Digidexo.com

Best Way for å rense en tannbørste

Best Way for å rense en tannbørste


Super bakterier, antibiotikaresistente bakterier og pandemivirus - mennesker har mange grunner til å være bekymret for hygiene og hypervigilant om renslighet. Den menneskelige munnen inneholder alle typer bakterier, både gode og dårlige. Logikken forteller oss at den daglige praksisen med tannpuss innskudd dem bakterier fra vår munn på våre tannbørster. Det er nok av foreslåtte metoder for dekontaminering av en tannbørste, og de fleste av dem er trolig effektive i å redusere mikroorganismer som lurer i busten. Men du kan bli overrasket over den anbefalte "beste" måten å rense en tannbørste ifølge American Dental Association (ADA).

De DON'Ts

Aldri dele tannbørste, selv med et familiemedlem. Kast gamle børster som har slitt bust. Ikke oppbevar en tannbørste dekket med mindre du er ute og reiser. Ikke stikke tannbørsten i mikrobølgeovnen eller prøve å koke det. Varme skader på nylon bust. Vaske tannbørsten i oppvaskmaskinen er ikke alle som effektiv og eroderer overflaten av tannbørsten. Soaking tannbørsten i munnvann eller protese renere er upraktisk, rotete og unødvendig. Mens Food and Drug Administration har godkjent visse soniske tannbørste sanitizers som effektive i å redusere bakterier, advarer byrået forbrukerne at "ingen kommersielt tilgjengelige tannbørste rengjøringsprodukter har vist seg å sterilisere tannbørster."

Dos

Først og fremst må pusse tennene minst to ganger daglig med en god kvalitet tannbørste. Bruk en tannkrem som har American Dental Association sin kvalitetsstempel på emballasjen. Dette betyr at den antimikrobielle rensemiddel inneholder ingredienser som hjelper til å hindre vekst av skadelige mikroorganismer. Skyll bust grundig med vann fra springen og lagre hvert tannbørste oppreist og atskilt fra andre tannbørster. La busten lufttørke. (Ingen hårføner, please!) Sist men ikke minst --- erstatte tannbørste hver tredje måned, eller før, hvis du har hatt et virus eller bakteriell infeksjon.

Bekymre deg for bakterier på tannbørsten og prøver å rense det vil ikke sikre oral helse eller holde deg fra å bli syk. Men det er mange sunne ting du kan gjøre for å fremme velvære og beskytte immunforsvaret. Skyll munnen med snerpende munnvann ved sengetid for å motvirke skadelige plakk-bakterier fra forming mens du sover. Unngå mellom-måltid snacks. Hvis du må, knaske på crunchy, rå grønnsaker (naturens tenner rengjøringsmidler) i stedet for klissete, søte godbiter. Og ikke glem å bruke tanntråd hver hver dag.