Digidexo.com

Sunn maskiner i skolene

Med den raske veksten av fedme blant amerikanske barn, er mange mennesker vokser stadig bekymret for hvilke typer mat som barna er forbruker. Mens foreldre kan hjelpe sine barn gjøre sunnere valg hjemme, er skoler trapper opp for å gi mer sunn mat og snacks alternativer, også.

Leverandører

Flere leverandører har angitt dette nye markedet nisje å tilby næringsrik snacks å erstatte mer tradisjonelle, unhealthful salgsautomat valg. Stonyfield Farm, en leverandør av økologiske produkter, startet et program for å innlemme sunn snacks i Rhode Island skoler. HealthyVending.com er et regionalt selskap catering til New York City-området. Kanskje den største aktøren på sunn vending, skjønt, er Yo-Naturals, hvis YoZone, YoThirsty og YoHungry automater har ulike sunn snack kombinasjoner til skolene.

Typer Snacks

Yo-Naturals har noen matvarer som er trolig utenfor allfarvei for de fleste barn, men som har blitt godkjent av barn i å smake undersøkelser. Alternativene inkluderer soya crisps i en rekke varianter, vegetabilske chips, peanøttsmør kjeks og energibarer. HealthyVending.com tilbyr en rekke mer mainstream sunn alternativer som Sun Chips, Nature Valley og Nutri-korn granola barer, og solsikkefrø. Andre produkter i skoler over hele landet har streng ost, økologisk yoghurt og gulrøtter med dip.

Typer drinker

Variasjoner over melk, vann og juice vanligvis utgjør drikke alternativer for sunn automatene. Både HeatlhyVending.com og Yo-Naturals tilbyr vitamin vann produkter, men HealthyVending.com inneholder noen diett brus mens Yo-Naturals opts for flere drikker som Rice Dream rismelk og Kagome frukt og grønnsaksjuice.

Salgsautomat Lovgivning

Noen stater har foreslått eller vedtatt lovgivning for å regulere hva som kan selges i skolen automatene. To regninger i Hawaii som ville ha mandat ingen andre enn melk drikker, juice og vann bli solgt i automater mens erstatte fet, sukkerholdig mat med mer næringsrik alternativer ikke bestod den lovgivende forsamling, men mislyktes lovgivning gjorde oppfordre staten Board of Education å søke sunnere drinker i skolen automatene statewide. California har gått svært spesifikke standarder for maskiner i skolene. Ifølge sin lovgivning, kan snacks i skolen ikke har mer enn 10 prosent av kaloriene fra mettet fett, 35 prosent av totale kalorier fra fett eller 35 prosent av produktets vekt fremstilt av sukker. Minst 20 stater har allerede vurdert noen form for lovgivning for å regulere automater på skolene.

Salgsautomat Leieavtaler

Prøver å avvenne skoler ut av ofte lukrative kontrakter med brus selskaper, selskapene tilby mer sunn alternativer søker å lage maskiner overkommelig for skolene, spesielt så mange ansikt enormt press på sine budsjetter. Yo-Naturals tilbyr lave månedsleie og lar skolene å holde alle av overskuddet til å bruke på områder som mat service, ekskursjoner og kunst.