Digidexo.com

Hvordan virker forstoppelse oppstå?

Transitt gjennom fordøyelseskanalen

Normalt mat som er konsumert passerer gjennom fordøyelsessystemet i løpet av bare en eller to dager. Den tiden det tar en bestemt mat til å reise gjennom fordøyelseskanalen er avhengig av både spesiell mat og personen gjør spising. Hvis personen kosthold er lav i fiber eller mye fett, kan reise sakte ned, og blokkering kan oppstå.

Viktigheten av væske

Videre kompliserer systemet og skaper muligheten for forstoppelse som forekommer er en mangel på væske. Hvis ikke nok væske forbrukes, blir fordøyd mat komprimeres sammen, noe som øker vanskeligheten med å arbeide seg gjennom det indre og ugyldig det gjennom den tette lukkeventil som er åpningen av rektum.

Hormoner og metabolisme

Det meste forstoppelse er forårsaket av en kombinasjon av lav-fiber, fettrike matvarer og mangel på riktig forbruk av væsker. Gravid kvinne vil sannsynligvis oppleve mer forstoppelse enn normalt fordi hormonelle endringer kan øke presset på tarmen, kompliserer levering av fordøyd materiale. Mange eldre mennesker opplever kronisk forstoppelse fordi en nedgang i metabolisme skaper en nedgang i måten tarmen operere.