er å få en flat mage, så målet ditt må også være vekttap.

Unngå Mettet fett

Ikke mer enn 7 prosent av totale daglige kaloriene bør komme fra mettet fett, ifølge American Heart Association. Mettet fett er ekstremt høy i kalorier, noe som er grunnen til at det bør unngås når du prøver å gå ned i vekt. Hurtigmat har en svært høy andel av mettet fett og bør unngås for enhver pris. For eksempel har en dobbel cheeseburger fra Burger King 14 g mettet fett og en dobbel junior cheeseburger deluxe fra Wendys har 9 g mettet fett. Mettet fett kan ikke bare gjøre det vanskelig for deg å få en flat mage, det kan også føre til koronar hjertesykdom.

Øvelse Daglig

Ifølge Harvard School of Public Health, skape et kaloriunderskudd hver dag er den eneste måten å gå ned i vekt. Hvis du trener hver dag, vil du være i stand til å brenne et par hundre kalorier hver dag. Hvis du kan trene og kutte ut et par hundre kalorier fra kostholdet ditt, så vil du være i stand til å miste et par pounds hver uke. Mens du trener, er det ekstremt viktig for deg å øke hjertefrekvensen. Ifølge The Journal of Nutrition, øvelser som er mer intense resultat i en redusert prosentandel av kroppen fett. Den raskeste hastigheten på vekttap, men oppfattes som sunt er £ 2. per uke.

Noen av de beste øvelsene du kan gjøre for å øke hjertefrekvensen inkluderer jogging, sykling og svømming. Hvis du ikke har trent på lenge, kan det være lurt å starte med svømming eller turgåing. Svømming er en flott alternativ til løping, fordi den ikke sette enorme mengder stress på kroppen som løping gjør. Svømming er også en stor oppgave for å få en flat mage, fordi det gir magemusklene en intens trening.

Sit Ups

Mens miste vekt er den viktigste delen av å få en flat mage, gjør noen sit ups vil også hjelpe. Prøv å starte med 50 sit ups når du står opp om morgenen og 50 sit ups før du går til sengs. Som du blir komfortabel med denne rutinen, kan du øke antall sit ups du gjør hver dag. Du kan også gjøre leg heiser der du lå på ryggen, rett ut beina, løfte dem opp fra bakken og hold bena der i flere sekunder. Ben heiser målrette de nederste magemusklene.