Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for Premenstruelt Depresjon Disorder

Depresjon er ofte assosiert med premenstruelt syndrom (PMS). I noen tilfeller er premenstruelt depresjonsforstyrrelse involvert. Tilstanden kan behandles med medikamenter som Prozac. Det finnes imidlertid også en rekke naturlige behandlinger for PMS-relaterte depresjon, uansett om det faktisk er en del av en depressiv lidelse.

Johannesurt

Johannesurt er en av de mest populære naturlige behandlinger for depresjon og angst, og er også effektiv for å lindre premenstruelle depressiv lidelse, ifølge New York Times Health forskning. Pillen må tas daglig i 4 til 6 uker for å bli terapeutisk nyttig.

Lysbehandling

Lysbehandling er lys terapi som kan hjelpe med premenstruelle depresjon og andre depresjon forhold, for eksempel værsyke (SAD). Behandlingen bruker fluorescerende lys 50 ganger lysere enn de fleste lysene, men det kan ha bivirkninger som hodepine og irritabilitet.

Vitaminer

Vitaminer er bra i de fleste forsøk på å fremme god helse, og PMS-relaterte depresjon er ikke noe unntak, ifølge New York Times Health. Vitamin B6 piller og økt inntak av relaterte matvarer som fet fisk og avocado kan hjelpe mot depresjon.

Kosthold og trening

Spise små måltider med lite salt og minimalt behandlet sukker og karbohydrater kan bidra til å bekjempe premenstruelle depresjon, ifølge New York Times Health. I tillegg fremmer regelmessig mosjon produksjon produksjonen av endorfiner, et naturlig antidepressant.

Akupunktur og Yoga

Mens formelle studier ikke har vist om akupunktur (plassere små nåler på trykkpunkter på kroppen) og yoga er gunstig for å lindre premenstruelle depresjon lidelse, noen mennesker sverger ved disse naturlige rettsmidler for å fremme en bedre balansert humør.